Hund Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 już Kocha :) Figa Spędziła Weekend Z Nowymi Właścicielami Nad Jeziorem> Zamieszkała W Bielsku :):) Możecie Ją Spotkać Zwłaszcza Niedaleko Ul> Doliny Miętusiej :):) Quote
peate Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 SUPER ! Nareszcie ! kciuki się opłacały :thumbs: ! może pozna w końcu tą lepszą stronę człowieka Quote
Hund Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Rana Figusi zagojona :) dostaŁam dziś szeleczki i smyczkę z powrotem gdyż Figa ma już swoją , bardzo kocha swoich wŁaścicieli a Państwo kochają ją :):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie mogę w to uwierzyć :) TO CUDOWNIE! :multi: Powodzenia malutka! :loveu: Quote
Hund Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Malutka nie chce spać na posŁaniu :p czoŁga się na Łóżko, delikatnie podnosi pyszckiem posciel i peŁznie :p w stronę poduszki i gŁów swoich wŁaścicieli :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Taka mała, a taka cwana... ;) Miłości i ludzkiego ciepła pragnie :loveu: Quote
Szarik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja mam do Doliny Miętusiej niedaleczko, będę czatować na Figę, choć nigdy na zywo nie widziałam! Tak się cieszę, że Figa jest szczęśliwa! :) :) :) Quote
Hund Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Figa dziś zostaŁa zaszczepiona . Jej państwo są bardzo zadowoleni z pieska. Uważają że Figa jest bardzo grzeczna i kochana. Uwielbia być noszona na rękach ;) i karmiona z ręki ;) nie lubi zostawać sama i zaczyna wtedy lamentować ;) oj znam ten pŁacz ;) wieczorami jak się ściemni to poluje na suchy chcleb, który chrupie w samotności :) na spacery chodzi bez smyczy :) i bardzo bardzo lubi lizać po twarzy swoich wŁaścicieli. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czyli adopcja strzał w dziesiątkę :) Figa musi być teraz taka szczęśliwa! Nie bita, nie samotna, nie głodzona... tylko ze swoimi ludźmi na wyłączność i przepełniona ich miłością! Quote
Recommended Posts