Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, ze Kuba z Rodzicami wplacili pieniadze na Gacka, jego konto jest dosc pustawe :roll:
Na aukcji jest sporo wejsc, mam nadzieje, ze ktos w koncu dostrzeze urode i urok Gacka, tak jak my dogomaniacy.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ja wystawiłam Gacka na zwykłym allegro tak z rozpędu, zanim doczytałam, ze Ulka ma go na wyróznionym. Tym samym Gacek ma dwie aukcje. I niech ma. Może tym razem ...

Ewus, to Ty jestes juz kobitko ? Super :klacz:
Dalam Gackowi wyroznione na 10 dni, jak przeczytalam, ze juz pol roku chlopisko siedzi w hoteliku :shake: Jesli tylko mamy rozne miniaturki, to moze miec dwie aukcje :wink:

Posted

Ewus,
bardzo sie ciesze, ze jestes :loveu: Brakowalo nam Ciebie na dogo, od razu ciszej i mniejszy ruch na watkach, masz w sobie sporo energii, ktora przenosi sie na to forum :p Ja w pracy mialam ciezki tydzien i tez sie nie za duzo udzielałam niestety :oops:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewus,
bardzo sie ciesze, ze jestes :loveu: Brakowalo nam Ciebie na dogo, od razu ciszej i mniejszy ruch na watkach, masz w sobie sporo energii, ktora przenosi sie na to forum :p Ja w pracy mialam ciezki tydzien i tez sie nie za duzo udzielałam niestety :oops:

Staram się jak mogę, choc przez tą moją energię nieraz pakuję się w nieprzyjemności. Albo za dużo gadam, albo szybciej robię niż pomyślę :roll:. Takie tam ...

Póki co ...Gacek wciąż szuka domu!!!