Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

12/13 dziewczyny wracają z Mielca i mogą ją zabrać do Elbląga. Nadłożą trochę drogi, ale... to już coś Chyba, że teraz ktoś z Wawy by nad morze doginał

Posted

Elkisz, napisz coś proszę o warukach, jakie oferujesz. Nietoperek to moja ulubienica, więc interesuje mnie, gdzie trafi, szczególnie, że to szmat drogi. Jakie masz doświadczenie z psami? Masz inne psy? Małe dzieci? Czas na socjalizację? Pytam, bo Nietoperek jest zagubiona, przestraszona i wymaga sporo uwagi i czułości.

Posted

Nie tylko Twoja ;)
Justyna potwierdza że może zabrać Nietoperka, do Elbląga, a dalszy transport chyba też już jest?
Ja niedługo wyjeżdżam,a le gdyby coś się zmieniło to ocelot ma kontakt.

Posted

Wiem, czytałam. Dziękuję. :)

Aha, z ostatniej chwili. Elkisz będzie za tydzień w weekend w stolicy. Czy ktoś mógłby podrzucić Nietoperka do Warszawy w tym terminie? Ja niestety nie dam rady, bo jadę na lubelszczyznę.

Posted

Dzwoniłam do Elkisz, 11 Nietoperek nie może jechać, ale nie znaczy to, że DT się rozmyśliło.

Elkisz jest gotowa w późniejszym terminie przyjechać do Warszawy po Nietoperka.

czyli trzeba by zgrać jej przyjazd do Warszawy z Twoją wizytą Rybko w schronie.

Posted

Na Nietoperka szykował się cudowny domek. Ale niestety (lub stety) wybrał inną bidę, szczeniaka z targu.
Z jednej strony dobrze, że inna bida znalazła dom.
Z drugiej, żałuję, że nie Nietoperek.

Posted

S u u u p e r r r ! ! ! :multi::multi::multi:

[SIZE=3]Mała Nietoperek już w DT w Holandii. Tam będzie czekała na domek. No i holenderkiego się przy okazji nauczy.
:evil_lol: Szczęściara z niej. :loveu:

Argat, cioteczko, zmień tytuł, że Nietoperek już domku nie szuka, bo pojechała do Holandii.