Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis wlasiciciel oddala do schroniska 8 letnia suczke dalmatynczyka.Powd: alergia dziecka (nie bede komentowac).Suka ze strachu zalatwila sie pod siebie, oszolomiona czekala na to, co mialo sie za chwile zdarzyc.Nie wierzyla.Nie chciala wierzyc.Moze myslala, ze to tylko zly sen..? a jednak jej Pan odszedl.A ona trafila do boksu, gdzie juz po kilku godzinach zostala pogryziona.. wyprowadzona do izolatki szarpala sie do bramki nie baczac na bol.. szarpala sie, bo chciala jak najszybciej podazyc spowrotem do swojego ukochanego Pana..za wszelka cene..

Ten pies, wierny i kochany, ktorego los tak pokaral, nie przezyje w Schronisku.Skoro juz pierwszego dnia zostala tak zalatwiona, strach myslec co bedzie potem..

fot nie mam.. ale chyba kazdy wie jak wyglada dalmat.. potrzeba tymczasu.. w trybie pilnym..

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mocno pogryziona?? Bo jak tak sobie, to za chwilę znowu będą chcieli (już nie piszę kto:cool1:) ją do boksu wsadzić...!:-(

Tutaj widać pogryzienie...

Tutaj widać smutek...

A tutaj widać tuszę...

Posted

Zobaczę ją jutro- porobię foty i może ktoś pokocha i się zglosi- chociaż na DT :-(

STRASZNIE PODZIOBANA DALMASIA!!!

...ząbki w kiepskim stanie :(

...taki mam krótki ogonek i takie nóżki pogryzione! :(

Posted

TAKA ZAGUBIONA JESTEM...:shake: PROSTO Z CIEPŁEGO MIESZKANIA, KANAPY! DALEKO OD GŁASKAJĄCEJ RĘKI, BEZPIECZEŃSTWA! KOSZMAR DALMASI TRWA...:placz:

...a jak mnie ludź zauważy to nawet się uśmiechnę:roll:

POMÓŻCIE MI ZANIM MNIE ZAGRYZĄ!!!:-(

Posted

Korenia napisał(a):
Czemu ona ma taki krótki ogon :O ?

Z takim się na pewno urodziła- nie wygląda na skrócony/obcięty. Zresztą ona jest takim mniejszym dalmatkiem :roll:

Posted

słoneczko kochane.....

drań.... ci to zgotował.... jak tak można po tylu latach pozbyć się czworonoga przyjaciela.... najlepszego jakim zresztą jest pies..... :angryy: :angryy:

drańńńńńńńńńńńń.......... :angryy:

Posted

A wiadomo jak ma na imie?
Biedna psinka, jak dlugo bedzie mogla byc w izolatce?
Normalnie mysle, i mysle, jakby ja z tamtad wyciagnac, zanim ja znowu pogryza.:placz::placz:

Posted

mały świnio-pies..Jak mozna tak zapaść psa??

A takim właścicielom to powinni robić zdjeci ajak oddają psy i na jakąś czarną liste umieszczać,żeby nikt nigdy żadnego zwierzaka im nie sprzedał/dał!!!

Co to jest to-to zielonena jej plecach i po co(bo Yoda też miala taką plamkę na zadku )