Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za chwilę wstawię fotki. Są po prostu boskie, a właściwie to Beethoven na nich.:loveu::loveu::loveu:
Psiaczek wraca do zdrowia, jest coraż żywszy i zaczyna skakać po wszystkich :evil_lol: sexu mu się zachciewa:crazyeye:, ale po jakimś miesiącu gospodarka hormonalna się ustabilizuje i powinien się chłopak uspokoić.
Wyczesałam mu trochę ogon. Nie jest jeszcze idealnie, ale kita zrobiła się puszystsza:lol:.

No i pojawiła się na dogo Ania :lol: teraz wieści o Beethovenku będą z pierwszej ręki hehe.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ika jakie śliczne fotki!!!!! :loveu::loveu::loveu: Niesamowite!! Oddają całą kochaność tego olbrzyma :loveu:

Aniula witamy na dogo!!!! :multi::multi::multi: Teraz wszystko będziemy na bieżąco wiedzieć :multi:

Posted

jakie cudne foteczki:) oj jaki on jest śliczniutki:) mam nadzieję,że znajdzie się miła i kochająca rodzinka która go zaadoptuje. Przecież on taki słodziutki jest:):) jak można przejść obojętnie obok takiego cudnego psiska. Beethovenek już śpi:) niestety na trawce, ale mam nadzieję że wejdzie później do kiosku:) PS.miło mi,że mogę uczestniczyć w tym forum:) Witam wszystkich:)

Posted

Duszno może. Jak przyjechałam zrobić zastrzyk, to też sobie w swojej "megabudzie" leżał, ale zdobył się na gościnnność i symbolicznie przywitał ;)
Chudzielcowi nie było gdzie tego zastrzyka zrobić :evil_lol:
Następny w niedzielę.

Zostawiłam dla niego smycz w kiosku.

Posted

hehe no mega buda bardzo mu się spodobała:) wcześniej nawet nie chciał na nią spojrzeć ;P
Później kiedy się zrobiło chłodniej już wychodził z kiosku i był bardziej zadowolony :) Alee on jest przylepa ;P zawsze kiedy idę do niego to później nie chce mnie wypuścić ;P zastawia mi drogę sobą, żeby go głaskać:P Ahh ten Beethoven :D cudne stworzenie ;)

Posted

[quote name='ANETTTA']czyli dalej szukamy domku ...co ja moge pomoc nie wiele moge zrobic allegro jaka decyzja jak robic to ...dawac namiary na pv[/quote]
Jestem w trakcie robienia, fundacyjnego allegro :)
Natomiast ogloszenia w necie - jak najbardziej!

Posted

[quote name='t_kasiek']no sliczny jest !!!!!!!!!! to typowe dla bernardynow - zastawic droge, zeby tylko dluzej byc glaskanym :)[/quote]

Dla Berneńczyków też :diabloti:

Posted

Beethoven od 2 dni cały czas śpi sobie w kiosku i wychodzi tylko wtedy jak ma gości ;P albo za potrzebą:P Chyba się zakochał w tym kiosku :D hehe. Ogólnie to spokojniutki jest:) Tak więc Beethoven albo śpi, albo ma gości i przytula się do każdego :) Kochane psisko :)

Posted

[quote name='Ulaa']Jestem w trakcie robienia, fundacyjnego allegro :)
Natomiast ogloszenia w necie - jak najbardziej![/quote]
jak cos to ULa klikaj a ja poprosze cudowna istotke Zuzanne o ogłoszenia ona jest cudowna mysle ze nie odmówi....

Posted

Tak jesteśmy na balkonie i my też się opiekujemy Beethovenkiem..Gdybyśmy nie mieli psa, który jest dość groźny i nie może być z innym psem to od razu byśmy go wzięli. Bardzo się do niego przywiązaliśmy i bardzo go kochamy, więc jak można powiedzieć tak ANETTTA jeśli nie wiesz jaka jest sytuacja..