Becia66 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Nelciu tak mało to do ciebie zaglada.....:shake: Quote
halcia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Neczka,ja juz bym chciała w sobote,ale trzeba sie zbandzic,bo we dwie to troche nijak. Quote
SZPiLKA23 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Halcia jak sie zdecydujesz jechac to na głowie stane zeby byc, chociaz u mnie w domu stajgon hiroszima i nagasaki bo pomijajac sprawy rodzinne zaczeły nam sie remonty Quote
Becia66 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dziewczyny pamietajcie że nie możemy jechac i zachowywac sie jak dawniej. Trzeba grzecznie usiaśc z kierownikiem i niech ON ustali zasady naszej pomocy, co możemy a czego sobie nie życzy. Sytuacja radykalnie sie zmieniła i musimy sie do niej dostosowac, zeby na samym początku nie wbić sobie gwóżdż do trumny i znów nie miec pod górke.... Quote
Neczka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='halcia']Neczka,ja juz bym chciała w sobote,ale trzeba sie zbandzic,bo we dwie to troche nijak.[/quote] Jestem za:eviltong: ...Beciu, jasne, że tak. Ale musimy się w końcu wybrać, chyba nie ma co przeciągać ;) Quote
halcia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Chyba wiemy jak nalezy sie zachować jak mamy do czynienia wreszcie z normalnym człowiekiem Quote
halcia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wyjeżdzam na cały dzien do Mielca.Wieczorem k/20 ustalamy kto jedzie.Ja jestem na tak,chyba,ze okropnie by lało,albo szalały burzeW razie czego o 8.30 odbieram Neczke, ok.10.30 Szpilke.Neczka APARAT!!!!bo po to jest!!! Quote
SZPiLKA23 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Halcia ja nie wiem czy dam rade jechac dopiero wieczorem dam Ci znac Quote
Neczka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='halcia']Neczka APARAT!!!!bo po to jest!!![/quote] ok ok:happy1: zaraz pójdę jeszcze do sklepu po jakieś dobre baterie, bo ja przy aparacie, to duużo zdjęć:evil_lol: Halciu, a na długo będziemy jechać ? Bo mama bardzo chciałaby w końcu się do orzeszków wybrać...:roll: Quote
halcia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nie,mysle ze na jakies 2-3 godz.zapoznac sie,porobic zdjęcia,nie wiem co albiemu i Szpilka.Ja co prawda wróciłam,ale zaraz wychodze i pewnie wróce póżno.Jesli nie poczytam wieczorem jakie decyzje,to rano o 8 siądzmy do komp.umówić sie. Quote
SZPiLKA23 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dzwoniłam do Halci, jeszcze ustalimy czy pojedziemy rano wszystko bedzie wiadomo ;) Quote
halcia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wrociłam,ale podobno strraszna breja i ciagle pada.P.Derwisz ledwo dojechała,nie wiem co robic?Jak popada całą noc,bedzie jeszcze gorzej.A za tydz nie bedzie mnie chyba.Nelcia,wybacz umawianie na twoim watku. Quote
halcia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 i co robimy?Jedziemy?Ciezko sie wchodzi na dogomanie Quote
Neczka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jak dla mnie jedziemy :) ale decydujesz Ty oczywiście:eviltong: Quote
Recommended Posts