SZPiLKA23 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Trzeba było zrobic z postawionymi uchami do ogłoszen Quote
halcia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nelus...uszy,uszy.....przeciesz jestes piekna,kochana,spokojna,obojetnie co robisz z uszkami:cool3:Czekaj serducho...przyjade,utulę. Quote
gagata Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Spoko Halciu..zaraz jej uszy same stan,jak Cie tylko z daleka usłyszy... Quote
halcia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wiem,Nelulek nawet do budy nie wchodzi jak jestem,tylko ma mnie na oku,dlatego co rusz musze do niej skrecac :evil_lol: na choc chwilke pieszczot. Quote
majuska Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dzisiaj Neluś grzała dupcię w budzie, byłam chwilkę, ale tylko jej koleżanka się kręciła. No cóż, aura dziś nie była przyjazna,niech się grzeje niunia.. Quote
gagata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='majuska']Dzisiaj Neluś grzała dupcię w budzie, byłam chwilkę, ale tylko jej koleżanka się kręciła. No cóż, aura dziś nie była przyjazna,niech się grzeje niunia..[/quote]Hihi, boś Ty nie Halcia....na aurę nie zwalaj :eviltong::lol: Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mój kochany Nelus,wiem,ze tak jest !Szkoda,ze tak daleko,razem 3 godz. jazdy ,bo by była wizyta codzienne ,a tak 5x ale raz w tyg.Ostatnio nawet całego schronu nie obeszłam,bo widziałam ,ze kontroluje gdzie idę .....i skręcałam ciągle do niej.Ale za to wypieszczona na 2 tyg.Choć tyle ma....a mnie to wzrusza nieodmiennie:-( Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Majuska,bo to zabrzmiało strasznie powaznie.Ale Nelik długo do ludzi sie przekonuje.Ze mna sie juz miziała,a do innych nie chciała podejsc.Treningowo pójdziesz kiedys z nia na spacer,zobaczysz jaki Nelus jest.No dobra......wyniose Ci ja na spacer:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 fakt że tylko do halci odwaznie wychodzi i bardzo sie cieszy na jej widok....:lol: Quote
majuska Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wiem, wiem, dobrze, że Nela ma tą swoją jedyną niezastąpioną Halcię:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nelutek popatrz na Halcie oczetami tak jak trzeba ;) Quote
halcia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nelulku,dzis straszyłam mieleckie psiaki aparatem.................Nelulku,wczoraj nawaliłam,ale moze Majuska zaglądnęła do ciebie?Była pewnie u charciaka po sasiedzku,może sie skusiła na kumplowanie z tobą..... Quote
halcia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 I nikt nie zagląda do Nelci,ani do boksu ani na ątek! Quote
majuska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Byłam , byłam i to nawet 2 razy :lol: Nelulek pogłasiany i jej koleżanka też, nawet całkiem śmiało do mnie przyszła czarnulka. Ale co ja to nie Halcia, więc musisz się kochana pozbierać i przyjechać osobiście do swojego skarba.... Quote
majuska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Jakoś tak się z Rasputinkiem zakolegowałam więc jak do niego idę to Nelce też nie odpuszczę a na spacer jak najbardziej tylko ,żeby poszła ze mną , może jakiś smakołyczek jej przywieźć, czy nieprzekupna bestyjka? Moja Sharmisia pojechała wczoraj do domku to mam wolne miejsce w grafiku spacerów Quote
halcia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Super! DZIEKUJE!Liczyłam na Ciebie,wybiore sie,oczywiscie.A Nelkowi potrzeba nowych osób,bo nie chcę,zeby tylko na mnie liczyła.A w spacer z nią i tak cie próbnie wrobimy,cobyś widziała jaki jest Nelik.Ale musi być cieplej,bo moze byc dluuuuugie stanie w miejscu:evil_lol:Jeszcze raz dziękuje Majuska,na taką wiadomosc lookałam na watku:eviltong: Quote
halcia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Nelulek jest dobry w ćwiczeniu cierpliwości,sama zobaczysz:diabloti:Do tej pory ja ją wynosiłam poza teren schroniska:evil_lol:wracała już sama. Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nelka pewnie w budzie siedzi bo strasznie wieje Quote
halcia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Neliś kochana,ale cię wytarmoszę :evil_lol:jak wreszcie pojade.Ciekawe jak piach sie sprawdza,czy juz błoto nie wylazło do wierzchu. Quote
majuska Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 W sobotę było tam mokrawo, ale Neluś nie była upaprana, więc piach robotę robi.... Quote
Recommended Posts