Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Dzisiaj Neluś grzała dupcię w budzie, byłam chwilkę, ale tylko jej koleżanka się kręciła. No cóż, aura dziś nie była przyjazna,niech się grzeje niunia..[/quote]Hihi, boś Ty nie Halcia....na aurę nie zwalaj :eviltong::lol:

Posted

Mój kochany Nelus,wiem,ze tak jest !Szkoda,ze tak daleko,razem 3 godz. jazdy ,bo by była wizyta codzienne ,a tak 5x ale raz w tyg.Ostatnio nawet całego schronu nie obeszłam,bo widziałam ,ze kontroluje gdzie idę .....i skręcałam ciągle do niej.Ale za to wypieszczona na 2 tyg.Choć tyle ma....a mnie to wzrusza nieodmiennie:-(

Posted

Majuska,bo to zabrzmiało strasznie powaznie.Ale Nelik długo do ludzi sie przekonuje.Ze mna sie juz miziała,a do innych nie chciała podejsc.Treningowo pójdziesz kiedys z nia na spacer,zobaczysz jaki Nelus jest.No dobra......wyniose Ci ja na spacer:evil_lol:

Posted

Nelulku,dzis straszyłam mieleckie psiaki aparatem.................Nelulku,wczoraj nawaliłam,ale moze Majuska zaglądnęła do ciebie?Była pewnie u charciaka po sasiedzku,może sie skusiła na kumplowanie z tobą.....

Posted

Byłam , byłam i to nawet 2 razy :lol: Nelulek pogłasiany i jej koleżanka też, nawet całkiem śmiało do mnie przyszła czarnulka. Ale co ja to nie Halcia, więc musisz się kochana pozbierać i przyjechać osobiście do swojego skarba....

Posted

Jakoś tak się z Rasputinkiem zakolegowałam więc jak do niego idę to Nelce też nie odpuszczę a na spacer jak najbardziej tylko ,żeby poszła ze mną , może jakiś smakołyczek jej przywieźć, czy nieprzekupna bestyjka? Moja Sharmisia pojechała wczoraj do domku to mam wolne miejsce w grafiku spacerów

Posted

Super! DZIEKUJE!Liczyłam na Ciebie,wybiore sie,oczywiscie.A Nelkowi potrzeba nowych osób,bo nie chcę,zeby tylko na mnie liczyła.A w spacer z nią i tak cie próbnie wrobimy,cobyś widziała jaki jest Nelik.Ale musi być cieplej,bo moze byc dluuuuugie stanie w miejscu:evil_lol:Jeszcze raz dziękuje Majuska,na taką wiadomosc lookałam na watku:eviltong: