aniula Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dziś Beethovenek był baaardzo wesoły:) Nawet szczekał w zabawie i kładł się na plecach, żeby go głaskać po brzuszku i biegał po całym ogródku :D Tak więc widać że piesek odżywa i czuje się coraz lepiej:) Quote
aniula Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Zabrzmiało to jakbyśmy byli bez serca, że nie umiemy się zakochać w takim cudnym piesku..Zakochaliśmy się, Beethovenek jest cudownym stworzeniem i bardzo się do niego przyzwyczailiśmy, ale niestety okoliczności nie pozwalają nam go wziąć, bo mam już psa i to dość agresywnego.. Ale pilnujemy żeby Beethovenkowi niczego nie zabrakło i zawsze ma nasze towarzystwo :) Quote
ANETTTA Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Aniula jestescie cudownymi ludzimi ......wymiziajcie benia odemnie tez ......sama bym go wyczochrała szkoda ze sie wirtualnie nie da ...:-( Quote
Weronikaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Tak, ode mnie też mnóstwo miziaków i głaskanek :evil_lol: Ah, piękny piesio. Hop ! :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Byłam teraz u Beethovenka. Ma się coraz lepiej:lol:. Zjadł pół michy ugotowanych łapek kurzych. Je bardzo łapczywie, ale myslę, że z czasem jak się nasyci jedzonkiem przejdzie mu. Przy mnie nie zwymiotował po posiłku, ale Aniula i jej brat mówią, że zdarza mu się. Trzeba to obserwować, gdyby coś się działo Aniula da znać. Brat Aniuli wyciągnął mu wczoraj 13 kleszczy:cool3: Przydałoby się go zabezpieczyć, ale to pewnie dopiero po zagojeniu rany pooperacyjnej. Poczesaliśmy się dzisiaj trochę, najgorszy jest jeszcze ogonek, ale powoli wyczeszemy. Poza tym chłopak jest bardzo grzeczny, wszyscy zachwycaja się jego urodą:loveu::loveu: wczoraj podobno zaczął szczekać;) Quote
Weronikaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Świetne wieści Ika&Sonia ! :cool3: No oczywiście oprócz tych 13 kleszczy.. :shake: Quote
Ulaa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jutro trzeba podjechac na zastrzyk / z zastrzykiem :cool3: Quote
IKA & SONIA Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Najlepiej z zastrzykiem. Ja mam szkolenie w pracy całodniowe i nie ma szans żebym się wyrwała.:roll: Quote
kako80 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 kurcze, trzeba go zakropic na kleszcze! podobno coraz wiecej przypadkow babeszji jest. Quote
Ulaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='kako80']kurcze, trzeba go zakropic na kleszcze! podobno coraz wiecej przypadkow babeszji jest.[/quote] Trzeba koniecznie, bo te kleszcze będzie miał cały czas z działki, ale na razie jeszcze nie można bo rana za świeża. Niestety dzisiaj nie dam rady podjechać z zastrzykiem :shake: Quote
Ulaa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Beethovenka wysłałam do przełomu, mam nadzieję, że znajdzie się dla niego miejsce, bo różnie z tym ostatnio :mad: Quote
gonia1985 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 to do góry, może ktos go jednak wypatrzy- przecież jest taaaki piękny:loveu: Quote
Weronikaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 I z ranka też :loveu: Bo TAKIEGO psa, nie wolno przegapić ! :razz: Quote
Ulaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Aniula, czy zauważyliście może jak on reaguje na koty? Quote
IKA & SONIA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Ulaa']ja nie byłam :shake:[/quote] A możesz się wyrwać z domu w niejbliższym czasie?? POdjechałabym po zastrzyk a potem po Ciebie. Innej pocji brak. Quote
IKA & SONIA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Będę za 40 u Ciebie z zastrzykiem, a potem skoczymy do Beethovena,OK?Może uda się odrazu obfocic tego foxia i szczeniaka. Tylko odbieraj telefon jakby co! Quote
IKA & SONIA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Miałam nipisać za 40 minut najpóźniej. Quote
Ulaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No to nawet się nie przebieram, tylko dalej w psich łachach siedzę (na telefonie oczywiście :lilangel:) Quote
IKA & SONIA Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Ok. Zaraz wyjeżdżam. Też muszę w psie łaszki skoczyć. Quote
Ulaa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ika sorki za upierdliwość ale w jakieś wolnej chwilce może zmień tytuł, (tzn tą końcówkę, że pilne DT), bo straszy :roll: Idealny psiak czeka na idealny dom! :evil_lol: Quote
Recommended Posts