Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nietoperek w górę!!
Przecież jesteś najśliczniejsza w boksie-dlaczego ciebie nie wybrali?:placz:
Pewnie znajdziesz najwspanialszy domek-a na to trochę się czeka niestety!

Posted

Słuchajcie, słyszałam od kierownika, że dom znalazła sunia z boksu 9, mała, czarna podpalana z dużymi uszami. Kierownik jednak nie bardzo orientuje się w naszych imionach psów, więc nie umiał powiedzieć, która to była. W boksie 9 były dwie sunie czarne podpalane: Nietoperek i Dusia. Ja wierzę, że to była Nietoperek, ale pewności nie mam.

Ocelot w niedzielę będzie w schronie i mam nadzieję, że to sprawdzi.

Posted

ocelot napisał(a):
Agnieszka kierownik mówił, że Nietoperek siedzi nadal w boksie:shake:

Aha... :-( a już myślałam, że to Nietoperek... szkoda.... co to zatem za sunia z dużymi uszami?

Posted

W niedzielę przejrzę stan psiaków i dam znać.
Już nie chcę dzwonić, bo dzwonię codziennie po kilka razy. Dzisiaj już po 8 dzwoniłam, koło Hubertusa znowu wyrzucony psiak. Dwa dni siedzi w jednym miejscu, oddala się na chwilkę i zaraz wraca. Wczoraj go młoda para karmiła, dzisiaj ja.:shake: Poprosiłam, żeby go zabrał, wtedy będziemy psiaka ogłaszać (on-kowaty)

Posted

Znowu jest Pani zainteresowana Nietoperkiem... ale teraz podchodzę do tego, jak do jeża. Poczekamy, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.

Posted

Nietoperak bardzo wystraszony, ale zaczyna pomalutku dochodzić do ludzi, ale tylko na wybiegu, a wybiegu odwiedzający nie oglądają:shake:
Od strony odwiedzających nie wychodzi.