Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pamietajcie że nie możemy jechac i zachowywac sie jak dawniej. Trzeba grzecznie usiaśc z kierownikiem i niech ON ustali zasady naszej pomocy, co możemy a czego sobie nie życzy. Sytuacja radykalnie sie zmieniła i musimy sie do niej dostosowac, zeby na samym początku nie wbić sobie gwóżdż do trumny i znów nie miec pod górke....

Posted

[quote name='halcia']Neczka,ja juz bym chciała w sobote,ale trzeba sie zbandzic,bo we dwie to troche nijak.[/quote]
Jestem za:eviltong:
...Beciu, jasne, że tak. Ale musimy się w końcu wybrać, chyba nie ma co przeciągać ;)

Posted

Wyjeżdzam na cały dzien do Mielca.Wieczorem k/20 ustalamy kto jedzie.Ja jestem na tak,chyba,ze okropnie by lało,albo szalały burzeW razie czego o 8.30 odbieram Neczke, ok.10.30 Szpilke.Neczka APARAT!!!!bo po to jest!!!

Posted

[quote name='halcia']Neczka APARAT!!!!bo po to jest!!![/quote]
ok ok:happy1:

zaraz pójdę jeszcze do sklepu po jakieś dobre baterie, bo ja przy aparacie, to duużo zdjęć:evil_lol:
Halciu, a na długo będziemy jechać ? Bo mama bardzo chciałaby w końcu się do orzeszków wybrać...:roll:

Posted

Nie,mysle ze na jakies 2-3 godz.zapoznac sie,porobic zdjęcia,nie wiem co albiemu i Szpilka.Ja co prawda wróciłam,ale zaraz wychodze i pewnie wróce póżno.Jesli nie poczytam wieczorem jakie decyzje,to rano o 8 siądzmy do komp.umówić sie.

Posted

Wrociłam,ale podobno strraszna breja i ciagle pada.P.Derwisz ledwo dojechała,nie wiem co robic?Jak popada całą noc,bedzie jeszcze gorzej.A za tydz nie bedzie mnie chyba.Nelcia,wybacz umawianie na twoim watku.