Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bambi dobrze się przyjął, nie wymagał żadnej aklimatyzacji, od początku wyglądał na zadowolonego z przeprowadzki. Jest w hotelu pod opieką KTOZ. Bardzo garnie się do ludzi. Psów (jeszcze :loveu:) nie zaczepia. Ma duży apetyt. Ustaliliśmy z isrealem, że na razie nie robimy zdjęć (Bambi boi się aparatu). W opraciu o zdjęcia z tego watku wyprodukujemy nowe ogłoszenia i puścimy w krakowskiej prasie.

Gdyby ktoś chciał pomóc w ogłaszaniu podaję dane kontaktowe:

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

604 933 031

[COLOR=red][B]Dziękuję israelowi za transport Bambiego![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Dogo07']Frotka a w którym hotelu jest Bambi ?[/quote]

Na ul. Lużyckiej. Można go odwiedzać po wcześniejszym telefonicznym zapowiedzeniu wizyty.

Posted

[quote name='Frotka']Na ul. Lużyckiej. Można go odwiedzać po wcześniejszym telefonicznym zapowiedzeniu wizyty.[/quote]
Szkoda,ze to daleko:roll:

Posted

[quote name='Frotka']Ustaliłam z israelem, że na razie Bambiego nie fotografujemy, bo podobno boi się aparatu.

Wygląda na to, ze dobrze się przyjął, bo pogonił na spacerze pierwszego psa. :lol:[/quote]
Bambi nie szalej,trzeba byc grzecznym pieskiem:razz:

Posted

Ustaliłam z israelem, że na razie Bambiego nie fotografujemy, bo podobno boi się aparatu.

Wygląda na to, ze dobrze się przyjął, bo pogonił na spacerze pierwszego psa. :lol:

Posted

Może nowy wątek nie będzie potrzebny. Foksia wyśle ogłoszenie Bambiego do Gazety Krakowskiej. :multi: Dużo psów znajduje domy z tych ogłoszeń. Jeśli macie ładne zdjęcia Bambiego w dużej rozdzielczości wyślijcie proszę mailem do Foksi.

Posted

[quote name='Frotka']Może nowy wątek nie będzie potrzebny. Foksia wyśle ogłoszenie Bambiego do Gazety Krakowskiej. :multi: Dużo psów znajduje domy z tych ogłoszeń. Jeśli macie ładne zdjęcia Bambiego w dużej rozdzielczości wyślijcie proszę mailem do Foksi.[/quote]
:multi::multi::multi:miejmy nadzieje,ze sie uda:multi::multi::multi:wszystkie foty robił israel:roll:chyba,ze poszukam na watku...

Posted

[quote name='rita60']:multi::multi::multi:miejmy nadzieje,ze sie uda:multi::multi::multi:wszystkie foty robił israel:roll:chyba,ze poszukam na watku...[/quote]
Dobrze by bylo przeslac mi te zdjecia bo wyslalm to zdjecie za kratkami ze schroniska lae to nie jest dobre zdjecie ,a polowa sukcesu to wlasnie zdjecia .
nie mam tez mozliwosci zrobienia zdjec bo na Luzycka nie jezdze zreszta watpie zeby mnie tam wpuszczono:diabloti:

Posted

[quote name='Frotka']Dobre zdjęcia ma podobno israel. Zaraz odszukam jego numer telefonu i wyślę mu sms.[/quote]
nie dostalam do tej pory zadnych zdjec.
Bambi pewnie sie ukaze w czwartek z tym zdjeciem ze schroniska ale obawiam sie ze nie bedzie zadnego zainteresowania tym bardziej ze juz teraz spadla ilosc adopcji.;)

Posted

W takim razie czekamy na czwartek. Zdjęcie może nie jest takie złe, widać, że pies siedzi za kratami. Może to kogoś zmobilizuje do dania mu domu.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']nie dostalam do tej pory zadnych zdjec.
Bambi pewnie sie ukaze w czwartek z tym zdjeciem ze schroniska ale obawiam sie ze nie bedzie zadnego zainteresowania tym bardziej ze juz teraz spadla ilosc adopcji.;)[/quote]
Foksia na stronie 112 i 115 sa fajne foty Bambisia:roll:nie wiem tylko,czy nie za małe...

Posted

[quote name='rita60']Napiszcie cos prosze co u Bambusia:roll:czy były jakies telefony po ukazaniu sie ogłoszenia ?[/quote]
Ponawiam prosbe:cool1: