Agnieszka(Visenna) Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dzis wlasiciciel oddala do schroniska 8 letnia suczke dalmatynczyka.Powd: alergia dziecka (nie bede komentowac).Suka ze strachu zalatwila sie pod siebie, oszolomiona czekala na to, co mialo sie za chwile zdarzyc.Nie wierzyla.Nie chciala wierzyc.Moze myslala, ze to tylko zly sen..? a jednak jej Pan odszedl.A ona trafila do boksu, gdzie juz po kilku godzinach zostala pogryziona.. wyprowadzona do izolatki szarpala sie do bramki nie baczac na bol.. szarpala sie, bo chciala jak najszybciej podazyc spowrotem do swojego ukochanego Pana..za wszelka cene.. Ten pies, wierny i kochany, ktorego los tak pokaral, nie przezyje w Schronisku.Skoro juz pierwszego dnia zostala tak zalatwiona, strach myslec co bedzie potem.. fot nie mam.. ale chyba kazdy wie jak wyglada dalmat.. potrzeba tymczasu.. w trybie pilnym.. Quote
Greven Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jestem w szoku. Po 8 latach... Niestety nie mogę też pomóc, u mnie warunki gospodarskie, nie dla dalmata. Quote
madzia828 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 bosze biedna psinka:-(:-( trzeba dać znać ciotkom od dalmatów:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Kropka siedzi w izolatce i nie przestaje sie trzasc.Obrazenia psychiczne, ktorych doznala, sa bez watpienia wieksze od tych fizycznych. Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Mocno pogryziona?? Bo jak tak sobie, to za chwilę znowu będą chcieli (już nie piszę kto:cool1:) ją do boksu wsadzić...!:-( Tutaj widać pogryzienie... Tutaj widać smutek... A tutaj widać tuszę... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Troszke.Wiem, ze beda chcieli wsadzic ja do boksu - dlatego tak pilna sprawa jest tymczas.Ona sobie nie poradzi - sytuacja sie powtorzy, tylko nastepnym razem moze byc juz duzo gorzej. Quote
Koperek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Zobaczę ją jutro- porobię foty i może ktoś pokocha i się zglosi- chociaż na DT :-( STRASZNIE PODZIOBANA DALMASIA!!! ...ząbki w kiepskim stanie :( ...taki mam krótki ogonek i takie nóżki pogryzione! :( Quote
Koperek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Post 8- nowe foty!;) Więcej jutro- już dzisiaj padam na pysk:shake: Zobaczcie te jej oczęta zawiedzione:placz: Quote
madzia828 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jaka śliczna:loveu: tylko te oczka :placz::placz: Quote
Reksiu21 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Boze, wzialabym ja na tymczas, ale jak ja przywiezc.... transport tyle kosztuje, chyba ze ktos by jechal w te strony, ale ten problem juz mialysmy nieraz.:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1328895_kropka_oddana_po_8_latach_przyjazni.html http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=15244 Quote
Koperek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 POGRYZIONA DALMASIA w ruchu... :roll: ...i w dodatku zapasiona :shake: ZOBACZCIE TEN POSZARPANY PYSZCZEK, DOOPKĘ, ŁAPKI, BRZUSZEK!!! :( :( :( Quote
Koperek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 TAKA ZAGUBIONA JESTEM...:shake: PROSTO Z CIEPŁEGO MIESZKANIA, KANAPY! DALEKO OD GŁASKAJĄCEJ RĘKI, BEZPIECZEŃSTWA! KOSZMAR DALMASI TRWA...:placz: ...a jak mnie ludź zauważy to nawet się uśmiechnę:roll: POMÓŻCIE MI ZANIM MNIE ZAGRYZĄ!!!:-( Quote
Koperek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Korenia napisał(a):Czemu ona ma taki krótki ogon :O ? Z takim się na pewno urodziła- nie wygląda na skrócony/obcięty. Zresztą ona jest takim mniejszym dalmatkiem :roll: Quote
Diana S Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 słoneczko kochane..... drań.... ci to zgotował.... jak tak można po tylu latach pozbyć się czworonoga przyjaciela.... najlepszego jakim zresztą jest pies..... :angryy: :angryy: drańńńńńńńńńńńń.......... :angryy: Quote
Reksiu21 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A wiadomo jak ma na imie? Biedna psinka, jak dlugo bedzie mogla byc w izolatce? Normalnie mysle, i mysle, jakby ja z tamtad wyciagnac, zanim ja znowu pogryza.:placz::placz: Quote
RudaPaskuda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 mały świnio-pies..Jak mozna tak zapaść psa?? A takim właścicielom to powinni robić zdjeci ajak oddają psy i na jakąś czarną liste umieszczać,żeby nikt nigdy żadnego zwierzaka im nie sprzedał/dał!!! Co to jest to-to zielonena jej plecach i po co(bo Yoda też miala taką plamkę na zadku ) Quote
Recommended Posts