Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa nie mam pojęcia jak on może na koty reagować, bo nie miał z nimi jeszcze do czynienia:P przynajmniej nie widziałam,żeby jakieś koty się pałętały koło działki. I chyba Beethoven zaczyna pilnować swojego terytorium;> bo wczoraj wieczorem szczekał na coś, być może ktoś szedł ulicą (nie wiem bo ciemno było:P). Nasz chłopak jest już pełen siły:) widać jaki jest wesoły jak ktoś przychodzi do niego:) i biega po całej działce:) Jest super:)

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie coś zauważyłam przez okno. Szedł ulicą kot..i Beethoven jak go zobaczył to szybko biegł wzdłuż ogrodzenia.. Becio szczeka coraz częściej, chyba się zadomowił na tej działce..hmm

Posted

Ulaa napisał(a):
Ika sorki za upierdliwość ale w jakieś wolnej chwilce może zmień tytuł, (tzn tą końcówkę, że pilne DT), bo straszy :roll: Idealny psiak czeka na idealny dom! :evil_lol:

Może być taki tytuł?:cool3: Gdyby coś nie pasowało mogę zmienić ...

Posted

U Beethovenka wszystko w porządku:):) Jest bardzo grzeczny i jak zawsze milusi i piękny:) Cudaśny Becio:) W tej chwili nasz kochany mężczyzna szczeka na ludzi idących ulicą:P To chyba dobry znak:D Pilnuje swojego terytorium;)

Posted

aniula napisał(a):
U Beethovenka wszystko w porządku:):) Jest bardzo grzeczny i jak zawsze milusi i piękny:) Cudaśny Becio:) W tej chwili nasz kochany mężczyzna szczeka na ludzi idących ulicą:P To chyba dobry znak:D Pilnuje swojego terytorium;)

Traktuje Wasze terytorium jako swoje i jako swój dom. :loveu:

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Czy Beti ma jakieś ogłoszenia w niecie orpcz allegro? Kojarze, że chyba nie. Mogę to zrobić. Co Wy na to?

A co to za pytanie :lying:

Posted

Ulaa napisał(a):
A co to za pytanie :lying:

Uważam, że jeden dowodzący wystarczy, więc dlatego pytam :evil_lol:. Gdybysmy wszyscy chcieli robić to co uważamy za stosowne bez uzgadniania tego z "górą" byłby niezły bałagan.
Dobrze kojarzę, że on nie ma nic oprócz allegro?

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Zrobię mu w takim razie wieczorem ogłoszonka na tych stronkach, na których Wreonika ogłaszała inne psiaki.;)

To będzie animalia.pl, kupiepsa.pl, ogloszenia.aleokazja.pl, petworld.pl i jeszcze jedna stronka, ale nie pamiętam jaka :oops: Zresztą masz na wątku gł. wszystkie stronki na których ogłaszałam bidy :cool3:

Posted

Będą dzisiaj fotki Beethovena. Generalnie ma się chłopak już coraz lepiej, szaleje z dziećmi jak pijany osioł:loveu:. Wyczesałam mu ogonek, nie ma już skosmaconej sierści. Zjadł kurczaka z makaronem.
Niestety Beethovenowi ulewa się jedzienie po każdym posiłku. Ulaa wspominałaś kiedyś o achalazji ...

Posted

Ogłosiłam Beethovenka na:

[FONT=Verdana]www.animalia.pl
www.petworld.pl
www.mojpupil.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.kupiepsa.pl[/FONT]

[FONT=Verdana]www.alegratka.pl[/FONT]

[FONT=Verdana]Podałam nr tel. Ulaa i tam gdzie się dało @ fundacji. Kilka ogłoszeń jest na mój @, ale chyba ufacie mi już na tyle i wierzycie, że prześlę pocztę do fundacji;)[/FONT]

[FONT=Verdana]Fotki będą jednak jutro.[/FONT]

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Będą dzisiaj fotki Beethovena. Generalnie ma się chłopak już coraz lepiej, szaleje z dziećmi jak pijany osioł:loveu:. Wyczesałam mu ogonek, nie ma już skosmaconej sierści. Zjadł kurczaka z makaronem.
Niestety Beethovenowi ulewa się jedzienie po każdym posiłku. Ulaa wspominałaś kiedyś o achalazji ...

Cholera tylko nie to :placz: Są też inne choroby tak się objawiające. Achalazję stwierdza rentgen przełyku z kontrastem. Nie pamiętam jakie inne choroby, Chesti może będzie wiedzieć więcej na ten temat :razz:

IKA & SONIA napisał(a):
Beethovenowi kończy się karma. Czy jest karma fundacyjna? Dałabym od razu temu pieskowi z Trzebionki.

U Ad-jeje jest, mnie się już kończy.

Posted

Dzisiaj Bethovenek jedzie do nowego domu :)
Miał jechać jutro, ale tak wspaniale wyszło, że jedzie dzisiaj!!

Później napiszę więcej, pewnie i Aniula coś doda od siebie :cool3:

Posted

Trzeba dla naszego psiaka znaleść szybko domek, bo dzisiaj nam uciekł po tych kamieniach wyszedł;/ (niestety wpadł na ten pomysł;/) Ale całe szczęście udało się go dogonić. Byliśmy zmuszeni dać go na łańcuch, ponieważ w nocy mógłby uciec:(