Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Będę i obiecuję sprawdzić[/quote]

Aniu, ona jest w boksie narożnym (tam, gdzie jest Ruda, a była Sara i Odi). No i Nietoperek najczęściej siedzi w budzie w głębi, schowana przed światem. Ona rzadko wychodzi. Może spróbuj od tylu iść i tak zerknąć. Może ją zobaczysz.

Posted

Kierownik nie będzie robić problemów jeśli znalazłby się ktoś chętny z innego miasta, bez możliwość osobistego odebrania Nietoperka?

Posted

Dokładnie tak.
Myślę, że osoba, która ją adoptuje będzie miło zaskoczona. Wydaje mi się, że on, gdy zaufa, będzie najwspanialszym psem pod słońcem, najwierniejszym i najbardziej uczuciowym.

Posted

Pani, która pytała się o Monę podesłałam kilka innych psów, w tym Nietoperka. Oprócz niej podobają się dwie inne sunie, zobaczymy jaka będzie decyzja.
W każdym razie kciuki można trzymać.

Posted

Argat napisał(a):
Pani, która pytała się o Monę podesłałam kilka innych psów, w tym Nietoperka. Oprócz niej podobają się dwie inne sunie, zobaczymy jaka będzie decyzja.
W każdym razie kciuki można trzymać.

Byłoby cudownie! :crazyeye: Trzymam kciuki i milczę, aby nie zapeszyć. :thumbs:

Posted

Ocelot- koniecznie musisz sprawdzić czy Nietoperek nadal jest w schronisku! Chociaż z tego co piszecie, sądzę że suczka po prostu się gdzieś zaszyła.

Posted

Pani mieszka w Skierniewicach, nie ma nic przeciwko jeśli chodzi o podpisanie umowy adopcyjnej, lub ew. wizyty przed- adopcyjnej.
Może zdecyduje się na Nietoperka... no ale ja już nic nie piszę, co by nie zapeszyć.

Posted

NIETOPEREK - bardzo ostatnio schudła. Sama skóra i kości. Martwię się, że ona się załamała i że psy ją kompletnie zdominowały. Pilnie szukamy dla niej DT!!!

tu widać, jaka jest chudziutka

tu z tyłu

tu też najbardziej z tyłu

PILNIE DT potrzebne dla Nietoperka. Ona wygląda źle. :-(

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Nikt nie zagląda... zero zainteresowania, a ona tam znika, aż w końcu już jej nie będzie. :-(

Ech... gdyby nie wakacje, to zaraz bym ją na DT zabrała. A tak to kombinuje co by tu zrobić.