Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dotarliśmy - już wstawiam fotki!
I KIWI MA DOMEK!!!
Dzwoniła JEGO (chyba już mogę tak powiedzieć) PANI, porozmawiałyśmy o kociej wpadce i Państwo wiedzą, że będą musieli nad tymi relacjami popracować, ale są na to gotowi. A ja jestem pewna, że się uda...zwłaszcza, że Kiwi daje się fajnie szkolić...na kocie smakołyki! :cool3:
Ćwiczyliśmy waruj - wersja smakołyk pod nos i obniżamy, delikatnie przyciskając kark - daje się!!! Nasz kolega jest skory do współpracy a teraz padnięty do tego stopnia, że leży pod regałem i śpi jak trup. :evil_lol:

Czasem nieźle udaję dystyngowanego dżentelmena:

I robię bardzo bystre minki:

I w ogóle to straszny ze mnie przystojniak!

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście -tyle fotek, co post temu to za mało fotek, więc kontynuuję! :evil_lol:

Naprawdę jestem szczęśliwy! Zachowuję się jak szczenię, bo PONki najbardziej lubią tarzanko!!!! :lol:

I tarzanko:

I zwróćcie uwagę jakie mam już ładne oczko! :loveu:

A tak się śmieję!!! Mam cudne kssyfulce... :evil_lol:

Posted

I czy już wspominałem, że lubię tarzanko? :evil_lol:;)

A na trawce było tak fajnie, że nawet sobie pobiegałem!

A potem piłem jak smok!

I zobaczcie jaką mam dumną kitę! I macham, ciągle macham!

A to nasza Ciapulka, co to ja ją troszkę haps...
Straszne ciele z niej -nawet nie prychnęła.

Posted

Jaka sliczna kiciulka, oczywiscie Kiwi tez sliczny.
Bardzo duzo szczescia zycze ci Kiwi w tym nowym domku.

:kciuki::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Erazm napisał(a):
Kiwi zbieraj ogon, jedziemy na wycieczkę do nowego domku!!!!!!!!!!!

Oj, się będzie działo! :cool3::cool3::cool3:

Ps. Czuję się urażona - nie powiedziałaś, że jest piękny! :-P

Posted

Kiwi, zwany Kiwakiem lub Kiwaczkiem to niesamowity elegant! Dba o to swoje futro jak jakaś damulka. Nie dość, że pięknie daje się czesać to jeszcze sam wylizuje, wygryza, czyści. Tylko potem kłaczki gromadzą mu się na ksuufullcach i trzeba wyciągać, ale grzebanie w pysku znosi bez sprzeciwu. :loveu:

Doszliśmy do wniosku, że z niego jest wyjątkowo niewymagający pies. Nie dopomina się o jedzenie, nie dopomina się o picie - nic. A jak dostanie wdzięcznie pożera! Oczywiście woli puchy. Cioteczka Erazm kupiła tak smakowite, że i ja się ślinię jak je otwieram! I musieliśmy łyżeczkę odstąpić kocie, bo zaczęła takie arie wyśpiewywać, że nie dało się wytrzymać.:evil_lol:

W ogóle wychodzi na to, że zwierzaki wolą jedzenie karm przeciwnego gatunku. Kiwi z przyjemnością podjada kocie chrupki, a kota raczy się jego. Gdy została sama próbowała się dobrać do jego torby z karmą i gdyby dłużej nas nie było - jestem pewna, że by jej się udało, bo już nadwątliła opakowanie.:roll: I tak jak już wspominałam Kiwi świetnie wykonuje polecenia na kocie smakołyki. :loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Farciarz chłopak jest, już ja widze pożegnanie z ciotką teapot

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taa- Erazm pamiętaj o dużej pace chusteczek! Już teraz mi oko wilgotnieje... :-(

Ale jestem pewna, że on tam będzie szczęśliwy! Wiem, że jego nowa "młodsza pani" czyta dogo. Mam nadzieję, że będzie pisała i wstawiała dużo fotek...
Kurna...ja już ryczę!:placz::placz::placz:

Posted

Nie rycz mała nie rycz...
Cieszmy się, ze nie musiał siedzieć dłużej u Ciebie, bo psiak się przywiązuje, a w przypadku niedowidzącego lub niewidomego to jeszcze większy stres

Posted

Domek SUPER pod każdym względem super rodzinka i warunki dla Kiwiego wymarzone. Całą drogę widziałam w tylnym lusterku jego merdający ogonek:evil_lol:
Kiwi i Astor zaliczyli oczko wodne

Kiwi dzielnie znaczył swój teren

Posted

teapot napisał(a):
Ma facet szczęście i cudownych ludzi! :loveu:

TZ zaczyna się zastanawiać, czy nie przyjęliby Państwo także koty? ;) Wredota jest nie do zniesienia! Drze mordkę z niewielkim przerwami od 19!:mad:
Czyżby tęskniła?

A żebyś wiedziała że tęskni. Mam pytanie czy nie chcieli by do adopcji moherowego berecika?

Posted

Ma facet szczęście i cudownych ludzi! :loveu:

TZ zaczyna się zastanawiać, czy nie przyjęliby Państwo także koty? ;) Wredota jest nie do zniesienia! Drze mordkę z niewielkim przerwami od 19!:mad:
Czyżby tęskniła?

Posted

Erazm napisał(a):
Mała z tego co wiem jest lekko maso więc te hapsy musiały byc pieszczotą, a Ty źle odczytałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Możliwe... Pewnie próbuje sprowokować TZ do "ostrzejszych zabaw"! :evil_lol:

W ostateczności, gdyby Państwo nie mogli przyjąć kolejnego zwierza, mój luby jest gotów wymienić kotkę na Kiwaczka, zwanego psim dywanikiem! ;)

Posted

A tu fotki z drogi powrotnej:evil_lol: jedena z lepszych nawigacji nas prowadzi, dzięki Bogu, że nie rozkraczyłyśmy się po drodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sielskie widoki, ale zawieszenie i miska olejowa zagrożona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Droga z lekka nieprzejezdna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: