Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mogé zrobic allegro. ale konieczne sá dane kontatkowe bez tego o ani rusz, nr telefonu i mail z kim mialby sié kontaktowac ewentualny zainteresowany, gdzie pies przebywa - W schronisku w Lodzi- to tez jak mozna psa odbiera - jak czynne schronisko do odbioru , adres schroniska, i cos wiécej o psiaku - cenych charakteru, spokojny, granie sié do czlowieka? lubi pieszczoty? koty? dzieci?itp

Posted

[SIZE="5"]Gosia dziękuję za chęć pomocy !

Iskierko podaj proszę szybciutko potrzebne dane do ogłoszeń!
I może jakieś zdjęcia dałoby się zrobić ?:roll:

Posted

Co tutaj taka cisza ??????????????
Gdzie się podziali wszyscy ???????????????
A maluszek biedny siedzi i czeka tylko nie wiem na co ??????????
:mad::mad::mad::mad:

Posted

Dobrze Iskierko , że jesteś !
Podaj jeszcze adres schroniska, dni i godziny w jakich można zabierać psy.
Zdjęcia bardzo by się przydały. No i koniecznie krótki opis charakteru pieska i usposobienia.
Im szybciej tym lepiej . Gosia zrobi Allegro i miejmy nadzieję ,że maluch szybko znajdzie dom !

Posted

jak obiecałam tak zrobiłam , ma swoje ogloszenie na allegro - dałam mu z innego konta niz wrocławskie pieski, zeby się komus nie pomyslilo:) Narazie na podstawie info, ktore tu znalazlam. Ma nadzieję, ze jak psiak znajdzie dom, dostanę informacje, zeby go zdjąć z ogłoszenia. Jesli dostanę więcej danych uzupełnie opis link do aukcji : http://allegro.pl/item381411243_sliczny_malutki_pies_potrzebuje_pilnie_domu_lodz.html