Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Gacusiu, pokaż się na tym filmiku od najlepszej strony, niech ludziska padną na kolana i ustawią się w kolejce po twoje względy.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno, czy jest chociaz sporo wejsc na aukcje Gacka?
Wczoraj rozmawialam z Mama i z Ulka i stwierdzilysmy, ze przeciez wakacje sa najlepszym czasem do adopcji psa. Mozna wziac urlop i poswiecic go psiakowi. A normalni ludzie odwrotnie dzialaja :shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Reno, czy jest chociaz sporo wejsc na aukcje Gacka?
Wczoraj rozmawialam z Mama i z Ulka i stwierdzilysmy, ze przeciez wakacje sa najlepszym czasem do adopcji psa. Mozna wziac urlop i poswiecic go psiakowi. A normalni ludzie odwrotnie dzialaja :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tym bym polemizowała.

Na aukcję Gacka jest sporo wejśc, choc na pewno nie tak dużo jak na wczoraj wystawioną przeze mnie aukcję husky'ego od ElzaMilicz. Ten bije rekordy. W ciągu jednego dnia 500 wejśc, 2 obserwatorów i dwa maile w jego sprawie. No cóż, nie każdy jest husky ...:roll:

Posted

Jak sie trafia husky za przyslowiowa zlotowke to trudno nie miec chetnych. Mam nadzieje, ze Elza jakos wyceni tego huszczaka, przynajmniej za zwrot szczepien, kastracji.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jak sie trafia husky za przyslowiowa zlotowke to trudno nie miec chetnych. Mam nadzieje, ze Elza jakos wyceni tego huszczaka, przynajmniej za zwrot szczepien, kastracji.

:-D:-D:-D ...dokładnie, nie inaczej.
pogadałysmy sobie wczoraj ;).

Posted

Siła, dynamika i piękno, to Gacek.:loveu:
On jest doskonałym typem psa towarzysza na pieszych wędrówek i wycieczek.
Domku Gacka, gdzie jesteś?

Posted

On jest doskonałym typem psa towarzysza na pieszych wędrówek i wycieczek.

Przydalby sie Gackowi jakis Jas lub Jan Wedrownik, zeby wszedzie na wycieczki go zabieral. Gacek ma duzo sil do biegania i spacerowania.

Kurcze, musze zobaczyc w domu te filmiki, bo w pracy nie mam dostepu :oops:

Posted

Gaceul jest niesamowity. Widac, ze ma chłopak sporo energii :lol:.
taki energetyczny pies dla aktywnych :loveu:

muszę pomysleć nad zmodernizowaniem jego aukcji allegro :cool3: