GrubbaRybba Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nadal cisza....... dlaczego nikt nie interesuje się losem Nietoperka? Quote
ocelot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Sunia nadal w schronisku, do domku poszła jedna z koleżanek z boksu. Już miałam nadzieję, że to ona. Quote
Argat Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Może i Nietoperek wkrótce znajdzie swojego człowieka... Quote
epe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nietoperek w górę!! Przecież jesteś najśliczniejsza w boksie-dlaczego ciebie nie wybrali?:placz: Pewnie znajdziesz najwspanialszy domek-a na to trochę się czeka niestety! Quote
GrubbaRybba Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Słuchajcie, słyszałam od kierownika, że dom znalazła sunia z boksu 9, mała, czarna podpalana z dużymi uszami. Kierownik jednak nie bardzo orientuje się w naszych imionach psów, więc nie umiał powiedzieć, która to była. W boksie 9 były dwie sunie czarne podpalane: Nietoperek i Dusia. Ja wierzę, że to była Nietoperek, ale pewności nie mam. Ocelot w niedzielę będzie w schronie i mam nadzieję, że to sprawdzi. Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agnieszka kierownik mówił, że Nietoperek siedzi nadal w boksie:shake: Quote
GrubbaRybba Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ocelot napisał(a):Agnieszka kierownik mówił, że Nietoperek siedzi nadal w boksie:shake: Aha... :-( a już myślałam, że to Nietoperek... szkoda.... co to zatem za sunia z dużymi uszami? Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 W niedzielę przejrzę stan psiaków i dam znać. Już nie chcę dzwonić, bo dzwonię codziennie po kilka razy. Dzisiaj już po 8 dzwoniłam, koło Hubertusa znowu wyrzucony psiak. Dwa dni siedzi w jednym miejscu, oddala się na chwilkę i zaraz wraca. Wczoraj go młoda para karmiła, dzisiaj ja.:shake: Poprosiłam, żeby go zabrał, wtedy będziemy psiaka ogłaszać (on-kowaty) Quote
Argat Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Znowu jest Pani zainteresowana Nietoperkiem... ale teraz podchodzę do tego, jak do jeża. Poczekamy, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Quote
ocelot Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nietoperek ciut się wczoraj ośmieliła;) Podeszła na zgiętych łapkach na głaskanie i zaraz uciekła, ale potem znów się zakradła... Quote
GrubbaRybba Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Nietoperek ma allegro. Aukcja trwa od 6 dni i tylko 49 odwiedzin strony. :shake: Mizernie. Czasem bywa, że odwiedza 300-500 osób. A tu taki kiepski wynik. :( Quote
pati Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 nie poddawajcie sie na pewno ktos zakocha sie w tych oczach Quote
ocelot Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Próbujemy cały czas... Ogłoszenia nie pomogły, ech może trzeba by je odświeżyć... Quote
Argat Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ocelot chyba będzie w schronisku w weekend. Quote
ocelot Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Postaram się być na dniach w schronisku. Przed zimą ona musi znaleźć dom, nie widzę jej zimą w budzie:shake: Quote
pati Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 w gore,,,,,,,,,,, nikt tu nie zaglada a ona taka sliczna Quote
ocelot Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Nietoperak bardzo wystraszony, ale zaczyna pomalutku dochodzić do ludzi, ale tylko na wybiegu, a wybiegu odwiedzający nie oglądają:shake: Od strony odwiedzających nie wychodzi. Quote
Recommended Posts