Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']Kiedy bedzie coś wiadomo które psy nadal szukają domu?[/QUOTE]
Ziutka wczoraj byla na akcji w Krézelu, wiéc dopiero dzis moze sprawdzic poczte, czy dostala juz to info na maila.

Posted

Znaleźliśmy domek tymczasowy dla amstaffa z ciętymi uszami. Szukamy transportu do Trójmiasta.
Ziutka, sprawdź proszę czy psiak jest jeszcze w schronisku.
Na razie wyciągnę go i umieszczę w naszym kojcu fundacyjnym w Piasecznie i tam bezpieczny będzie czekał na dalszy transporcik.

Posted

[B]Emilka [/B]nie dostałam żadnych informacji dotyczących psów :shake: więc nadal nie wiemy, które są a których już nie ma :roll:

[B]Doddy[/B] jutro dam odpowiedź czy jest jeszcze niuniek z łańcucha ;)

Posted

Dowiedz się jeszcze na wszelki wypadek, czy on kwitnie na tym łańcuchu bo przechodzi ogrodzenia?

P.S. Bardzo miło było Cię poznać. W tym wczorajszym natłoku straciłam dobre wychowanie.

Posted

[quote name='doddy']Dowiedz się jeszcze na wszelki wypadek, czy on kwitnie na tym łańcuchu bo przechodzi ogrodzenia?[/quote]
Ok...zapytam o to.

[quote name='doddy'] P.S. Bardzo miło było Cię poznać. W tym wczorajszym natłoku straciłam dobre wychowanie.[/quote]
Mi również :lol: od razu wiedziałam, że to Ty :cool3: jak podeszłaś do tego niunia z tej umieralni czy hmm :cool1: nawet nie wiem jak to nazwać :angryy:

A jak się czuje psiak ? Podaj mi link do jego wątku...bo na tamtym już nie znajdę :shake:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119337[/URL]

tu masz link.
Dogger jest super aniolek w którym jestem zakochana po uszy :loveu::loveu:
Cud, miód, lukier!
Leczy się w klinice ale ponadto jest extra.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ziutka rozgladaj sie za roznymi psami rasowymi lub w typie rasy miłosnikow jest wielu i zawsze to szansa na dom[/quote]
Oczywiste...rozglądam się.
W typie rasy jest np. numer 008 - kaukazowaty (był w schronisku w sobotę)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']No to mozna go rzucic na kakukazy w potrzebie tylko ze tam nikt nie zaglada nawet watku odpowiedniego chyba nie ma[/quote]
A KWL chyba zajmuje się adopcjami kaukazów :roll:

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja bardzo proszę o sprawdzenie Lestera i tej biednej suńki z budy.;)
Jak by były jakieś wieści prosze pisać:multi:[/quote]
Lesterek był w schronisku w sobotę, cieszył się niemiłosiernie do mnie :placz: bardzo chciał wyjść z boksu :-(
A biedna suńka z budy to która ???

Posted

[quote name='Ziutka']Lesterek był w schronisku w sobotę, cieszył się niemiłosiernie do mnie :placz: bardzo chciał wyjść z boksu :-(
A biedna suńka z budy to która ???[/quote]
No ta sterroryzowana przez:roll: siostry. ma wyróżniona alegratkę...

Posted

[quote name='Rybka_39']No ta sterroryzowana przez:roll: siostry. ma wyróżniona alegratkę...[/quote]
Aaaa...ta sunia jest w schronisku, widziałam w sobotę ;)

Posted

[B]Ziutka
[/B]Lub ktoś koordynujący wate i mający kontaklt z schronem.
Dostałam [B]ofertę adopcyjną w sprawie Samera:'
[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1645277_slodki_kudlaty_samer_podaruj_mi_szanse.html[/url]

670654 17:24:37
witam ja w sprawie pieska imieniem Samer
670654 17:25:05
mieszkamy w warszawie, czy piesek jeszcze jest czy juz go ktos przygarnąl?
670654 17:25:19
prosze o kontakt na maila np [email][email protected][/email]
670654 17:25:39

[/B]Ziutka prosze napisz do tej pani, bo to jest szansa!!:multi::multi: