Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ][quote name='luka1'] Piękny , wesoły Bardzo chciałby być TWÓJ!!!! Wspaniały pies czeka Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='luka1']Jak zwykle, banalna historia. Nie wiadomo skąd nie wiadomo dlaczego po prostu pewnego dnia pojawił sie. Dobrz Ludzie próbowali go dokarmiac, żli przeganiali. A on wędrował, wędrował, wędrował i ciagle miał nadzieję że odnajdzie swój dom. Ale nie znalazł, za to ktos litościwy umieścił go w schronisku. Wuchudzony, właściwie bez sił by dalej żyć - był stołówka dla kleszczy. Dzis gdy go widziałam nie był tym samym psem którego poznałam kilka dni temu. Energiczny, buszujący w trawie może jeszcze nie tłuścioch ale juz nie szkielet. Po kleszczach pozostał tylko pseudonim - KLESZCZYK. Taki wspaniały pies!!!! Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='luka1']Jak zwykle, banalna historia. Nie wiadomo skąd nie wiadomo dlaczego po prostu pewnego dnia pojawił sie. Dobrz Ludzie próbowali go dokarmiac, żli przeganiali. A on wędrował, wędrował, wędrował i ciagle miał nadzieję że odnajdzie swój dom. Ale nie znalazł, za to ktos litościwy umieścił go w schronisku. Wuchudzony, właściwie bez sił by dalej żyć - był stołówka dla kleszczy. Dzis gdy go widziałam nie był tym samym psem którego poznałam kilka dni temu. Energiczny, buszujący w trawie może jeszcze nie tłuścioch ale juz nie szkielet. Po kleszczach pozostał tylko pseudonim - KLESZCZYK. Kto pokocha tego wspaniałego psa??? Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Święty Totolotku zrób coś to go ciotka ukradnie stamtąd i w dyrdy będzie wiała żeby jej nikt nie zatrzymał:-( Quote
luka1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Po co ci totolotek - wystarczy 30,- i jest twój i wczale wiac nie musisz bo jeszcze ci zdjecie zrobie na papapa.:evil_lol: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ano wiem co mówię - z Wrocławia zabieram stareńkiego Jamniorka - zdjęcie RTG - tam zabijają starsze psy - on wyglada strasznie - także na cito - bedę go leczyć - full service - miesieczna kuracja Aprila - teraz Maxa - to około150 zł - także św Totolotek by sie przydał jak cholera i wtedy Jamnisset by zniknął nie zdązylabyś zdjecia zrobić - tak szybko bym wiała:lol: Quote
luka1 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 gdyby św. Totolotek był łaskawy to i ja mam plany , ale on ma w doopie takich pragnąco-potrzebujących jak my Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 On i kilku innych... Taa Obawiam się,że masz rację -ale dalej nie rozumiem co taki Cudny Pies tam robi :placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kleszczyk narazie sam w boksie - Nora się rozchorowała Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jejku!! A On tak bardzo nie pasuje do tego miejsca!!! Taki wspaniały Pies:-( Quote
Talcott Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wspaniały Pies o imponującym wyglądzie czeka!!! Quote
luka1 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Klaeszczyk - zaczynamy nowy dzień. Ogłoszenia w lokalnej prasie nic nie dają.:angryy: Quote
Recommended Posts