luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 póżniej wstawię pare fotek z wczoraj - przekonacie sie jaki on jambass - cudowny i wcale nie stary ,to pies najwyżej 5 letni Quote
Isadora7 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 luka1 napisał(a):póżniej wstawię pare fotek z wczoraj - przekonacie sie jaki on jambass - cudowny i wcale nie stary ,to pies najwyżej 5 letni Jasne dawaj fotki, zrobimy mu plakaty filmowe, jego uroda godna tego Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Isadora7 napisał(a):Cudny jest Zgadza się :loveu: Quote
luka1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 obserwator obserwuje ale czekamy na kolejny ruch Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 luka1 napisał(a):Rozmowy intymne Fajne te rozmowy :loveu: :evil_lol: Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(. No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też. Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić. Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Kleszczyk to jest facet - nikt nie chce super gościa? Quote
luka1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 może jest gdzieś miłośnik jamniorów giga rozmiarów? Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 luka1 napisał(a):może jest gdzieś miłośnik jamniorów giga rozmiarów? Gdzieś jest napewno :cool1: tylko jakoś się odnaleźć nie mogą :shake: :placz: Quote
Talcott Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jejciu! Gdybym nie była tak zajamniczona!! Toż to przecież cudo!!!! A może Go tak na Allegro , Adopcje Org i Jamnicze forum!!!!! Przecież on jest wspaniały!!!! Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Talcott napisał(a):Jejciu! Gdybym nie była tak zajamniczona!! Toż to przecież cudo!!!! A może Go tak na Allegro , Adopcje Org i Jamnicze forum!!!!! Przecież on jest wspaniały!!!! Allegro ma zrobione...ale nie ma go na adopcje.org i Jamniczym forum :shake: Quote
Talcott Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Oj !!! Koniecznie trzeba pokazać wszystkim takie Cudo!!!! Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Talcott napisał(a):Oj !!! Koniecznie trzeba pokazać wszystkim takie Cudo!!!! A możemy liczyć na Twoją pomoc ??? Umieściłabyś go na Jamniczym forum ??? Quote
Talcott Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tylko ja nie umiem!!!!! Nigdy tego nie robiłam!!!! Quote
Talcott Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wysłałam tylko posta na Jamniczym Forum w jego sprawie!!! Moze znajdzie się jakaś Jamnicza Ciotka bieglejsza w tym!!! Quote
Recommended Posts