GrubbaRybba Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja w najbliższy piątek lub sobotę będę jechała z Tomaszowa do Warszawy. Mogę zabrać sunię ze schroniska i przetransportować ten kawałek. Może to coś pomoże. Quote
ocelot Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 12/13 dziewczyny wracają z Mielca i mogą ją zabrać do Elbląga. Nadłożą trochę drogi, ale... to już coś Chyba, że teraz ktoś z Wawy by nad morze doginał Quote
GrubbaRybba Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Elkisz, napisz coś proszę o warukach, jakie oferujesz. Nietoperek to moja ulubienica, więc interesuje mnie, gdzie trafi, szczególnie, że to szmat drogi. Jakie masz doświadczenie z psami? Masz inne psy? Małe dzieci? Czas na socjalizację? Pytam, bo Nietoperek jest zagubiona, przestraszona i wymaga sporo uwagi i czułości. Quote
Argat Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Nie tylko Twoja ;) Justyna potwierdza że może zabrać Nietoperka, do Elbląga, a dalszy transport chyba też już jest? Ja niedługo wyjeżdżam,a le gdyby coś się zmieniło to ocelot ma kontakt. Quote
GrubbaRybba Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wiem, czytałam. Dziękuję. :) Aha, z ostatniej chwili. Elkisz będzie za tydzień w weekend w stolicy. Czy ktoś mógłby podrzucić Nietoperka do Warszawy w tym terminie? Ja niestety nie dam rady, bo jadę na lubelszczyznę. Quote
pati Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 i to sa wlasnie nasze polskie schroniika psy zamist w nich znajdowac schronienie znajduja smierc Quote
GrubbaRybba Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ogłoszenia. kupsprzedaj: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=2124067&cid=161 alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1575181_sunia_jak_papillion_piekna_i_oryginalna.html jest jeszcze gumtree, ale czekam na aktywację. Quote
ocelot Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nietoperek dzisiaj podszedł do siatki się przywitać Quote
ocelot Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nietoperek może być zabrany 11.07 ze schroniska i zawieziony o Elbląga. Potrzebny tylko transport z Elbląga do Gdańska/Gdyni. Quote
GrubbaRybba Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Elkisz, odezwij się. Nie wiemy co robić z transportem... Quote
ocelot Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dzwoniłam do Elkisz, 11 Nietoperek nie może jechać, ale nie znaczy to, że DT się rozmyśliło. Elkisz jest gotowa w późniejszym terminie przyjechać do Warszawy po Nietoperka. czyli trzeba by zgrać jej przyjazd do Warszawy z Twoją wizytą Rybko w schronie. Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Szkoda. :( Już tak się cieszyłam na ten 11. Ale dobrze, że nic straconego. Nie ma sprawy. Zgramy się. Quote
GrubbaRybba Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aha, Ciotki, ostatnio mnie oświeciło. I zaczęłam ogłaszać Nietoperek, jako mix rasy papillon. Zobaczcie, czy nie podobna? tu papillon A tu Nietoperek Quote
ocelot Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dinka zrobiła Nietoperkowi ogłoszenia, za co bardzo dziękujemy:loveu: www.pajeczyna.pl www.gumtree.pl www.ojej.pl www.kokosy.pl www.psy.ogloszenia.e-hodowla.eu www.pineska.pl www.kupiepsa.pl Quote
GrubbaRybba Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Na Nietoperka szykował się cudowny domek. Ale niestety (lub stety) wybrał inną bidę, szczeniaka z targu. Z jednej strony dobrze, że inna bida znalazła dom. Z drugiej, żałuję, że nie Nietoperek. Quote
GrubbaRybba Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 I co z tym DT? Elkisz, czy ty nadal jesteś zainteresowana? Jeśli nie, będziemy szukać dalej. Quote
ocelot Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzisiaj był wielki dzień, Nietoperek pojechała w daleką podróż, do Holandii, do swojego domu, po szczęście:loveu::loveu::loveu: Quote
GrubbaRybba Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 S u u u p e r r r ! ! ! :multi::multi::multi: [SIZE=3]Mała Nietoperek już w DT w Holandii. Tam będzie czekała na domek. No i holenderkiego się przy okazji nauczy. :evil_lol: Szczęściara z niej. :loveu: Argat, cioteczko, zmień tytuł, że Nietoperek już domku nie szuka, bo pojechała do Holandii. Quote
Recommended Posts