Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']Witaj bidulo, jedzenia w schronisku brak....:-(, martwię sie że dzis do ciebie nikt nie zaglądnie...:-(:shake:[/quote]
Beciu, a karma by sie przydala? Moze poprosze p.kierownika, zeby odstapil kilka duzych workow karmy, ktora dostalismy od fundacji dobermana?
Kiedy bedziecie jechac?

Posted

Ulka,wg mnie jesli nie ma to przez ich niedbalstwo.Dopiero było mówione,że Straż wozi i ma zapasy,ale jesli bałaganiarzom nie chce sie zgłosic,ze sie konczy?Jarosław podobno miał dać,a jak pytałysmy skąd te batony,to mówiono,ze z Przemysla..

Posted

Kierownik mielecki mowil ostatnio jak bylam, ze w obecnych czasach, to trzeba byc wyjatkowym gląbem, zeby psow ze schroniska nie wyzywic :mad: tyle sklepow, rzezni dzwoni, zeby towar odebrac, wystarczy tylko chciec sie do ludzi odezwac.
Jakby co Halciu, to dzwon do kierownika na pewno kilka duzych worów Wam da jakbyscie jechaly.

Posted

Trzeba zrobić u Nelci w boksie małą przeprowadzkę, jak będziemy... ona nie może siedzieć tam z tym psem, bo niedługo znowu będie tragedia:shake:
Szkoda trochę psa, bo ma tam naprawdę świetnie...:-( Jakby coś ruszyło z tymi kastracjami chociaż..

Posted

Problem jest w tym, że w razie cieczki to ogrodzenie nie stanowi przeszkody dla psa, a wtedy dokładanie tam innych suk nie ma sensu. Musimy to dokladnie sprawdzic następnym razem.

Posted

[quote name='Ulka18']Beciu, a karma by sie przydala? Moze poprosze p.kierownika, zeby odstapil kilka duzych workow karmy, ktora dostalismy od fundacji dobermana?
Kiedy bedziecie jechac?[/quote]
Ulka wszystko jest potrzebne co tylko można zjeśc . Wczoraj wieczorem dzwonilam do schroniska i Marian mowił że lodówki i zamrażarki puste. Mają tylko postną kasze i to psom dają jesc. Wczoraj wyadoptowali szceniaka / 5 tygodniowego :crazyeye:/ i jeszcze jednego psa i maja jechać coś kupić do żarcia.
Naprawdę kupa idiotów tam pracuje i nieudaczników...:shake: Obdzwoniłam już dzisiaj Lidla - może coś zostawią na sobote...

Guest monia3a
Posted

Kurcze popytajcie faktycznie w przedszkolach czy szkolach przecież zawsze zostają jakieś resztki, może nie jest to najlepsze jedzenie dla psów ale zawsze to coś niż nic, co prawda szkoły już kończą ale przedszkola są czynne i w wakacje.

Posted

[quote name='monia3a']Kurcze popytajcie faktycznie w przedszkolach czy szkolach przecież zawsze zostają jakieś resztki, może nie jest to najlepsze jedzenie dla psów ale zawsze to coś niż nic, co prawda szkoły już kończą ale przedszkola są czynne i w wakacje.[/quote]

Monia my nie mieszkamy na miejscu tylko w Rzeszowie, a do schroniska mamy 80 km i żadnych możliwości czasowych żeby w Przemyslu biegać po szkołach i przedszkolach....:shake::shake:

Posted

a z Przemysla 14 km.,szkoły pod reka nie mają,zezwolenia sanepidu itp,przerabiałam to,bo woziłam 5 lat resztki do azylu w Rzeszowie Oficjalnie resztek nie mozna przekazywac.Kto zawiezie? Czym?Wg mnie wystarczy zadzwonić do UM lub strazy,ale tez nie ma kto.Tam im najlepiej wychodzi narzekać i rozkładac rece.Straz nawet jest codziennie,powiedzieli by!!!!Straz ma sprawdzac czy jest jedzenie,a oni nie mówią ,ze nie mają tylko kłamią,ze zaraz ugotuja!!!!

Guest monia3a
Posted

Echhh mam nadzieję, że nadejdą lepsze dni dla tych piesków ...

Posted

Na upały przydała by sie sucha,bo ta kasza okropna i moment skisnieta,smierdząca ,albo robi sie skorupa,a Straz widzi ,ze w miskach jest/niektórych,a o reszcie powiedzą,ze zjadły/

Posted

alegratka: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1420822_nela_z_orzechowskiego_piekla_blaga_o.html[/URL]
(szkoda tylko, że nie mam kasy na telefonie, żeby wyróżnić ogłoszenie:angryy:)

kupię psa: [URL]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=27360[/URL]

Guest monia3a
Posted

Nela jest ładna więc mam nadzieję, że długo domku szukać nie będzie.