samoglow Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 wszystkiego dobrego, Bambi i oby DS sie znalazl ! :lol: Quote
rita60 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Uf malenki jestes juz na wolnosci:multi:israel,frotka wielkie dzieki:calus:czekamy na dalsze wiesci........ Quote
Daga&Maks Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dobrze że już dojechał :multi: teraz to już musi się dom znaleźć Quote
Frotka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bambi dobrze się przyjął, nie wymagał żadnej aklimatyzacji, od początku wyglądał na zadowolonego z przeprowadzki. Jest w hotelu pod opieką KTOZ. Bardzo garnie się do ludzi. Psów (jeszcze :loveu:) nie zaczepia. Ma duży apetyt. Ustaliliśmy z isrealem, że na razie nie robimy zdjęć (Bambi boi się aparatu). W opraciu o zdjęcia z tego watku wyprodukujemy nowe ogłoszenia i puścimy w krakowskiej prasie. Gdyby ktoś chciał pomóc w ogłaszaniu podaję dane kontaktowe: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 604 933 031 [COLOR=red][B]Dziękuję israelowi za transport Bambiego![/B][/COLOR] Quote
Frotka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Dogo07']Frotka a w którym hotelu jest Bambi ?[/quote] Na ul. Lużyckiej. Można go odwiedzać po wcześniejszym telefonicznym zapowiedzeniu wizyty. Quote
rita60 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='Frotka']Na ul. Lużyckiej. Można go odwiedzać po wcześniejszym telefonicznym zapowiedzeniu wizyty.[/quote] Szkoda,ze to daleko:roll: Quote
rita60 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Witaj Bambi,chciałabym zobaczyc na fotach twojego juz usmiechnietego pycholka:roll:ale domku nadal szukamy,takiego na zawsze. Quote
rita60 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 [quote name='Frotka']Ustaliłam z israelem, że na razie Bambiego nie fotografujemy, bo podobno boi się aparatu. Wygląda na to, ze dobrze się przyjął, bo pogonił na spacerze pierwszego psa. :lol:[/quote] Bambi nie szalej,trzeba byc grzecznym pieskiem:razz: Quote
Frotka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ustaliłam z israelem, że na razie Bambiego nie fotografujemy, bo podobno boi się aparatu. Wygląda na to, ze dobrze się przyjął, bo pogonił na spacerze pierwszego psa. :lol: Quote
Mała Rita Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='samoglow']Dobrze byloby zmienic tytul :razz:[/quote] a może rozpocząc nowy wątek??? :hmmmm: Quote
Frotka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Może nowy wątek nie będzie potrzebny. Foksia wyśle ogłoszenie Bambiego do Gazety Krakowskiej. :multi: Dużo psów znajduje domy z tych ogłoszeń. Jeśli macie ładne zdjęcia Bambiego w dużej rozdzielczości wyślijcie proszę mailem do Foksi. Quote
rita60 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Frotka']Może nowy wątek nie będzie potrzebny. Foksia wyśle ogłoszenie Bambiego do Gazety Krakowskiej. :multi: Dużo psów znajduje domy z tych ogłoszeń. Jeśli macie ładne zdjęcia Bambiego w dużej rozdzielczości wyślijcie proszę mailem do Foksi.[/quote] :multi::multi::multi:miejmy nadzieje,ze sie uda:multi::multi::multi:wszystkie foty robił israel:roll:chyba,ze poszukam na watku... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='rita60']:multi::multi::multi:miejmy nadzieje,ze sie uda:multi::multi::multi:wszystkie foty robił israel:roll:chyba,ze poszukam na watku...[/quote] Dobrze by bylo przeslac mi te zdjecia bo wyslalm to zdjecie za kratkami ze schroniska lae to nie jest dobre zdjecie ,a polowa sukcesu to wlasnie zdjecia . nie mam tez mozliwosci zrobienia zdjec bo na Luzycka nie jezdze zreszta watpie zeby mnie tam wpuszczono:diabloti: Quote
Frotka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dobre zdjęcia ma podobno israel. Zaraz odszukam jego numer telefonu i wyślę mu sms. Quote
samoglow Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To przy okazji popros israel, aby oproznil skrzynke, bo PW nie wchodza :p Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Frotka']Dobre zdjęcia ma podobno israel. Zaraz odszukam jego numer telefonu i wyślę mu sms.[/quote] nie dostalam do tej pory zadnych zdjec. Bambi pewnie sie ukaze w czwartek z tym zdjeciem ze schroniska ale obawiam sie ze nie bedzie zadnego zainteresowania tym bardziej ze juz teraz spadla ilosc adopcji.;) Quote
Frotka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 W takim razie czekamy na czwartek. Zdjęcie może nie jest takie złe, widać, że pies siedzi za kratami. Może to kogoś zmobilizuje do dania mu domu. Quote
rita60 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']nie dostalam do tej pory zadnych zdjec. Bambi pewnie sie ukaze w czwartek z tym zdjeciem ze schroniska ale obawiam sie ze nie bedzie zadnego zainteresowania tym bardziej ze juz teraz spadla ilosc adopcji.;)[/quote] Foksia na stronie 112 i 115 sa fajne foty Bambisia:roll:nie wiem tylko,czy nie za małe... Quote
rita60 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Napiszcie cos prosze co u Bambusia:roll:czy były jakies telefony po ukazaniu sie ogłoszenia ? Quote
rita60 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='rita60']Napiszcie cos prosze co u Bambusia:roll:czy były jakies telefony po ukazaniu sie ogłoszenia ?[/quote] Ponawiam prosbe:cool1: Quote
Onaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wiem że by się pzrydały jakieś fotki Bambusia, ale nie mam aparatu, musze sie kogoś prosić. Quote
Mała Rita Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='rita60']Napiszcie co u niego:placz:[/quote] proszę napiszcie :placz: Quote
Recommended Posts