Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kciuki mocno zaciśnięte!!!!!

Aga, tępa jestem jak uczniowskie nożyczki, ale nie wiem jak te kody do alegratki uaktywnic. Kiedy je wpisuję, wyskakuje mi okienko, że wpisałam nieodpowiedni kod :roll:.

Posted

Murko,
co mam napisac w sprawie Gacka i kotów? Oni zawsze o to pytaja.
Czy Gacek zjada koty? Czy goni je niegroznie dla zabawy?

Imbir juz poszedl oraz mail o mix sznaucerze ze schroniska.

Posted

Ciężko powiedzieć, bo Shermana nigdy nie udało mu się złapać :lol:
Przeprowadzimy bezpośrednią konfrontację dzisiaj wieczorem lub jutro i dam znać.

Posted

Przeprowadzimy bezpośrednią konfrontację dzisiaj wieczorem lub jutro i dam znać.

Murko, jakby Ci sie udalo kilka zdjec pstryknac podczas spotkania Gacka z Shermanem, to byloby super. Na wszelkie 'w' trzymajcie Gacka mocno na smyczy ;)

Posted

Gacek nie zdał kociego testu :shake:
Na widok kota sam dostaje kota i po prostu chce się do niego dostać... Wg mnie to nie jest chęć zabawy czy powąchania, bo nie ma skomlenia, nie ma szczekania, tylko pogoń w oczach.
Nie możemy ryzykować skóry naszego kota, aby sprawdzić co by się stało gdyby Gacek go dogonił...
Możliwe, że jakiś kot, który by się go nie bał, nie uciekał, a dał po nosie, oduczyłby go takich zachowań, ale na chwilę obecną do domu z kotami go nie polecam :shake:

Fotek nie zrobiłam żadnych, bo TZ miał Gacka na smyczy, a ja byłam zajęta Shermanem :oops: