Foksia i Dżekuś Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ank@2 napisał(a):i jak lisica przeszła próbę z kotami ? Tak,najpierw u wetki zupełnie nie reagowała na kota ,a potem w domu na spotkanie wyszedł kot ,a Lisic zrobiła tył zwrot do wyjścia . Zdjecia przesle Asi .Asia oczywiscie nie mogła sie rozstac z Lisiczka ,widze że najchetniej adoptowała by je wszystki:lol::lol::lol: Quote
Ank@ Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 czyli Lisiczka będzie miała dom :multi::multi: Quote
ayla1 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ruda kita ma dom!:loveu::multi::loveu::multi: Quote
Ank@ Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Kiedy sunia idzie do domu ?! Mogę już zmienić tytuł ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ank@2 napisał(a):Kiedy sunia idzie do domu ?! Mogę już zmienić tytuł ? lISICZKA WCZORAJ ZOSTAŁA W DOMKU. Bardzo dziekujemy pani Magdzie H. za kontakt do nowego domku dla Lisiczki.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 zapomniałam napisac ,że pani Magda dzwoniła w poniedziłaek iz Lisiczka na drugi dzien przegoniła kota z łuzka. Poniewza pan wyszedł na noc do pracy ,a Lisiczka zaczeła za nim płakac(za nami nie płakała) to pani wzieła ja do łuzka (nie wiem po co jak tam spał wczesniej kot)a Lisiczka pogoniła kotka ,a po zatym wszystko okej ,zakochana w panu.:loveu: Quote
Recommended Posts