Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sznaucerowaty psiczek od godz. 13.00 grzeje doopkę w DT u Wandul66. Jest bardzo fajny, aczkolwiek strasznie wystraszony. Najpierw nie chciał wsiąc do kontenerka, potem nie chciał z niego wysiąśc. W trasie udało mu sie załatwic wszystkie potrzeby :cool3:. Nie wiem czym był karmiony, ale koopa nieładna i straaasznie śmierdząca. Wymiotował robalami.
PILNE dorobaczenie konieczne!!!!!!!!!!!!
Ale jest cudowny. Ktos bedzie miał z niego pociechę na pewno.
Z tego co wiem ma jakies szanse na szybki, dobry dom.
Trzymamy kciuki :kciuki:.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Sznaucerowaty psiczek od godz. 13.00 grzeje doopkę w DT u Wandul66. Jest bardzo fajny, aczkolwiek strasznie wystraszony. Najpierw nie chciał wsiąc do kontenerka, potem nie chciał z niego wysiąśc. W trasie udało mu sie załatwic wszystkie potrzeby :cool3:. Nie wiem czym był karmiony, ale koopa nieładna i straaasznie śmierdząca. Wymiotował robalami.
PILNE dorobaczenie konieczne!!!!!!!!!!!!
Ale jest cudowny. Ktos bedzie miał z niego pociechę na pewno.
Z tego co wiem ma jakies szanse na szybki, dobry dom.
Trzymamy kciuki :kciuki:.

Szorstki:

Posted

A ja sie nieśmiało przypomnę o pieniądze za transport.
Poza 30zł od Tuski nie dostałam nic więcej oprócz deklaracji. A teraz cisza w tej sprawie...
Blokowane są tym samym moje następne transporty, bo ja nie mam tyle pieniędzy, żeby za wszystkie wykładac a potem w nieskończonośc czekac na zwrot.

Posted

Reno2001 napisał(a):
A ja sie nieśmiało przypomnę o pieniądze za transport.
Poza 30zł od Tuski nie dostałam nic więcej oprócz deklaracji. A teraz cisza w tej sprawie...
Blokowane są tym samym moje następne transporty, bo ja nie mam tyle pieniędzy, żeby za wszystkie wykładac a potem w nieskończonośc czekac na zwrot.

Zaraz napiszę sms do Karliki, bo miała Ci zapłacić do czau otrzymania pieniążków od Emilii z bazarku.
Przepraszam

Posted

emilia2280 napisał(a):
Ode mnie w koncu poszlo 70zl wiéc brakuje 10.

Jak Karlika do wtorku nie wyśle, to ja wyślę.
Niestety we wtorek, bo wtedy mam wypłatę;)

• 5 months later...
Posted

Nie chcieli oddać...
"Przecież to złe, wieźć psa do kogoś, nie wiadomo gdzie i po co skoro tu mają bardzo dobre warunki!"

"Dzieci nie chcą oddać szczeniaków"

"Budy sie zbije, łańcucha sporo jeszcze jest po krowach to sie porozstawia po podwyrku i bedą."