Koperek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 bea_m napisał(a):A teraz gdzie jest? Pojechała do nowego domku do Niemiec ;) Jeszcze nie mam info, jak się tam sprawuje, ale mam nadzieję, że coś niebawem usłyszę. Quote
bea_m Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Koperek napisał(a): ale mam nadzieję, że coś niebawem usłyszę. Pozdrowienia od kropków dla cioteczek. Na razie są jeszcze w Polsce ale już nie długo..... Quote
bea_m Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Diana pewnie że będzie dobrze bo jak Danka się za coś weźmie to nie ma zmiłuj się. Patrz nasz Fuks z Nowego Sącza czyli Pongo ze schronu w Szczecinie. Tylko finanse :roll: Quote
GoskaGoska Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dziękuję , za to , ze wrocławskie kropki juz bezpieczne. Bardzo się cieszę, aby zyły długo i szczęsliwie:multi: Quote
bea_m Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Będą na pewno. Są zdrowe, poszczepione i wysterylizowane dzięki WAM. Na dodatek są wspaniałe. Gdy tylko będę miała info na ich temat to wam przekaże. Jeszcze raz dziękuję i życzę żeby już żaden dalmat nie trafił do Waszego schronu. Quote
Koperek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 bea piękne!:loveu: Coś niesamowitego- to spojrzenie zalotne, spokojne, bezpieczne... :loveu: Dama po prostu!:multi: Gdzie takich domków więcej, gdzie? Quote
Bella1 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nawet pewnie jej się nie śniło że będzie moczyć się w swoim prywatnym basenie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Super Quote
Recommended Posts