Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Trinity36']Dobrze byłoby, gdyby udało się ustalić coś do piątku wieczorem. Ja w sobotę rano jade do Krakowa, jesli sunieczka miałaby tam jechać to bym ją zabrała..[/quote]

Trini jak podaj mi proszę numer telefonu do siebie i jakieś szczegóły - o której będziesz jechać. Muszę się skontaktować z liryką, bo to od niej wszystko zależy. Ma ktoś jej numer ?

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sytuacja jest następująca, panie, które opiekują się suńką mają jakiegoś chętnego, do godz. 12 w południe chętni mają zobaczyć suńkę na zdjęciu - jeżeli nie to dzwonię do liryki dogadać sytuację. Także trzymamy kciuki !!!

Posted

Psinka miała by iść starszej pani, starsza pani ma już psiaka i stąd natychmiastowa decyzja o doprowadzeniu suni do ładu - się znaczy sterylka, szczepienia, odrobaczanko - pani sama nie ma zupełnie do tego głowy, ale pokryje wszystkie koszty, sama nawet to zaproponowała. Nie będę jeszcze zapeszać, zanim dam znać liryce, że chyba sytuacja rozwiązana, po pracy idę do pani z bloku, która dokarmia sunię, która pilotuje nowy domek. Jeszcze raz zadzwonimy do potencjalnej zainteresowanej, która już widziała suńkę na zdjęciach. Więc kciuki dalej potrzebne :razz:

Posted

[quote name='manforte']Trzymamy mocno kciuki, oby ta pani zdecydowała się na 100%, bo jest już następny biedaczek przywiązany w lesie do drzewa.[/quote]

No trzeba się upewnić, bo to zbyt piękne jak na jędrzejowską rzeczywistość niestety :(

Posted

W tej chwili [B]jedyne[/B], co mogę zrobić dla tej suni to pokryć koszty jej obróbki weterynaryjnej, łącznie ze sterylką. Chyba, że ta kobieta uprze się, że sama zapłaci, to oczywiście nie będę nalegać :razz:.

3 dni temu znalazłam psa u siebie w lesie, przywiązanego na lince plastikowej do drzewa. Już nawet nie chce mi się o tym pisać... Pies ma ślad po obroży, siada, daje łapę... czyli że polska hołota ruszyła już na wywczas :angryy:.

Posted

Nie. Nie lubię oddzielnych wątków, bo jest przy nich okropnie dużo roboty, a i tak niewiele z tego wynika. Wrzucę go na nasz zbiorczy jędrzejowski:

[URL]http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655[/URL]

Posted

[quote name='eliza_sk']Sunieczka odnaleziona. Przenocuje u takiej babeczki w bloku, już podobno pachnąca i wykapana, [B]jutro rano wet i do nowego domku [/B]:)[/quote]
:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
eliza_sk no po prostu mnie zatkało, mowę mi odjęło i co tam jeszcze.
Wątek założony wczoraj a jutro pies idzie do domu!!!! Cuda na tym wątku czy co.
Przepraszam Cię bardzo, ale to dobry, odpowiedzialny dom???? Pytam bo Pani ot tak po prostu zdecydowała się w tempie błyskawicznym. Domek jest w Jędrzejowie????
Niedowiary!!!! Niedowiary!!!!!
No to :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='KrystynaS']:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
eliza_sk no po prostu mnie zatkało, mowę mi odjęło i co tam jeszcze.
Wątek założony wczoraj a jutro pies idzie do domu!!!! Cuda na tym wątku czy co.
Przepraszam Cię bardzo, ale to dobry, odpowiedzialny dom???? Pytam bo Pani ot tak po prostu zdecydowała się w tempie błyskawicznym. Domek jest w Jędrzejowie????
Niedowiary!!!! Niedowiary!!!!!
No to :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/quote]

Kochana, też byłam sceptyczna i w to nie wierzyłam. Pani wzięła psiaka dla swojej mamy u której jest już pies - sama od razu powiedziała o sterylce, powiedziała że pokryje wszystkie koszty jej obróbki - świadoma kobieta w naszym mieście :crazyeye:
I co - suńka jest juz po zabiegu-dziś rano była cięta i miała jechać do nowego domku. Może jutro będę miała wieści.

[I]Jednak cuda się zdarzają :loveu:[/I]

Posted

[quote name='GoskaGoska']tytul trzeba zmienic:evil_lol:[/quote]

Mówisz-masz.

Krystyno domek pod Jędrzejowem. Pani podobno szukała jakiejś sunieczki, powiedziała to w odpowiedni czasie, do odpowiedniej osoby :)

Mam nadzieję, że suńka się szybko zaklimatyzuje.

Posted

Eliza_sk czy masz kontakt z domkiem suni???? Czy są jakieś wieści jak minęły pierwsze godziny w nowym domu.
No jeszcze nie mogę przestać się dziwić. Ale fart!!! :multi: :multi: