Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neczka niosła z boksu Nelika do auta, pod bramę schroniska i jechała z nią na kolankach, bo na pace miałyśmy Punię na sterylkę. Nie powiem , troszku się zasapała....

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Przeciez Nelus nigdy nie jest niegrzeczny,czasem tylko zamrucza ła jak ja inne zaczepiaja.:eviltong:[/quote]

To za lezy od tego kto jak grzeczność pojmuje ;), a ja sie jej nie dziwie ze jest zazdrosna

Posted

Nela dzisiaj była SUPER dzielna pierwszy raz odkad pamietam przeszła sama całe schronisko az do bramy, trwało to w prawdzie 10 min ale sie udało :multi: potem było 5 min zastanowieia pod bramą, tarzanko i w dalsza droge gdzie szła CUDOWNIE jeszcze lepiej niz ostatnio przystanki były tylko na siusi, z powrotem do boksu jak zawsze juz nei było problemu ;)

Posted

Wg naszej umowy ,wyprowadza Neliska Szpilka.Ja wróciłam po Buzke,bo widac było jak bardzo jej smutno,ze Nela wyszła:shake: i dogoniłam je na spacerku.Na posiadówce na łące,Neliś pchała sie do mnie okrecajac sie wokół jak kazdy miziasty psiak,a najlepsze strzały dawała jak tuliła sie do mnie Buzka.Wtedy zdecydowanie pchała sie miedzy mnie a Bużkę,spokojnie pokazujac zaborczosć.:evil_lol:Bużka nie jest buntownikiem,więc zadnego spiecia nie było.Nelus sam podkłada mi pysio do pieszczenia i wpycha głowę pod pachę,a gdy do niej zagaduję,wywala się kołami do góry,coby miziac brzucho!pół roku zdobywałam pozwolenie na pieszczoty,teraz Nelis sie ich dopomina....:eviltong:A Buzka była by cudownym psiakiem,dla starszej samotnej osoby.Cudowne spokojne,super grzeczna sunieczka.Tez ok.8 lat.

Posted

Tak ,odwołałam,a te boksy beda burzone....a winorosl idzie jak burza podobno dopiero po 3 latach...Bede dzwonic jeszcze,.....czekam na wyniki Nelusinskiej kochanej.......A @ to do mnie czy do "nich"?:eviltong:

Posted

[quote name='halcia']A Buzka była by cudownym psiakiem,dla starszej samotnej osoby.Cudowne spokojne,super grzeczna sunieczka.Tez ok.8 lat.[/quote]

macie zdjęcia Buśki ?