eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Trinity36']Dobrze byłoby, gdyby udało się ustalić coś do piątku wieczorem. Ja w sobotę rano jade do Krakowa, jesli sunieczka miałaby tam jechać to bym ją zabrała..[/quote] Trini jak podaj mi proszę numer telefonu do siebie i jakieś szczegóły - o której będziesz jechać. Muszę się skontaktować z liryką, bo to od niej wszystko zależy. Ma ktoś jej numer ? Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Sytuacja jest następująca, panie, które opiekują się suńką mają jakiegoś chętnego, do godz. 12 w południe chętni mają zobaczyć suńkę na zdjęciu - jeżeli nie to dzwonię do liryki dogadać sytuację. Także trzymamy kciuki !!! Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Psinka miała by iść starszej pani, starsza pani ma już psiaka i stąd natychmiastowa decyzja o doprowadzeniu suni do ładu - się znaczy sterylka, szczepienia, odrobaczanko - pani sama nie ma zupełnie do tego głowy, ale pokryje wszystkie koszty, sama nawet to zaproponowała. Nie będę jeszcze zapeszać, zanim dam znać liryce, że chyba sytuacja rozwiązana, po pracy idę do pani z bloku, która dokarmia sunię, która pilotuje nowy domek. Jeszcze raz zadzwonimy do potencjalnej zainteresowanej, która już widziała suńkę na zdjęciach. Więc kciuki dalej potrzebne :razz: Quote
manforte Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Trzymamy mocno kciuki, oby ta pani zdecydowała się na 100%, bo jest już następny biedaczek przywiązany w lesie do drzewa. Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='manforte']Trzymamy mocno kciuki, oby ta pani zdecydowała się na 100%, bo jest już następny biedaczek przywiązany w lesie do drzewa.[/quote] No trzeba się upewnić, bo to zbyt piękne jak na jędrzejowską rzeczywistość niestety :( Quote
Potter Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 W tej chwili [B]jedyne[/B], co mogę zrobić dla tej suni to pokryć koszty jej obróbki weterynaryjnej, łącznie ze sterylką. Chyba, że ta kobieta uprze się, że sama zapłaci, to oczywiście nie będę nalegać :razz:. 3 dni temu znalazłam psa u siebie w lesie, przywiązanego na lince plastikowej do drzewa. Już nawet nie chce mi się o tym pisać... Pies ma ślad po obroży, siada, daje łapę... czyli że polska hołota ruszyła już na wywczas :angryy:. Quote
dorota1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Biedna psinka.:shake: Strach pomyśleć, co będzie dalej, bo wakacje tuż tuż. Czy psiak będzie miał oddzielny wątek? Quote
Potter Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie. Nie lubię oddzielnych wątków, bo jest przy nich okropnie dużo roboty, a i tak niewiele z tego wynika. Wrzucę go na nasz zbiorczy jędrzejowski: [URL]http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655[/URL] Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No Odzielny WĄtek Dla 6 Szczeniakow , OkazAŁ SiĘ Sukcesem :)) Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Domek chętny na bank, ale sunia wsiąkła :( Mam nadzieję, że wróci na kolecję :placz: Quote
eliza_sk Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Sunieczka odnaleziona. Przenocuje u takiej babeczki w bloku, już podobno pachnąca i wykapana, jutro rano wet i do nowego domku :) Quote
KrystynaS Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='eliza_sk']Sunieczka odnaleziona. Przenocuje u takiej babeczki w bloku, już podobno pachnąca i wykapana, [B]jutro rano wet i do nowego domku [/B]:)[/quote] :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: eliza_sk no po prostu mnie zatkało, mowę mi odjęło i co tam jeszcze. Wątek założony wczoraj a jutro pies idzie do domu!!!! Cuda na tym wątku czy co. Przepraszam Cię bardzo, ale to dobry, odpowiedzialny dom???? Pytam bo Pani ot tak po prostu zdecydowała się w tempie błyskawicznym. Domek jest w Jędrzejowie???? Niedowiary!!!! Niedowiary!!!!! No to :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
ewelinka_m Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ale fantastyczne wieści :sweetCyb: :multi:żeby więcej takich akcji było :loveu: Quote
eliza_sk Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='KrystynaS']:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: eliza_sk no po prostu mnie zatkało, mowę mi odjęło i co tam jeszcze. Wątek założony wczoraj a jutro pies idzie do domu!!!! Cuda na tym wątku czy co. Przepraszam Cię bardzo, ale to dobry, odpowiedzialny dom???? Pytam bo Pani ot tak po prostu zdecydowała się w tempie błyskawicznym. Domek jest w Jędrzejowie???? Niedowiary!!!! Niedowiary!!!!! No to :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/quote] Kochana, też byłam sceptyczna i w to nie wierzyłam. Pani wzięła psiaka dla swojej mamy u której jest już pies - sama od razu powiedziała o sterylce, powiedziała że pokryje wszystkie koszty jej obróbki - świadoma kobieta w naszym mieście :crazyeye: I co - suńka jest juz po zabiegu-dziś rano była cięta i miała jechać do nowego domku. Może jutro będę miała wieści. [I]Jednak cuda się zdarzają :loveu:[/I] Quote
dorota1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wspaniale, że bidulka znalazła dom.:lol: Mam nadzieję, że dobrze zniosła zabieg. Czekamy na dalsze wieści. Quote
eliza_sk Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='GoskaGoska']tytul trzeba zmienic:evil_lol:[/quote] Mówisz-masz. Krystyno domek pod Jędrzejowem. Pani podobno szukała jakiejś sunieczki, powiedziała to w odpowiedni czasie, do odpowiedniej osoby :) Mam nadzieję, że suńka się szybko zaklimatyzuje. Quote
ewelinka_m Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :multi::multi:Jak miło się czyta takie wiadomości i wraca wiara w ludzi :loveu: Quote
KrystynaS Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Eliza_sk czy masz kontakt z domkiem suni???? Czy są jakieś wieści jak minęły pierwsze godziny w nowym domu. No jeszcze nie mogę przestać się dziwić. Ale fart!!! :multi: :multi: Quote
Recommended Posts