aniula Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzisiaj?? To kto w końcu go weźmie? Tak mi go żal teraz jak jest na tym łańcuchu:( widze w jego oczkach taki smutek:( Nawet teraz zaczął wyć:( Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No ten pan z okolic Zawiercia :) Jest teraz w Myślachowicach. Weźmie go i przyjedzie podpisać umowę. Właśnie jedzie. Quote
aniula Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 To jednak oni wezmą :) a ja słyszałam, że ktoś z Warszawy chciał.. Jak się cieszę,że w końcu znalazł domek. Zasługuje na dobry dom i rodzinę która go pokocha tak jak my i jeszcze bardziej:) Smutno trochę że już go tu nie będzie:(:( Strasznie się przywiązaliśmy do niego, ale najważniejsze jest żeby on był szczęśliwy:):):):) Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 aniula napisał(a):To jednak oni wezmą :) a ja słyszałam, że ktoś z Warszawy chciał.. Jak się cieszę,że w końcu znalazł domek. Zasługuje na dobry dom i rodzinę która go pokocha tak jak my i jeszcze bardziej:) Smutno trochę że już go tu nie będzie:(:( Strasznie się przywiązaliśmy do niego, ale najważniejsze jest żeby on był szczęśliwy:):):):) Tak, umowa już podpisana :p Ludzie nieco przestraszeni byli (mną albo sytuacją :diabloti:) teraz Bethovenek będzie zabierany. Aniula proszę powiedz, że smycz i obroża są fundacyjne i prosimy o ich zostawienie albo zwrot jak będą znowu w okolicy lub pocztą na adres Fundacji (mają w umowie). A jak Wam będzie tęskno, to może zechcecie dać tymczas kolejnemu bernardynkowi? Quote
Weronikaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 WOW !:cool3: Beethovenuś w nowym domeczku !!! Jupi ! :multi::multi::multi: Są powody do świętowania ! A jakże ! :loveu: No właśnie Aniula.. A może kolejny tymczas u Was, jakbyście mieli chęć ??? ;) Quote
aniula Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Smycz jest chyba dalej u nas w kiosku, a obroże Ci państwo wzięli. Jeśli chodzi o dom tymczasowy dla innych psiaków , to nie moja działka:P więc wiecie z kim rozmawiać:D Pan który zaadoptował Becia powiedział,że będzie robił mu zdjęcia i dawał na stronke:) więc będziemy wiedzieć jak mu jest w nowym domku:) Ludzie wydawali się bardzo mili i widać,że znali się na takich dużych psach:) więc powinno mu być bardzo dobrze w nowym miejscu;) PS. w kiosku została też kołderka która przywiozłyście Quote
IKA & SONIA Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 :crazyeye::crazyeye: Dostałam sms od Ulaa, że jutro Beti miał jechać do nowego domu. Expressowa adopcja!!!! A będzie miał towarzystwo jakiegoś innego psiaka? Dzieci są w domu? Quote
ANETTTA Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 IKA & SONIA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Dostałam sms od Ulaa, że jutro Beti miał jechać do nowego domu. Expressowa adopcja!!!! A będzie miał towarzystwo jakiegoś innego psiaka? Dzieci są w domu? siuper :placz::placz:ze szczescia Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 IKA & SONIA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Dostałam sms od Ulaa, że jutro Beti miał jechać do nowego domu. Expressowa adopcja!!!! A będzie miał towarzystwo jakiegoś innego psiaka? Dzieci są w domu? Są, ale duże. Pan powiedział, że kiedyś będą wnuki, więc fajnie, że Beethovenek lubi dzieci, jego talent się nie zmarnuje :lol: Nie ma kotów ani innych zwierząt. Dom z ogrodem, duża buda (państwo mieli już Bernardyna). Wet 4 km od domu, więc ze szwami i szczepieniami nie będzie problemu. Trzeba poszukać kogoś na wizytę poadopcyjną jak już Beethovenek się zadomowi. Quote
IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Wspaniale :loveu::loveu::loveu: Bardzo się przywiązałam do tej kochanej mordeczki.:roll: To fajnie, że będzie wizyta poadopcyjna, bo my z mamą jeszcze nie dowierzamy, że będzie miał dobrze:evil_lol: Quote
Weronikaa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No to brawo Beethovenku, życzymy Ci oczywiście szczęścia w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia1985 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 wow :) Szybko poszło. W końcu taki piękny pies :) Quote
Ada-jeje Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wstyd :oops: wiedzialam o Bethowenie ale jakos nie trafilam na jego watek wczesniej, a tu wszystko tak blyskawicznie sie rozegralo, gdyby nie nasze spotkanie to nawet nie wiedzialabym ze Bethowen juz w DS.:multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 To ja jeszcze dopisze ze dzieki Bethowenowi dzis ze schronu w Krakowie znalazl domek szczeniaczek sunia w typie rasy Podchalana. :multi::multi::multi:Wlasnie ta nowine otrzymalam od Yoriji ktora to pomaga nam w opiece nad dziaduniem w hoteliku. :lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Pięknie!!! Kolejna bidka opuściła schron :multi::multi::multi: Quote
Ulaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ika&Sonia zmień tytuła bo straszy :roll: A ja chyba zacznę rozglądać się za kimś, kto mógłby odwiedzić malucha. Quote
aniula Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jak tylko ktoś odwiedzi Beethovenka i będziecie coś wiedzieć to napiszcie jak mu tam jest:) Mam nadzieje, że ma cudowny dom..Tęsknie za nim:(:( Tak pusto jak go nie ma już z nami, ale tak jest lepiej dla niego:) Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzis rozmawialma z osoba ktora moze dla nas isc na wizyte poadopcyjna, ale musze to przekazac Uli bo ona ma namiary na nowych wlascieli Bethowena. Aniula a moze bys przyjela nastepna bide na DT, kazdy ****k bedzie ci bardzo wdzieczny a ty przestaniesz teskinic jak przez twoj dom przewinie sie kilka bid. Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ulka Peter Beny zaoferowal swoja pomoc, moze podjechac na wizyte poadopcyjna, powiedzial ze to niedaleko, trzeba tylko na PW podac mu adres i nr. tel. Quote
Ulaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 O to fajnie, do Kryśki też by mógł przy okazji :cool3: Super, że nie muszę szukać kogoś :multi: Quote
hanek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nowy domek napisał:) "To są zdjęcia Beethovena z nowego domu. Obecnie wabi się Dżeki. Jest zdrowy, wesoły i straszny rozrabiaka." Quote
ANETTTA Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 siuper ...... pieknie wyglada ....:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Na pierwszej fotce mordka wyglada ja mlody lew, :evil_lol: zachwycajaco :multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Piękny :lol::lol::lol: Wspaniale, że ma TAKI dom...:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts