aniula Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ulaa nie mam pojęcia jak on może na koty reagować, bo nie miał z nimi jeszcze do czynienia:P przynajmniej nie widziałam,żeby jakieś koty się pałętały koło działki. I chyba Beethoven zaczyna pilnować swojego terytorium;> bo wczoraj wieczorem szczekał na coś, być może ktoś szedł ulicą (nie wiem bo ciemno było:P). Nasz chłopak jest już pełen siły:) widać jaki jest wesoły jak ktoś przychodzi do niego:) i biega po całej działce:) Jest super:) Quote
aniula Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Właśnie coś zauważyłam przez okno. Szedł ulicą kot..i Beethoven jak go zobaczył to szybko biegł wzdłuż ogrodzenia.. Becio szczeka coraz częściej, chyba się zadomowił na tej działce..hmm Quote
IKA & SONIA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Ulaa napisał(a):Ika sorki za upierdliwość ale w jakieś wolnej chwilce może zmień tytuł, (tzn tą końcówkę, że pilne DT), bo straszy :roll: Idealny psiak czeka na idealny dom! :evil_lol: Może być taki tytuł?:cool3: Gdyby coś nie pasowało mogę zmienić ... Quote
Weronikaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dzień dobry ! Hop w górę ! Coś tu cichutko jest ! :lol: Quote
Ulaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Allegro: http://www.allegro.pl/item389494869_zjawiskowy_mix_bernardyn_do_oddania_.html Quote
IKA & SONIA Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Beethovenka nie umieścili w Przełomie :mad: Aniula co u niego? Quote
ANETTTA Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hooopaj benius a twoj kolega tez zaprasza pomocyyyyyyyyyyyyyyyy nie mammy czasu http://www.dogomania.pl/forum/showth...3#post10377263 Aneta 18:36:48 tu ma swoj watek plis o pomoc na cito Do Mysłowic trafił bernardyn. Ma tylko kilka dni życia (taki schron, że psy nawet z kwarantanny giną...) Quote
aniula Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 U Beethovenka wszystko w porządku:):) Jest bardzo grzeczny i jak zawsze milusi i piękny:) Cudaśny Becio:) W tej chwili nasz kochany mężczyzna szczeka na ludzi idących ulicą:P To chyba dobry znak:D Pilnuje swojego terytorium;) Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 aniula napisał(a):U Beethovenka wszystko w porządku:):) Jest bardzo grzeczny i jak zawsze milusi i piękny:) Cudaśny Becio:) W tej chwili nasz kochany mężczyzna szczeka na ludzi idących ulicą:P To chyba dobry znak:D Pilnuje swojego terytorium;) Traktuje Wasze terytorium jako swoje i jako swój dom. :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Czy Beti ma jakieś ogłoszenia w niecie orpcz allegro? Kojarze, że chyba nie. Mogę to zrobić. Co Wy na to? Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Czy Beti ma jakieś ogłoszenia w niecie orpcz allegro? Kojarze, że chyba nie. Mogę to zrobić. Co Wy na to? A co to za pytanie :lying: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ulaa napisał(a):A co to za pytanie :lying: Uważam, że jeden dowodzący wystarczy, więc dlatego pytam :evil_lol:. Gdybysmy wszyscy chcieli robić to co uważamy za stosowne bez uzgadniania tego z "górą" byłby niezły bałagan. Dobrze kojarzę, że on nie ma nic oprócz allegro? Quote
Ulaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Chyba nie, jeśli ktoś wystawia to zwykle pisze na wątku gdzie ogłasza. On chyba nigdzie nie był :shake: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Zrobię mu w takim razie wieczorem ogłoszonka na tych stronkach, na których Wreonika ogłaszała inne psiaki.;) Quote
Weronikaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Zrobię mu w takim razie wieczorem ogłoszonka na tych stronkach, na których Wreonika ogłaszała inne psiaki.;) To będzie animalia.pl, kupiepsa.pl, ogloszenia.aleokazja.pl, petworld.pl i jeszcze jedna stronka, ale nie pamiętam jaka :oops: Zresztą masz na wątku gł. wszystkie stronki na których ogłaszałam bidy :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Będą dzisiaj fotki Beethovena. Generalnie ma się chłopak już coraz lepiej, szaleje z dziećmi jak pijany osioł:loveu:. Wyczesałam mu ogonek, nie ma już skosmaconej sierści. Zjadł kurczaka z makaronem. Niestety Beethovenowi ulewa się jedzienie po każdym posiłku. Ulaa wspominałaś kiedyś o achalazji ... Quote
IKA & SONIA Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ogłosiłam Beethovenka na: [FONT=Verdana]www.animalia.pl www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Podałam nr tel. Ulaa i tam gdzie się dało @ fundacji. Kilka ogłoszeń jest na mój @, ale chyba ufacie mi już na tyle i wierzycie, że prześlę pocztę do fundacji;)[/FONT] [FONT=Verdana]Fotki będą jednak jutro.[/FONT] Quote
IKA & SONIA Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Beethovenowi kończy się karma. Czy jest karma fundacyjna? Dałabym od razu temu pieskowi z Trzebionki. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Będą dzisiaj fotki Beethovena. Generalnie ma się chłopak już coraz lepiej, szaleje z dziećmi jak pijany osioł:loveu:. Wyczesałam mu ogonek, nie ma już skosmaconej sierści. Zjadł kurczaka z makaronem. Niestety Beethovenowi ulewa się jedzienie po każdym posiłku. Ulaa wspominałaś kiedyś o achalazji ... Cholera tylko nie to :placz: Są też inne choroby tak się objawiające. Achalazję stwierdza rentgen przełyku z kontrastem. Nie pamiętam jakie inne choroby, Chesti może będzie wiedzieć więcej na ten temat :razz: IKA & SONIA napisał(a):Beethovenowi kończy się karma. Czy jest karma fundacyjna? Dałabym od razu temu pieskowi z Trzebionki. U Ad-jeje jest, mnie się już kończy. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzisiaj Bethovenek jedzie do nowego domu :) Miał jechać jutro, ale tak wspaniale wyszło, że jedzie dzisiaj!! Później napiszę więcej, pewnie i Aniula coś doda od siebie :cool3: Quote
aniula Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Trzeba dla naszego psiaka znaleść szybko domek, bo dzisiaj nam uciekł po tych kamieniach wyszedł;/ (niestety wpadł na ten pomysł;/) Ale całe szczęście udało się go dogonić. Byliśmy zmuszeni dać go na łańcuch, ponieważ w nocy mógłby uciec:( Quote
Recommended Posts