GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 piesek na allegro ma jednego obserwatora, oglądalnosc dośc duza Quote
iwa77 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No i o to właśnie chodziło - niech ludzi podziwiają maleńkiego i szybko zabierają do domku swego ! Quote
ewatonieja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 iskierko czy widziałas Szkrzeka vel dilberta na oczy? on jest wielkości sznaucerka ,jest przyjacielski względem ludzi i psów,a nawet przyjaźni się z kilkoma prosze popraw błędy w allegro pies jest w schronisku przy Marmurowej i jest chyba bład w imieniu "kto pokocha Skrzecika" [SIZE=2]ASKA25 MA PEłNE INFO O NIM BO JEST JEGO OPIEKUNKą link do profilu psiaka na stronie schroniska http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1879 Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Alegro poprawione, poza tym widzę, ze schronisko w Łodzi ma super stronę interentową. Inne schroniska powinny brac przykład. Quote
ewatonieja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 sorry Gosiu niedopatrzyłam kto robił allegro:oops: NIESTETY ASIA TROCHę ZA MOCNO GO OBCIęłA BO MIAłBY FAJNA GRZYWKE Quote
ciapuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 i jeszcze jedna prośba do osób zakładających wątki łódzkim psom Proszę wklejać linki do tych wątków na ogólny wątek łódzki ,dzięki temu może tu zajrzeć więcej osób które mają coś do powiedzenia o psie. Quote
ewatonieja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=181 link do ogolnego watku łódzkiego :cool3: Quote
Aska25 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gdyby ktos mial jakiespytania oskrzeka to słuze pomoca. Skrzek jest w zakolu z bud kolo parkingu bo tam ma wieksze szanse na to,ze go ktos zauwazy. Scielam go za mocno, ale mial cale oczy polepine w siersci. POz a tym to moj 1 pies kt obcielam nozyczkami :) Quote
iwa77 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cioteczki kochane jak ja się cieszę , że tu zajrzałyście . Ja usiłowałam pomóc na odległość - wyciągając info. o piesku i prosząc o allegro dla niego. Ale nie wiem - Iskierka chyba porzuciła ten wątek. Wygląda to tak , ze powiedziane zostało a i koniec.Szkoda słów. Mam nadzieję , że zostały dokonane zmiany w danych kontaktowych na allegro. Bo jak ktoś się zgłosi do Iskierki i potraktują go tak jak ona ten wątek to szkoda zachodu! Wasz maluch jest boski i mam nadzieję , że szybko znajdzie domek. Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 To Wyslij Mi Namiary Aska Na Siebie, A ZmieniĘ W Allegro Quote
Aska25 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jeszcze dzisiaj wkleje tu wszystkie fotki skrzeka jakie mami i opis od kiedy sie poznalismy do momentu az opuscil hospicjum. Tylko narazie obiad musze zrobicbo moj kibic osobisty z euro wrocil Quote
Aska25 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 SKRZEK numer: 907 numer chip: 953.000000904985 płeć: pies wiek: ok. 6 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2008-04-29 przebywa w boksie: zakole bud przy parkingu (kolo bramy wjazdowej dla kierowcy) Skrzek. Skrzek mial u mnie wielki - od samego poczatku. Dlatego, ze zajal bude po zółtym, ktory pojechal na obserwacje. Zolty byl psem super lagodnym, wiec bardzo chcialam mu bude przytrzymac. Kiedy zobaczylam WILKA KULE SIERSCI bylo juz za pozno. Nie umialam go zostawic w takim stanie. Po wizycie u weta dowiedzialam sie, ze Skrzek zostal przywieziony z wypadku i ze wlasnie dzieki tym koltunom nic mu sie nie stalo. Nie byli w stnie poznac plci psa, bo byl caly zarosniety. NIe wiem jak to nazwac, ale mial na sobie olbrzymie kule z dredow, cale posklejane .. Koszmar ... Na miejscu były tylko nożyczki chirurgiczne. Obcinalam go dobre 8 godzin. 2 razy go skubnelam nozyczkami, bo za blisko skory zlapalam. Psiak zapiszczal tylko, ale absolutnie nie chcial ugryzc. Poza tym dalej siedzial grzecznie i znosil moje "tortury". Przez caly czas jak z nim siedzialam. To psiak skrzeczal i popiskiwal. No i zostal Skrzekiem. Psiak jest bardzo przymilaśny i uwielbia pieszczoty. Nawet kiedy siedzi u mnie na kolanach to popiskujel cichutko. To samo na spacerach wystarczy sie zatrzymac i usiasc to Skrzeku siada obok i zaczynaswoje piszczalkowanie. Mysle ze to jakis rodzaj komunikacji z czlowiekiem. Skrzeku bez problemu chodzi na spacery z karzdym psem i absolutnie nie szuka zaczepki. Jest przyjaznydla psiakow, ale troszke sie obawia tych kt nie zna. Skrzeku jest lakomczuchem, jak karmilam potrafil zjesc wielka raciczke szybciej niz duze psy z hospicjum. Skrzeku zakolegowal sie z Wiwatem i Harnasiem. Jednak jest zbyt ladny, zeby byc w hospicjum, bo tu prawie nikt nie dochodzi. Skrzeku poszedl do budy z przodu. Jesli bedzie tam dlugo i nikt go nie zauwazy,to przeniose go z powrotem do mnie. \ Fotki sa nie pokolei i roznej wielkosci, ale dogomi nie chodzi i laduje od nowa Skrzek w tle z Wiwatemi Boksia. Moj nr 506-181-454 Aśka [email protected] Nie zawsze moge odebrac, albo nie wiem kto dzwonil. Jesli cos moga tez pisac sms. Dogo mi nie chodzi wiec nie wiem czy wiadomosc sie wyslala Quote
Aska25 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Skrzek reaguje na swoje imie. I nie jest wielkosci yorka. Siega prawie do kolan, moim zdaniem jest sredni. Quote
Isadora7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dzięki Aska25 za konkrety o tym ślicznym psiaczku Quote
iwa77 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 On jest po prostu rewelacyjny ! Można się zakochać w tych oczkach !:loveu: Quote
iwa77 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 W ten słoneczny poranek przejdziemy się troszkę ! Quote
iskierkaaaa Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 odezwalal sie tlyko jedna osoba apropo psiaka prosila o zdjecia wiec wyslalam,i jak na ta chwile cisza;/.. Quote
Recommended Posts