ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Argat']A kierownik nic nie wie?[/quote] Na pewno wie, tylko ja zapomniałam się spytać Quote
Argat Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 W ten weekend będziesz w schronisku? Może rzeczywiście znalazła dom... Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='ocelot']Będę i obiecuję sprawdzić[/quote] Aniu, ona jest w boksie narożnym (tam, gdzie jest Ruda, a była Sara i Odi). No i Nietoperek najczęściej siedzi w budzie w głębi, schowana przed światem. Ona rzadko wychodzi. Może spróbuj od tylu iść i tak zerknąć. Może ją zobaczysz. Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dobra, tak czy siak będę jej szukać. Może masz rację, pójdę od strony wybiegu też Quote
GrubbaRybba Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bidulka. W schronie nikt jej nie zauważa. Na dogo też. A ona tak pragnie znaleźć swojego człowieka. :( Quote
Argat Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Ona ma w coś w sobie... tyle że chyba mało kto to dostrzega Quote
Argat Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Kierownik nie będzie robić problemów jeśli znalazłby się ktoś chętny z innego miasta, bez możliwość osobistego odebrania Nietoperka? Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dokładnie tak. Myślę, że osoba, która ją adoptuje będzie miło zaskoczona. Wydaje mi się, że on, gdy zaufa, będzie najwspanialszym psem pod słońcem, najwierniejszym i najbardziej uczuciowym. Quote
Argat Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Pani, która pytała się o Monę podesłałam kilka innych psów, w tym Nietoperka. Oprócz niej podobają się dwie inne sunie, zobaczymy jaka będzie decyzja. W każdym razie kciuki można trzymać. Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Argat napisał(a):Pani, która pytała się o Monę podesłałam kilka innych psów, w tym Nietoperka. Oprócz niej podobają się dwie inne sunie, zobaczymy jaka będzie decyzja. W każdym razie kciuki można trzymać. Byłoby cudownie! :crazyeye: Trzymam kciuki i milczę, aby nie zapeszyć. :thumbs: Quote
Argat Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ocelot- koniecznie musisz sprawdzić czy Nietoperek nadal jest w schronisku! Chociaż z tego co piszecie, sądzę że suczka po prostu się gdzieś zaszyła. Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Zrobiłam suni allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=390294337 Quote
Argat Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Pani mieszka w Skierniewicach, nie ma nic przeciwko jeśli chodzi o podpisanie umowy adopcyjnej, lub ew. wizyty przed- adopcyjnej. Może zdecyduje się na Nietoperka... no ale ja już nic nie piszę, co by nie zapeszyć. Quote
ocelot Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Argatku zmień tytuł. Nietoperkowi bardzo pilnie potrzebny jest DT. Jest przestraszona, zalękniona i bardzo wychudzona:shake: Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 NIETOPEREK - bardzo ostatnio schudła. Sama skóra i kości. Martwię się, że ona się załamała i że psy ją kompletnie zdominowały. Pilnie szukamy dla niej DT!!! tu widać, jaka jest chudziutka tu z tyłu tu też najbardziej z tyłu PILNIE DT potrzebne dla Nietoperka. Ona wygląda źle. :-( Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Biedna sunia... :-(:-(:-( Kto ją przygarnie na dt? Quote
GrubbaRybba Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nikt nie zagląda... zero zainteresowania, a ona tam znika, aż w końcu już jej nie będzie. :-( Quote
Argat Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Nikt nie zagląda... zero zainteresowania, a ona tam znika, aż w końcu już jej nie będzie. :-( Ech... gdyby nie wakacje, to zaraz bym ją na DT zabrała. A tak to kombinuje co by tu zrobić. Quote
GrubbaRybba Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 I znowu ponad dobę nikt nie zajrzał... :placz: Quote
epe Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nietoperku-niech już ktoś się zakocha w tobie! Taka słodka sunia z ciebie,a nadal nie w domku!:placz: Quote
Recommended Posts