Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam taką wiadomość - poprosiłam o kontakt na numer podany w ogłoszeniu

Użytkownik [email protected] odpowiedział na ogłoszenie *KORA* - cudowny owczarek niemiecki - czeka na dom (Kraków):
Witam, czy Kora toleruje koty, czy mogłaby z nimi mieszkać w domu z ogrodem ,lecz pod jednym dachem? .Proszę o kontakt

Posted

Myślę, że potrafię odpowiedzieć, Kora nie toleruje kotów. Agnieszka wie o Korze najwięcej ale o kotach wiem, bo ją kiedyś spytałam. Byłam w hotelu w czwartek i bardzo przeżywam, że Kora dalej nie ma domu. To taki cudowny pies.

• 2 weeks later...
Posted

Aja z allegro z mojego konta dostalam coś takiego "Witam,w jakim wieku jest pies czy na daje siE na duży ogród(bez spania w domu.Bo potrzebuje psa przed dom,nie na łańcuchu.Proszę o odpowiedz "

Kora chyba jak magnes przyciąga takich ludzi[FONT=Arial]
[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuje baaaardzo .. jutro byc może dostane nowe zdj Kory, pomyślę może nad jakimś odświeżeniem tekstu . w końcu się uda bo ne ma innego wyjścia. Nie takie "potfory " domy znajdowały.

A ludzie sa beznadziejn. ostatnio miałam zapytanie o innego psa, czy 22 grudnia mozemy przywiźc go do Rudy ... Pani chętnie przyjmie ...

Posted

Znowu ktoś kotami zainteresował się Korą..
Podesłałam stronę Missieek- tam psiaki sprawdzone na koty, ale może macie jeszcze jakieś propozycje?

[SIZE=1]witam pisze w sprawie kory. ile kora ma lat?? podobno dwa lata temu trafila do schroniska.jak dogaduje sie z kotami?? mam w domu dwa wiec musze wiedziec. pozdrawiam ilona

[/SIZE]

Posted

i jeszcze jeden...

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]gdzie można poznać Korę? czy Kora akceptuje koty? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]pozdrawiam [/FONT][/COLOR]

Posted

wow nie wiem co to za dzień zainteresowania Korą :)
wszsytkie odpowiedzi z Gumtree - tam jest automatyczna odpowiedź do autora ogłoszenia, dlatego maile przychodzą do mnie

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]witam jestem zainteresowana adopcjia prosze o wiecej fotek z kad pies jest do odbioru [/FONT][/COLOR]

Posted

[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000]:x-mas::x-mas::x-mas: Witam i [/COLOR][COLOR=lime]zapraszam [/COLOR][COLOR=#ff0000]na świąteczny [/COLOR][COLOR=lime]bazarek [COLOR=#ff0000]prezentowy [/COLOR]u [COLOR=red]ŚW. MIKOŁAJA[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#ff0000], [/COLOR][COLOR=lime]znajdziecie[/COLOR][COLOR=#ff0000] tam filmy,[/COLOR][COLOR=lime]książki[/COLOR][COLOR=#ff0000](dużo dla dzieci),[/COLOR][COLOR=lime]gry[/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#ff0000],ciuchy :tree1::tree1::tree1:[/COLOR][/FONT][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377"][B][COLOR=black]http://www.dogomania.pl/threads/197622-Bazarek-u-Św.MIKOŁAJA-z-prezentami-dla-Wszystkich-do-12-XII-godź-12.00?p=15865377#post15865377[/COLOR][/B][/URL]

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk zabrano juz maluchy z .... popieliska No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!!