Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może spróbuj inną metodą - najedź myszą na bannerek, który chcesz sobie wkleić, naciśnij prawy przycisk myszy, wybierz "kopiuj" i w okienku na podpis wklej (w menu wybierz Edycja -> "wklej")

Posted

hej! kleszczyku jak wczesniej napisalam dalam linka z kleszczykiem sasiadowi -ale nie wiem czy cos z tego bedzie ,bo oczywiscie chce psa mlodego-eh nie romumiem takich ludzi .Czy kleszczyk jest wykastrowany? czy nie macie jak dziewczyny sprawdzic jak reaguje na koty???

Posted

To niedobrze ze nie lubi kotow:sad: wiec nie bede mogla go zabrac,wiecie co mam suczke adoptowana z Palucha-Tysie i wczoraj weszlam na strone schroniska w adoptowane i jest tam bardzo podobna suczka do mojej Tysi ,zdjecie jest male wiec nie moge byc w 100% pewna ze to ona ,dlatego napisalam do jednej wolontariuszki z Palucha ktora znalazlam na dogo-chodzi o to ze tam jest napisane ze ona niedlugo straci wzrok!!!!!!!!!:-( czyzby schronisko nas nie poinforowalo ona ma sprawdzic czy to chodzi o moja sunie

Posted

Talcott napisał(a):
Zaczekaj jeszcze na Lukę! Ona wie najlepiej:loveu:

nie przeceniajcie mnie. Nie mamy kotów, które dałoby sie złapac i podstawić pod pysk psu. Jednak Kleszczowi nie zaufałabyn na tyle by eksperymentowa ć - z nudów zabawiłby się koteczkiem :evil_lol:

Posted

Jeden z moich kotòw Filemon ma 15lat i cukrzyce wiec nie jest zawsze taki szybki i zwinny jak mlody kotek, a do tego poniewaz wychowal sie w domu gdzie sa psy to wcale sie ich nie boi wiec Kleszczyk moglby zrobic mu krzywde-macie racje ,nie ma co ryzykowac::sad:

Posted

Moja Wika też wychowana z Jamolką... Razem wychowywały nawet kocięta Wiki... Pamiętam że kiedy małe piszczały Hap wpadała w panikę i poszukiwała wszędzie Wiktorii... :(