Argat Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." [SIZE=2]Nietoperek to młoda sunia ze schroniska w Tomaszowie Mazowieckim. (około 1,5roku) Sięga poniżej kolana. Jest nieśmiała przy pierwszym kontakcie, ale gdy się ją lepiej pozna, okazuje się wspaniałym, ciepłym i kochanym psem. Do schroniska trafiła z dwoma szczeniakami. Prawdopodobnie ciąża była powodem wyrzucenia jej z domu. Sunia jest wysterylizowana. Quote
Pestka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ślicznosc. A szczeniaki Nietoperka są w schornie jeszcze? :C Quote
GrubbaRybba Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kinguska napisał(a):Ślicznosc. A szczeniaki Nietoperka są w schornie jeszcze? :C Nie, szczeniaku już od wielu miesięcy są w domach. A sunia została wysterylizowana i czeka. Ona jest cudowna, taka subtelna i delikatna. Quote
ocelot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 I nawet kiedyś Pani w jej sprawie dzwoniła doo mnie, ale drugi raz już nie... niestety Quote
ocelot Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Argat napisał(a):Sunia ogłoszona na aleokazja . Dzięki. Zapomniałam, że Nietoperek ma wątek Quote
epe Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ale słodka sunia!:loveu: A jeszcze ładniejsze jest jej imię-dlatego tu zajrzałam!:lol: Nietoperku fruwaj do domku! Quote
ocelot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nietoperek jest urocza, na tych zdjęciach wygląda na nastroszoną, broni maluszki. Niestety teraz w boksach ogólnych jest przestraszona i wciśnięta w kącik. To malutka psinka stworzona na kanapę, fotel, kolanko... Quote
epe Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nietoperku-taka jesteś słodka i bezradna! Oby szybko ktoś cię pokochał! Quote
ocelot Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Przepraszam za off'a bazarek książkowy dla henia, prosimy o podnoszenie i zakupy;-) www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112654 Quote
GrubbaRybba Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nietoperek to sunia typu "przepraszam, że żyję". Gdy się podchodzi do boksu, inne psy szaleją, a ona stoi z tyłu. Gdy się ją jednak zawoła, najpierw nie wierzy, że to o nią chodzi, a potem podchodzi i widać, że sie uśmiecha. Nastawia się do głaskania, ale bardzo subtelnie. Nie skacze na kraty. Nie szczeka. Co najwyżej, delikatnie przysuwa nosek do krat, aby ją po nim posmerać. To taka delikatna sunia. Bardzo uczuciowa i smutna. Nie wierzy, że może się komuś spodobać. Quote
Argat Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Przydałby się chociaż tymczas dla Nietoperka. Quote
GrubbaRybba Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mała, subtelna sunia. Nikt jej nie zauważa. Quote
ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Argat napisał(a):Tak na oko, ile ona może ważyć? to już Ryba niech odpowie, bo ona ma oko, dla mnie z 7 kilo? Ale ja to albo powiększam psy, albo zmniejszam;) Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='ocelot']to już Ryba niech odpowie, bo ona ma oko, dla mnie z 7 kilo? Ale ja to albo powiększam psy, albo zmniejszam;) Ja bym obstawiała 8-9 kg, ale mogę sie mylić. Tu masz zdjęcie Nietoperka z rękę kierownika. Może zobaczyć wielkość. Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Aha, jeszcze ogłoszenie parafialne. ;) Ruszyła strona naszego schroniska. Zapraszam: http://schronisko-tomaszow.pl/ :lol: Quote
Argat Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Dzięki, widzę że duża nie jest ;) Kolejny psiak, o którym ciągle myślę... Ech, coś mnie te sunie ze szczeniaczkami "przyciągają" Najgorsze jest to, że taka "przepraszam że żyje" ma małe szanse na adopcje. Dopisze w tytule że tymczas mile widziany. Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Drugi raz nie widziałam Nietoperka, albo jestem ślepa, albo poszła do adopcji Quote
epe Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Co słychać u Nietoperka? Czy faktycznie znalazła domek? Wcale by mnie to nie zdziwiło,bo słodka z niej sunia!:lol: Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Tak, ale ona gdzieś po kątach się chowa i prawdopodobnie ja jej nie zauważyłam:shake: Quote
Recommended Posts