teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dotarliśmy - już wstawiam fotki! I KIWI MA DOMEK!!! Dzwoniła JEGO (chyba już mogę tak powiedzieć) PANI, porozmawiałyśmy o kociej wpadce i Państwo wiedzą, że będą musieli nad tymi relacjami popracować, ale są na to gotowi. A ja jestem pewna, że się uda...zwłaszcza, że Kiwi daje się fajnie szkolić...na kocie smakołyki! :cool3: Ćwiczyliśmy waruj - wersja smakołyk pod nos i obniżamy, delikatnie przyciskając kark - daje się!!! Nasz kolega jest skory do współpracy a teraz padnięty do tego stopnia, że leży pod regałem i śpi jak trup. :evil_lol: Czasem nieźle udaję dystyngowanego dżentelmena: I robię bardzo bystre minki: I w ogóle to straszny ze mnie przystojniak! Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oczywiście -tyle fotek, co post temu to za mało fotek, więc kontynuuję! :evil_lol: Naprawdę jestem szczęśliwy! Zachowuję się jak szczenię, bo PONki najbardziej lubią tarzanko!!!! :lol: I tarzanko: I zwróćcie uwagę jakie mam już ładne oczko! :loveu: A tak się śmieję!!! Mam cudne kssyfulce... :evil_lol: Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 I czy już wspominałem, że lubię tarzanko? :evil_lol:;) A na trawce było tak fajnie, że nawet sobie pobiegałem! A potem piłem jak smok! I zobaczcie jaką mam dumną kitę! I macham, ciągle macham! A to nasza Ciapulka, co to ja ją troszkę haps... Straszne ciele z niej -nawet nie prychnęła. Quote
Fortuna Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Jaka sliczna kiciulka, oczywiscie Kiwi tez sliczny. Bardzo duzo szczescia zycze ci Kiwi w tym nowym domku. :kciuki::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Erazm Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Kiwi zbieraj ogon, jedziemy na wycieczkę do nowego domku!!!!!!!!!!! Quote
teapot Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Erazm napisał(a):Kiwi zbieraj ogon, jedziemy na wycieczkę do nowego domku!!!!!!!!!!! Oj, się będzie działo! :cool3::cool3::cool3: Ps. Czuję się urażona - nie powiedziałaś, że jest piękny! :-P Quote
Erazm Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Jest cudny, jak tylko go zobaczyłam to mnie rozwalił, mam zdjęcia zrobione w schronie jak śmierdziela obcałowuję i Shilkę też Wątek Shilki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111985 Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kiwi, zwany Kiwakiem lub Kiwaczkiem to niesamowity elegant! Dba o to swoje futro jak jakaś damulka. Nie dość, że pięknie daje się czesać to jeszcze sam wylizuje, wygryza, czyści. Tylko potem kłaczki gromadzą mu się na ksuufullcach i trzeba wyciągać, ale grzebanie w pysku znosi bez sprzeciwu. :loveu: Doszliśmy do wniosku, że z niego jest wyjątkowo niewymagający pies. Nie dopomina się o jedzenie, nie dopomina się o picie - nic. A jak dostanie wdzięcznie pożera! Oczywiście woli puchy. Cioteczka Erazm kupiła tak smakowite, że i ja się ślinię jak je otwieram! I musieliśmy łyżeczkę odstąpić kocie, bo zaczęła takie arie wyśpiewywać, że nie dało się wytrzymać.:evil_lol: W ogóle wychodzi na to, że zwierzaki wolą jedzenie karm przeciwnego gatunku. Kiwi z przyjemnością podjada kocie chrupki, a kota raczy się jego. Gdy została sama próbowała się dobrać do jego torby z karmą i gdyby dłużej nas nie było - jestem pewna, że by jej się udało, bo już nadwątliła opakowanie.:roll: I tak jak już wspominałam Kiwi świetnie wykonuje polecenia na kocie smakołyki. :loveu: Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Może w poprzednim wcieleniu był kotem? Kiwi ma domek została jego towarzyszka niedoli, Shilka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111985 Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pamiętamy o Shilce-Szpilce ;) A mój przystojniak sobie grzeczniutko śpi! :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Farciarz chłopak jest, już ja widze pożegnanie z ciotką teapot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Isadora7']Farciarz chłopak jest, już ja widze pożegnanie z ciotką teapot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taa- Erazm pamiętaj o dużej pace chusteczek! Już teraz mi oko wilgotnieje... :-( Ale jestem pewna, że on tam będzie szczęśliwy! Wiem, że jego nowa "młodsza pani" czyta dogo. Mam nadzieję, że będzie pisała i wstawiała dużo fotek... Kurna...ja już ryczę!:placz::placz::placz: Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Nie rycz mała nie rycz... Cieszmy się, ze nie musiał siedzieć dłużej u Ciebie, bo psiak się przywiązuje, a w przypadku niedowidzącego lub niewidomego to jeszcze większy stres Quote
Fortuna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To czekamy na relacje z nowego domku. :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Domek SUPER pod każdym względem super rodzinka i warunki dla Kiwiego wymarzone. Całą drogę widziałam w tylnym lusterku jego merdający ogonek:evil_lol: Kiwi i Astor zaliczyli oczko wodne Kiwi dzielnie znaczył swój teren Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kiwi zaliczający wpadkę na skrzynkę i z rozmarzonym pychem drapany przez nową Pańcię Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Kiwi zamiszkał w tak czarownym miejscu. Nie ma to jak drapanko. A tu w swoim królestwie Cóż to jest? Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 teapot napisał(a):Ma facet szczęście i cudownych ludzi! :loveu: TZ zaczyna się zastanawiać, czy nie przyjęliby Państwo także koty? ;) Wredota jest nie do zniesienia! Drze mordkę z niewielkim przerwami od 19!:mad: Czyżby tęskniła? A żebyś wiedziała że tęskni. Mam pytanie czy nie chcieli by do adopcji moherowego berecika? Quote
teapot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ma facet szczęście i cudownych ludzi! :loveu: TZ zaczyna się zastanawiać, czy nie przyjęliby Państwo także koty? ;) Wredota jest nie do zniesienia! Drze mordkę z niewielkim przerwami od 19!:mad: Czyżby tęskniła? Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Mała z tego co wiem jest lekko maso więc te hapsy musiały byc pieszczotą, a Ty źle odczytałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):Mała z tego co wiem jest lekko maso więc te hapsy musiały byc pieszczotą, a Ty źle odczytałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możliwe... Pewnie próbuje sprowokować TZ do "ostrzejszych zabaw"! :evil_lol: W ostateczności, gdyby Państwo nie mogli przyjąć kolejnego zwierza, mój luby jest gotów wymienić kotkę na Kiwaczka, zwanego psim dywanikiem! ;) Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 A teraz ciotka Teapot w akcji z aparatem czyli ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 A tu fotki z drogi powrotnej:evil_lol: jedena z lepszych nawigacji nas prowadzi, dzięki Bogu, że nie rozkraczyłyśmy się po drodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sielskie widoki, ale zawieszenie i miska olejowa zagrożona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Droga z lekka nieprzejezdna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):A teraz ciotka Teapot w akcji z aparatem czyli ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wrrrrrredota! :mad: Poszczuję Cię kotem! ;) Quote
Recommended Posts