Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, byłam, polatałam z Kleszczem na sznurku. Ganiał jak szlony bo wreszcie miał okazje. Niestety albo zbyt krótko z nim łaziłam albo tak ma - wyszczekiwał do wszystkich psów w klatkach. Kłapał zębiskami na luzaka - nie wiem czemu kiedys tak sie nie zachowywał. w stosunku do suk jako tako odpuszczał sobie ale facetów zaczepiał. Może trzeba dłuzej dać mu wolności by troche odreagował. ( ale bydle silne)

Posted

:placz: Nie mam slow do ludzi ktorzy wyrzucaja zwierzeta -ja z checia adoptowalabym wszystkie zwierzeta jakie tylko sa.Moja ukochana KESI mix jamnika i kundelka zmarla w wieku 16lat bylam z nia doostatniej chwili ,mam adopotana Tysie z palucha w domu i Barusia-duzego kundla w ogrodku.Bede chciala znlezc mu dom-mam sasiadòw ktorzy stracili jamnika ,wiec moze ich namòwie-zaraz wysle sasiadowi linka, a jak nie to moze sama go wezme -ale to na razie nie jest w 100% pewne-mam sporo zwierzat w domu musialbym go po prostu wziasc bez pytania wtedy wiem ze moi rodzice by wymiekli ,przylatuje do pl 2.10 mam w domu 2 koty w tym jeden ma 15 lat i cukrzyce a nie wiadomo jak kleszczyk reaguje na koty