Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
A dzisiaj Blacky chodziła po kuchni z uniesionym ogonkiem i na mój widok zaczęła nim MACHAĆ :multi:
Jak się tylko przykucnie to od razu podchodzi i się cieszy (widać, że chciałaby podejść szybciej, robi taki zryw, ale tusza jej przeszkadza). Ona biedna ma nawet lekko wykrzywione łapinki od tego ciężaru :-(

Z tego merdajacego ogonka bardzo sie cieszymy :multi:
Sadzac po Magii, to Blacky tez na pewno schudnie, zeby tylko chciala czlapac po ogrodzie. Widac, ze jest coraz lepiej z sunia :p

A jak idzie jej przyjmowanie leków? Czy ten lek wspomagajacy pies musi dostac na czczo jak czlowiek?

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak. Teraz, to ja się też nie zgadzam (sama ze sobą). Jestem całkowicie pod urokiem Blacky. Kto weźmie mojego tymczasa? Jest fajny - warczy, gryzie, nie zgadza się z innymi psami, łapie panów za nogawki i wyszarpuje dziury, zżera wszystko, co znajdzie (Wczoraj chciała pożreć klej kropelkę. Zabroniłam, a szkoda, bo jakby się zakleiła, to by jazgotać nie mogła), wisi na oponie jak pitbull :evil_lol:.

Posted

zofia&sasza napisał(a):
No tak. Teraz, to ja się też nie zgadzam (sama ze sobą). Jestem całkowicie pod urokiem Blacky. Kto weźmie mojego tymczasa? Jest fajny - warczy, gryzie, nie zgadza się z innymi psami, łapie panów za nogawki i wyszarpuje dziury, zżera wszystko, co znajdzie (Wczoraj chciała pożreć klej kropelkę. Zabroniłam, a szkoda, bo jakby się zakleiła, to by jazgotać nie mogła), wisi na oponie jak pitbull :evil_lol:.

No, teraz Zosiu to zrobiłaś reklamę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KubaP wpłacił na mieleckie psy 100 zł, rozłożyłam 40 zł na Gacka, 40 zł na Amisię i 20 zł na Blacky Blue ;)

Ja też mam wrażenie, że Blacky chudnie :cool3: