ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elkisz napisał(a):Sliczna sunia. Ile moze miec wzrostu? Nie jest zmierzona, ale nie sięga nawet do kolana. Quote
Elkisz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A jest bardzo bojazliwa w stosunku do obcych ludzi i psow? A jak z kotami,toleruje? Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elkisz napisał(a):A jest bardzo bojazliwa w stosunku do obcych ludzi i psow? A jak z kotami,toleruje? Jest nieufna, tzn. ona jest przestraszona, jak kucam przy boksie to po pewnym czasie zbliża się bardzo nieśmiało, sądzę, że przez inne sunie w boksie jest zdominowana, bo schodzi im z drogi. Co do kotów, nie wiemy, bo nie mamy kociarni, ale to sam strach ten nasz Nietoperek. Bojowo była nastawiona zaraz po przyjeździe, ale wtedy musiała bronić swoich szczeniaków. Teraz maluchy już w domach, a niunia po sterylce czeka i czeka... Najgorsze jest to, że ona nie potrafi się promować, a może nie chce? Quote
Elkisz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Moglabym pomyslec nad DT w Gdyni dla niej,zeby ja wyciagnac z tego schroniska. Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elkisz napisał(a):Moglabym pomyslec nad DT w Gdyni dla niej,zeby ja wyciagnac z tego schroniska. Pomyśl kochana, chociaż Gdańsk daleko, ale zawsze można jakoś transport znaleźć. Quote
Elkisz Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jezeli znajdzie sie transport do Gdanska/Gdyni i bedziecie pomagac dalej w szukaniu dla niej DS,to sunia moze jechac do mnie na DT. Telefon przesylam Ci na PW. Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Na wątku transportowym napisałam, zaraz napiszę do Argat, żeby zmieniła tytuł. Elkisz dziękuję Quote
GrubbaRybba Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Elkisz, dziękujemy za propozycję DT. :multi: Mam tylko małe pytanko? Jak długo sunia może u ciebie zostać? Czy masz jakiś deadline? Czy bezterminowo? Oczywiście porobimy ogłoszenia i będziemy szukać domu, ale wszyscy wiemy, jak jest. Quote
Argat Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 :multi::multi::multi: Zmieniałam tytuł i trzymam kciuki! Jak Nietoperek będzie w DT, obiecuje pomoc w ogłoszeniach i szukaniu domu ;) Quote
li1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ocelot, czy to Ty pisalas na forum podhalanskiego o "strazaku " Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 li1 napisał(a):Ocelot, czy to Ty pisalas na forum podhalanskiego o "strazaku " Camara na moją prośbę, Strażak w domu jest w Częstachowie Quote
li1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Juz znalazlam strone schroniska i zobaczylam "strazaka ". Czesc Ocelot, pamietam , jak pisalas, ze "strazak " pojechal do Czestochowy. Oby mial dobre zycie. Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 li1 napisał(a):Ocelot, wyslalam Ci PW. już odebrałam, odpiszę za moment, jak się obrobię w domu, bo teraz to już z doskoku jestem Quote
li1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Spokojnie , Ocelot. Odpisz jak bedziesz wolna, nie pali sie. Quote
li1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Odpisalam na dogomanie, bo mi sie skrzynka mejlowa zablokowala Quote
epe Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Nietoperek jedzie do DT!!!:multi::multi::multi: Odżyje biedna sunia,przestanie sie bać i w ogóle inne życie!:lol::lol: Ale się cieszę! Teraz szukamy DS-myślę,że taka śliczna sunia szybko go znajdzie! Quote
Argat Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 epe napisał(a):Nietoperek jedzie do DT!!!:multi::multi::multi: Odżyje biedna sunia,przestanie sie bać i w ogóle inne życie!:lol::lol: Ale się cieszę! Teraz szukamy DS-myślę,że taka śliczna sunia szybko go znajdzie! Najpierw to trzeba znaleźć transport, co może wcale nie być takie łatwe. Ile jest km do Gdańska? Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Argat napisał(a):Najpierw to trzeba znaleźć transport, co może wcale nie być takie łatwe. Ile jest km do Gdańska? Nie wiem, ale lekko 300, albo i więcej. zaraz spróbuję sprawdzić Quote
epe Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Teraz wakacje,może ktoś z dogomaniaków się wybiera w tamte strony?;) Napiszcie na transportowy wątek! Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 epe napisał(a):Teraz wakacje,może ktoś z dogomaniaków się wybiera w tamte strony?;) Napiszcie na transportowy wątek! Napisane cioteczko Quote
Argat Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 ocelot napisał(a):403,5 km.:shake: No to jak pisałam, ew. tylko transport do Olsztyna wchodziłby w grę. Dokładniej napiszę, jak się upewnię, czy to możliwe. Quote
ocelot Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Argat napisał(a):No to jak pisałam, ew. tylko transport do Olsztyna wchodziłby w grę. Dokładniej napiszę, jak się upewnię, czy to możliwe. Upewnij się to wtedy będziemy szukać dalszej częsci Quote
Elkisz Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Elkisz, dziękujemy za propozycję DT. :multi: Mam tylko małe pytanko? Jak długo sunia może u ciebie zostać? Czy masz jakiś deadline? Czy bezterminowo? Oczywiście porobimy ogłoszenia i będziemy szukać domu, ale wszyscy wiemy, jak jest. Nie mam jakiegos limitu czasu,ale im predzej sunia znajdzie DS,to tym lepiej dla niej.:roll: Quote
Recommended Posts