Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś Beethovenek był baaardzo wesoły:) Nawet szczekał w zabawie i kładł się na plecach, żeby go głaskać po brzuszku i biegał po całym ogródku :D Tak więc widać że piesek odżywa i czuje się coraz lepiej:)

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrzmiało to jakbyśmy byli bez serca, że nie umiemy się zakochać w takim cudnym piesku..Zakochaliśmy się, Beethovenek jest cudownym stworzeniem i bardzo się do niego przyzwyczailiśmy, ale niestety okoliczności nie pozwalają nam go wziąć, bo mam już psa i to dość agresywnego.. Ale pilnujemy żeby Beethovenkowi niczego nie zabrakło i zawsze ma nasze towarzystwo :)

Posted

Byłam teraz u Beethovenka. Ma się coraz lepiej:lol:. Zjadł pół michy ugotowanych łapek kurzych. Je bardzo łapczywie, ale myslę, że z czasem jak się nasyci jedzonkiem przejdzie mu. Przy mnie nie zwymiotował po posiłku, ale Aniula i jej brat mówią, że zdarza mu się. Trzeba to obserwować, gdyby coś się działo Aniula da znać.
Brat Aniuli wyciągnął mu wczoraj 13 kleszczy:cool3: Przydałoby się go zabezpieczyć, ale to pewnie dopiero po zagojeniu rany pooperacyjnej.
Poczesaliśmy się dzisiaj trochę, najgorszy jest jeszcze ogonek, ale powoli wyczeszemy. Poza tym chłopak jest bardzo grzeczny, wszyscy zachwycaja się jego urodą:loveu::loveu: wczoraj podobno zaczął szczekać;)

Posted

[quote name='kako80']kurcze, trzeba go zakropic na kleszcze!
podobno coraz wiecej przypadkow babeszji jest.[/quote]

Trzeba koniecznie, bo te kleszcze będzie miał cały czas z działki, ale na razie jeszcze nie można bo rana za świeża.

Niestety dzisiaj nie dam rady podjechać z zastrzykiem :shake:

Posted

Ika sorki za upierdliwość ale w jakieś wolnej chwilce może zmień tytuł, (tzn tą końcówkę, że pilne DT), bo straszy :roll: Idealny psiak czeka na idealny dom! :evil_lol: