Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - ruda lisica wrzucona do rowu w foliowym worku- MA DOM !!

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisiczka jest przekochana. Bardzo potrzebuje człowieka. Siedziałam z nią w boksie i tak się do mnie tuliła. Oczka ma piękne :loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj w moje ręce wpadła gazetka HiP czy coś takiego. Z nudy zaczęłam przeglądać te kilka stron reklam. Patrzę , a tam na ostatniej stronie 'apel do przyjaciół Harbutowic'. Czytam, czytam .... i znalazłam opis Lisicy. Przeczytałam i jakiś znajomy mi się wydał. Zastanawiam się, skąd znam ten tekst :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ayla1 napisał(a):
nikt nie chce pięknej rudej lisicy...
jutro jedzie zatem na sterylkę.
hopsaj do domu maluchu w końcu..

Lisiczka w kozcu nie pojechała na sterylke tylko majkla.

Lisiczka bardzo przypadła do gustu pani Ani ,ktora przyjeżdza do rudej ,dzisiaj dostała od niej rarytaski ,pobiegała na wybiegu i została przez pania Anie i jej syna wyglaskana wiec była szczęsliwa.:loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Lisiczka w kozcu nie pojechała na sterylke tylko majkla.

Lisiczka bardzo przypadła do gustu pani Ani ,ktora przyjeżdza do rudej ,dzisiaj dostała od niej rarytaski ,pobiegała na wybiegu i została przez pania Anie i jej syna wyglaskana wiec była szczęsliwa.:loveu:

a jak wypadła ruda?

Posted

ayla1 napisał(a):
a jak wypadła ruda?

Ruda jak zwykle grzeczna ,tylko kamyczki jej w głowie ale jakos do pani Ani nie lgnie tylko by u mnie na rekch siedziała.Ruda mnie kocha ,a ja ją ale nie moge jej adoptowac z powodu mojej zełzy foksi co żuca sie na każda suczke(zreszta chyba musiala bym isc z nia mieszkac pod most:loveu:) , i tlumacze to Rudej ale ona sie tylko do mnie pcha.
oczywiscie kamyczki jak jej pani Ania zuci to biegnie za nim ale za piłeczka juz nie .
Ruda oczywiscie pokazala Pani Ani ,ze ładnie siada i daje łapke .:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Lisica jest na sterylce aborcyjnej,az się popłakalam tak na mnie patrzyła,że ją tam zostawiałam...ze przyprowadziłam ją na rzeź.zapamieta mi to do końca życia...
na bank...
nigdy więcej nie zawioze żadnego psa na aborcje.mówie to publicznie i oficjalnie.
woźcie sobie sami:-(

Posted

ayla1 napisał(a):
okazało się że tak-a nie wyglądała...

No z poczatku nic na to nie wskazywalo ale za nim pojechalam na wczasy prosiłam cie Asiu zebys miala na nia uwage bo jej sutki były powiekszone i podejrzewałam że jednak cos jest nie tak .
Wiemy przynajmniej dlaczego ktos sie jej pozbył ,musiał widziec że lisiczke dorwaly psy wiec na wszelki wypadek pozbyl sie kłopotu.:shake:

Posted

Słuchajcie, jak tylko weszłam do Rudzi do kojca to od razu się położyła brzuszkiem do góry i czekała na głaskanko. :cool3: Biedna tak patrzy tymi swoimi oczami w ludzkie oczy i pyta ' dlaczego nie mam domu?' :placz:

Posted

wiem,strasznie sie smutna od tego zabiegu zrobila.przedtem nie wywalala brzucha do góry-a teraz od razu sie kładzie na plecach i piszczy bidusia...

Posted

Mam nadzieje że Lisica nie będzie gonic kotów ,bo mamy chetna tylko bedziemy musiały pojechac z Lisiczka i zobaczyc jaki ma stosunek do kotów. O psy Lisiczka jest zazdrosna i wiem ,ze biega razem z Mjka i kajtusiem na wybiegu jak mnie nie ma i sie z nimi zgadza ale niestety ja jak je wypuszczaM RAZEM i wszystkie sie ładuja do głaskania to Lisiczka atakuje Majeczke.

Posted

ayla1 napisał(a):
lisiczka to dominator,więc raczej będzie gonić koty....:shake:
maja-kluska na pewno nie będzie.

Tak ale ta pani ogladała juz majke i lisiczke i podoba sie jej lisiczka ,zobaczymy damy jej sznse ,a jak nie to moze jednak pani sie zdecyduje na Majke? zobaczymy:lol: