Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj?? To kto w końcu go weźmie? Tak mi go żal teraz jak jest na tym łańcuchu:( widze w jego oczkach taki smutek:( Nawet teraz zaczął wyć:(

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jednak oni wezmą :) a ja słyszałam, że ktoś z Warszawy chciał.. Jak się cieszę,że w końcu znalazł domek. Zasługuje na dobry dom i rodzinę która go pokocha tak jak my i jeszcze bardziej:) Smutno trochę że już go tu nie będzie:(:( Strasznie się przywiązaliśmy do niego, ale najważniejsze jest żeby on był szczęśliwy:):):):)

Posted

aniula napisał(a):
To jednak oni wezmą :) a ja słyszałam, że ktoś z Warszawy chciał.. Jak się cieszę,że w końcu znalazł domek. Zasługuje na dobry dom i rodzinę która go pokocha tak jak my i jeszcze bardziej:) Smutno trochę że już go tu nie będzie:(:( Strasznie się przywiązaliśmy do niego, ale najważniejsze jest żeby on był szczęśliwy:):):):)

Tak, umowa już podpisana :p Ludzie nieco przestraszeni byli (mną albo sytuacją :diabloti:) teraz Bethovenek będzie zabierany.
Aniula proszę powiedz, że smycz i obroża są fundacyjne i prosimy o ich zostawienie albo zwrot jak będą znowu w okolicy lub pocztą na adres Fundacji (mają w umowie).

A jak Wam będzie tęskno, to może zechcecie dać tymczas kolejnemu bernardynkowi?

Posted

WOW !:cool3: Beethovenuś w nowym domeczku !!! Jupi ! :multi::multi::multi: Są powody do świętowania ! A jakże ! :loveu:

No właśnie Aniula.. A może kolejny tymczas u Was, jakbyście mieli chęć ??? ;)

Posted

Smycz jest chyba dalej u nas w kiosku, a obroże Ci państwo wzięli. Jeśli chodzi o dom tymczasowy dla innych psiaków , to nie moja działka:P więc wiecie z kim rozmawiać:D
Pan który zaadoptował Becia powiedział,że będzie robił mu zdjęcia i dawał na stronke:) więc będziemy wiedzieć jak mu jest w nowym domku:) Ludzie wydawali się bardzo mili i widać,że znali się na takich dużych psach:) więc powinno mu być bardzo dobrze w nowym miejscu;) PS. w kiosku została też kołderka która przywiozłyście

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: Dostałam sms od Ulaa, że jutro Beti miał jechać do nowego domu. Expressowa adopcja!!!!
A będzie miał towarzystwo jakiegoś innego psiaka? Dzieci są w domu?

siuper :placz::placz:ze szczescia

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: Dostałam sms od Ulaa, że jutro Beti miał jechać do nowego domu. Expressowa adopcja!!!!
A będzie miał towarzystwo jakiegoś innego psiaka? Dzieci są w domu?

Są, ale duże. Pan powiedział, że kiedyś będą wnuki, więc fajnie, że Beethovenek lubi dzieci, jego talent się nie zmarnuje :lol: Nie ma kotów ani innych zwierząt.
Dom z ogrodem, duża buda (państwo mieli już Bernardyna). Wet 4 km od domu, więc ze szwami i szczepieniami nie będzie problemu.

Trzeba poszukać kogoś na wizytę poadopcyjną jak już Beethovenek się zadomowi.

Posted

Wspaniale :loveu::loveu::loveu:
Bardzo się przywiązałam do tej kochanej mordeczki.:roll:
To fajnie, że będzie wizyta poadopcyjna, bo my z mamą jeszcze nie dowierzamy, że będzie miał dobrze:evil_lol:

Posted

Wstyd :oops: wiedzialam o Bethowenie ale jakos nie trafilam na jego watek wczesniej, a tu wszystko tak blyskawicznie sie rozegralo, gdyby nie nasze spotkanie to nawet nie wiedzialabym ze Bethowen juz w DS.:multi::multi::multi:

Posted

To ja jeszcze dopisze ze dzieki Bethowenowi dzis ze schronu w Krakowie znalazl domek szczeniaczek sunia w typie rasy Podchalana. :multi::multi::multi:Wlasnie ta nowine otrzymalam od Yoriji ktora to pomaga nam w opiece nad dziaduniem w hoteliku. :lol:

Posted

Jak tylko ktoś odwiedzi Beethovenka i będziecie coś wiedzieć to napiszcie jak mu tam jest:) Mam nadzieje, że ma cudowny dom..Tęsknie za nim:(:( Tak pusto jak go nie ma już z nami, ale tak jest lepiej dla niego:)

Posted

Dzis rozmawialma z osoba ktora moze dla nas isc na wizyte poadopcyjna, ale musze to przekazac Uli bo ona ma namiary na nowych wlascieli Bethowena. Aniula a moze bys przyjela nastepna bide na DT, kazdy ****k bedzie ci bardzo wdzieczny a ty przestaniesz teskinic jak przez twoj dom przewinie sie kilka bid.

• 2 weeks later...