Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Murka napisał(a):A dzisiaj Blacky chodziła po kuchni z uniesionym ogonkiem i na mój widok zaczęła nim MACHAĆ :multi: Jak się tylko przykucnie to od razu podchodzi i się cieszy (widać, że chciałaby podejść szybciej, robi taki zryw, ale tusza jej przeszkadza). Ona biedna ma nawet lekko wykrzywione łapinki od tego ciężaru :-( Z tego merdajacego ogonka bardzo sie cieszymy :multi: Sadzac po Magii, to Blacky tez na pewno schudnie, zeby tylko chciala czlapac po ogrodzie. Widac, ze jest coraz lepiej z sunia :p A jak idzie jej przyjmowanie leków? Czy ten lek wspomagajacy pies musi dostac na czczo jak czlowiek? Quote
Zofia.Sasza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Brawo malutka. Dobrze że ogonek nie "zardzewiał" po tych latach w schronie :multi: Quote
Zofia.Sasza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nikt do niej nie zagląda :shake: Nikt nie pyta, co słychać :shake: Zapomnieli... Porzucili... Biegaj Blacky - czas się przypomnieć ciotkom :painting: Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Nikt nie pyta, co słychać :shake: Zapomnieli... Porzucili... Calkowicie sie z tymi stwierdzeniami nie zgadzam :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No tak. Teraz, to ja się też nie zgadzam (sama ze sobą). Jestem całkowicie pod urokiem Blacky. Kto weźmie mojego tymczasa? Jest fajny - warczy, gryzie, nie zgadza się z innymi psami, łapie panów za nogawki i wyszarpuje dziury, zżera wszystko, co znajdzie (Wczoraj chciała pożreć klej kropelkę. Zabroniłam, a szkoda, bo jakby się zakleiła, to by jazgotać nie mogła), wisi na oponie jak pitbull :evil_lol:. Quote
Reno2001 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 zofia&sasza napisał(a):No tak. Teraz, to ja się też nie zgadzam (sama ze sobą). Jestem całkowicie pod urokiem Blacky. Kto weźmie mojego tymczasa? Jest fajny - warczy, gryzie, nie zgadza się z innymi psami, łapie panów za nogawki i wyszarpuje dziury, zżera wszystko, co znajdzie (Wczoraj chciała pożreć klej kropelkę. Zabroniłam, a szkoda, bo jakby się zakleiła, to by jazgotać nie mogła), wisi na oponie jak pitbull :evil_lol:. No, teraz Zosiu to zrobiłaś reklamę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Co poradzę, jak to jest czysta, żywa prawda :-( Mam kłamać, że milusia sunieczka? Przecież ona wróci z adopcji szybciej niż błyskawica :mad: :evil_lol: Quote
Murka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 zofia, jeszcze nie wiadomo co będzie jak się Blacky rozkręci :evil_lol: Ona już BIEGA!!! Quote
Zofia.Sasza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 "Biegaj Blacky - czas się przypomnieć ciotkom :painting:" No i widzicie: jak mówię biegaj, to biega :crazyeye: Murka, co mam jej tym razem zapodać:evil_lol: Quote
iwop Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Bo Blacky ma cos w sobie co przyciąga...:oops: Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Chcialabym zobaczyc biegajaca Blacky....jaka ona musi byc radosna :loveu: Quote
Murka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Postaram się uchwycić, teraz tylko takie foty przestrzenne ;) Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cudna Suńcia!!! I jak to dobrze że los jej się odmienił!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Mnie sie wydaje, ze Blacky juz schudla :razz: Futerko tez lepsze :p http://img441.imageshack.us/img441/543/bbbb2fl0.jpg Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Zobaczycie jakie będzie z kilka miesięcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dobrze, że cudowna odmiana losu przypadła na czas linienia. Wylinieje i ślicznie porośnie mam nadzieję! Quote
Murka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 KubaP wpłacił na mieleckie psy 100 zł, rozłożyłam 40 zł na Gacka, 40 zł na Amisię i 20 zł na Blacky Blue ;) Ja też mam wrażenie, że Blacky chudnie :cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No to chudnij, Blacky, chudnij szybciutko (Murka, daj mi tylko znać, kiedy jej kazać, żeby przestała ;))! Quote
Sabina02 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Murka napisał(a):Ja też mam wrażenie, że Blacky chudnie :cool3: Magia schudla, Blacky chudnie... Moze mnie tez bys wziela na platny DT... :cool3: :evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Blacky cioteczkom przypomina, że szuka domku!!! Quote
Murka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sabina02, nie chcę Cię straszyć, ale sporo psów u nas utyło :lol: Quote
Sabina02 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Murka napisał(a):Sabina02, nie chcę Cię straszyć, ale sporo psów u nas utyło :lol: Aha! No to nie chce... :razz: Mnie juz wiecej nie trzeba sadelka... :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Blackunia na pewno schudnie u Mureczki. Leki na tarczyce i ruch zrobia swoje, chociaz proces chudniecia moze potrwac :lol: Quote
Reno2001 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A może ktos pokocha lekko puszystą Blacky??? :p:p:p Quote
Recommended Posts