Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5letni pekińczyk szuka domu w Krakowie i okolicach .
Właścicielka wyjechała z Polski , psa podrzuciła rodzinie , rodzina psa nie chce.
Czaki jest zdrowy , zadbany , ma aktualne szczepienia, nie ma oka , podobno zaatakował go inny pies .
Suczki toleruje , psów nie , jak jest z kotami nie wiadomo.
Jesli chodzi o charakter to w stosunku do ludzi jest , zdaniem rodziny , łagodny ale był moment gdy robiłam zdjęcia , że chciał mnie zjeść ;) dlatego myslę , że domek musi być bez małych dzieci .

Mój telefon 012 288 24 81 0 602 722 040

Posted

Z tego co pamietam z TV (ech te filmy hamerykańskie) to Czaki dla właściciela był miły, ale dla innych... strach się bać :smhair2:;)
Ale niech imie nie robi mu złej reklamy :diabloti:

Uroczy jest :)

Posted

Jagienka napisał(a):
Z tego co pamietam z TV (ech te filmy hamerykańskie) to Czaki dla właściciela był miły, ale dla innych... strach się bać :smhair2:;)
Ale niech imie nie robi mu złej reklamy :diabloti:

Uroczy jest :)

Tak właśnie jest , Czaki jest miły dla osób , które zna i którym ufa .
Imię ma całkiem dobrze dobrane ...:razz::diabloti:

Posted

przystojniaku :loveu:, trzeba się reklamować na pierwszej stronie !!!!

o matko , jaki on cudny - miałam kiedyś też takiego rudzielca przez 11 lat-miał na imię Cziki .....był moim przyjacielem , wiele lat już minęło , ale wspomnienia .....
i sentyment do tej rasy pozostał :loveu:
to wspaniałe pieski , ale z charakterkiem i własnym zdaniem :evil_lol:

kto da domek temu pięknisiowi ????
ja niestety nie mogę :shake::-(

Posted

Oktawia, dobra duszko, podaj linki do 2 watkow, które niedawno załoyłaś, 2 starsze suczki małe pekinkopodobne, a jakimś schronisku :shake: Nie mogę ich znaleźć! :Help_2:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Może mam domek dla pekinka

Izabelo , dziękuję za pomoc ale grę wchodzi tylko domek w Krakowie i okolicach , tak jak napisałam w pierwszym poście , ja muszę osobiście ten domek sprawdzić .

Oktawio , pekinek jest u rodziny pani , która wyjechała i jest tam bezpieczny , jeśli tylko będą jakieś problemy , piesek zostanie zabrany z tego domu.

Posted

Patia napisał(a):

Ja przypilnuję kastracji . Koresponduję z panią , która już ma pekińczyka z adopcji , zobaczymy :cool3:

powinien miec zrobione bezwględnie przed zabiegiem EKG serca-Pekiny mają skłonnośco do arytmii do najbardziej płaskonose ze wszystkich więc podwójne środki bezpieczeństwa-pamiętaj Patia.

a tamta kobieta ma sunię czy pieska Pekinka? nie rozmawiała telefonicznie z Tobą?

• 2 weeks later...