Charly Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Proszę o kontakt tel/mail do opiekuna Stinkiego lub osoby mającej kontakt z psem i schroniskiem do mnie na pw Stinki juz jest tu na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212[/URL] Quote
pumcia02 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 sluchajcie sluchajcie wlasnie wrocilam i mam nowinki. jest osoba zainteresowana bardzo mocno stinkim! Jest super git. Ma go odwiedziec w najblizszym czasie, zaprasza do domu zobaczyc warunki jak i powiedziala ze jak chcemy mozemy jeszcze do niej dzwonic i sie wypytywac jej o wszystko :) ale na razie ciiiicho nie cieszyc mi sie tu i nie skakac z radosci dopoki nie bedzie szczegolow i zanim pani odwiedzi stinka :) Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ojej... :) no to ja nie skaczę, ale bardzo mi trudno :X Quote
Charly Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 trochę zazdroszczę tym ludziom- on ma takie obłędne uszy:lol::loveu: Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 aaaaaaaaaaaaa jestem taka na siebie zła pani, co chce Stinkiego odezwała się do mnie już 2 dni temu! odpowiedziała na moje ogłoszenie na GUMTREE! :D [I]witam,telefonowalam juz w sprawie stinkiego. chcialbym go ozbaczyc,ale potzrebuje dokładncy wskazówek dotyczących dojazdu. Będę jechała z Saskiej Kępy. Ewa[/I] nie wiem jak ja mogłam nie zauważyć no przecież ja ciągle w tej poczcie siedzę to dlatego, że robiłam jakieś ogłoszenia ostatnio i zwykle zapominam haseł i daję - wyślij hasło na mejla i potem mój mózg nie zauważa matko, nie spodziewałam się już bedę teraz baaaaaaaaaaardzo uważała na szczęście to pewnie ta sama pani, co mówicie, że dzwoniła :loveu: coś ustalone? :) czy ta pani wie jak dojechać? a może juz była? Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 odpisałam tej Pani :) i dostałam odpowiedz (nie chce cytować dosłownie) Pani nie widziała jeszcze Stinkiego Pyta, kiedy będzie operowany i czy ma szansę przeżyć - czy mogą być przerzuty? Pyta o to jednak tylko informacyjnie, bo i tak chce mu pomóc do końca :) i nie ma znaczenia ile to będzie lat Bardzo chce porozmawiać z kimś, kto ma ze Stinkim kontakt :) komu mogę podesłać adres mejlowy tej Pani? Aha, jeszcze pisze, że w tym tygodniu po pracy pojawi się w Azylu zapewne :) Tak popołudniem - po 17. Quote
pumcia02 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wlasnie mialam napisac ze sie nie pojawila w azylu. mru lobuzie :cool3: dzisiaj bede meczyc Agnieszke żeby zadzwonila do niej bo on jest w domu, a nie w boksie to poopowiada o nim ;) Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='mariolka'] mru lobuzie :cool3: [/quote] :oops: trzymam kciuki :) podałam tej Pani też link tu, na dogo Quote
pumcia02 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 właśnie rozmawiałam z Panią ;) może jutro uda jej się wpaść do Stinka. Quote
siekowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 To ja jutro trzymam kciuki za Stinka! :) Bardzo bym chciała by więcej tak fajnych ludzi dzwoniło w sprawie adopcji. W azylu staruszków bez szans strasznie dużo. :( Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 może trzeba im ogłoszeń więcej robić! :D skoro to działa... w jakimś tam stopniu... ja też się bardzo cieszę! obczajcie Panią i zdajcie relację :cool3: Quote
Charly Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 super nowinki:loveu: Mru:loveu: Mru nieustannie trzymam kciuki za Twoj mózg:kciuki::laugh2_2: Quote
mru Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 kochana jesteś ;) :multi: i :loveu: lecimy na spacery z chłopakami! Gacek ze mną :painting: Dymek samopas :Dog_run: Quote
siekowa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Mój kochany Bazyliszek jeszcze wątku nie ma ale chyba mu go założe pod koniec tygodnia tak jak kilku innym psom od Agnieszki. Pewnie w sobote wpadne do azylu by dowiedzieć się o nich jak najwiecej i porobić fotki. Quote
pidzej Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jestem za wątkiem Bazylka. Super pomaga na małym terenie, chodzi za mną krok w krok, jak zamykam mu kolejne boksy przed nosem to sprawdza łapą, czy da sie otworzyć:lol: no i liiiiże jak tylko ma okazję:) Quote
ania_sami Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bazyli jest uroczy a ostatnio na stronie azylu zobaczylam jego zdjecie jak byl mlody i poprostu nie moglam sie napatrzec! Dlatego siekowa zaloz mu watek bo napewno ktos go zauwazy! Quote
Charly Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jak Stinki? była juz ta pani, która chciala zaadoptować Stinka?:roll: Quote
pumcia02 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 niestety nie... ale bedziemy czekac cierpliwie Quote
Recommended Posts