Patia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 5letni pekińczyk szuka domu w Krakowie i okolicach . Właścicielka wyjechała z Polski , psa podrzuciła rodzinie , rodzina psa nie chce. Czaki jest zdrowy , zadbany , ma aktualne szczepienia, nie ma oka , podobno zaatakował go inny pies . Suczki toleruje , psów nie , jak jest z kotami nie wiadomo. Jesli chodzi o charakter to w stosunku do ludzi jest , zdaniem rodziny , łagodny ale był moment gdy robiłam zdjęcia , że chciał mnie zjeść ;) dlatego myslę , że domek musi być bez małych dzieci . Mój telefon 012 288 24 81 0 602 722 040 Quote
Jagienka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Z tego co pamietam z TV (ech te filmy hamerykańskie) to Czaki dla właściciela był miły, ale dla innych... strach się bać :smhair2:;) Ale niech imie nie robi mu złej reklamy :diabloti: Uroczy jest :) Quote
Patia Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jagienka napisał(a):Z tego co pamietam z TV (ech te filmy hamerykańskie) to Czaki dla właściciela był miły, ale dla innych... strach się bać :smhair2:;) Ale niech imie nie robi mu złej reklamy :diabloti: Uroczy jest :) Tak właśnie jest , Czaki jest miły dla osób , które zna i którym ufa . Imię ma całkiem dobrze dobrane ...:razz::diabloti: Quote
karusiap Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Piekny pies:)ale imie....nigdy nie obejrzalam tego filmu;) Quote
oktawia6 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 jako miłośniczka Pekinów jestem! sama mam 2 ze schronu-to wspaniałe psy-i jak mówi stara dobra reklama Media Markt: "NIE DLA IDIOTÓW" Quote
oktawia6 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Patia mam nadzieję, że on jest u Ciebie prawda? Quote
Toska Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 przystojniaku :loveu:, trzeba się reklamować na pierwszej stronie !!!! o matko , jaki on cudny - miałam kiedyś też takiego rudzielca przez 11 lat-miał na imię Cziki .....był moim przyjacielem , wiele lat już minęło , ale wspomnienia ..... i sentyment do tej rasy pozostał :loveu: to wspaniałe pieski , ale z charakterkiem i własnym zdaniem :evil_lol: kto da domek temu pięknisiowi ???? ja niestety nie mogę :shake::-( Quote
malagos Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Oktawia, dobra duszko, podaj linki do 2 watkow, które niedawno załoyłaś, 2 starsze suczki małe pekinkopodobne, a jakimś schronisku :shake: Nie mogę ich znaleźć! :Help_2: Quote
Patia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Izabela124. napisał(a):Może mam domek dla pekinka Izabelo , dziękuję za pomoc ale grę wchodzi tylko domek w Krakowie i okolicach , tak jak napisałam w pierwszym poście , ja muszę osobiście ten domek sprawdzić . Oktawio , pekinek jest u rodziny pani , która wyjechała i jest tam bezpieczny , jeśli tylko będą jakieś problemy , piesek zostanie zabrany z tego domu. Quote
Toska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Domek w Krakowie dla pięknisia pekinka poszukiwany !!! Quote
Patia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ALLEGRO : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=377057770 Quote
oktawia6 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='malagos'] Oktawia, dobra duszko, podaj linki do 2 watkow, które niedawno załoyłaś, 2 starsze suczki małe pekinkopodobne, a jakimś schronisku :shake: Nie mogę ich znaleźć! :Help_2: Malagos jedna to mix staruszka Pekinkowata::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111669 i staruszka mix kundelek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111701 Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 w związku że jest na allegro-kto jest odpowiedzialny za kastracją jego przed wydaniem do adopcji do domu docelowego? Quote
Toska Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Czaki się pokazuje i przypomina ! jest jakiś odzew z Allegro ? Quote
Patia Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ja przypilnuję kastracji . Koresponduję z panią , która już ma pekińczyka z adopcji , zobaczymy :cool3: Quote
oktawia6 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Patia napisał(a): Ja przypilnuję kastracji . Koresponduję z panią , która już ma pekińczyka z adopcji , zobaczymy :cool3: powinien miec zrobione bezwględnie przed zabiegiem EKG serca-Pekiny mają skłonnośco do arytmii do najbardziej płaskonose ze wszystkich więc podwójne środki bezpieczeństwa-pamiętaj Patia. a tamta kobieta ma sunię czy pieska Pekinka? nie rozmawiała telefonicznie z Tobą? Quote
oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 co u niego słychac Patia-masz kontakt z rodziną? czy oni go nie wyrzucą? bo nie chcą to mogą się pozbyc.. Quote
oktawia6 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Patia co u Czakiego? czy znalazł odpowiedni dom na stałe? czy rodzina jednak go pokochała u której teraz przebywa? Quote
Recommended Posts