wandul 66 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 NIE BYLO MNIE NA WąTKU - napiszcie , jakie macie plany , kiedy transport! Quote
wandul 66 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jutro o 18 00 wychodze do pracy , nie będzie mnie do rana , prosze napisac , jakie macie plany !!! jakby co , kontakt tel Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 wandul 66 napisał(a):jutro o 18 00 wychodze do pracy , nie będzie mnie do rana , prosze napisac , jakie macie plany !!! jakby co , kontakt tel Teoretycznie malcy mają jechać do Ciebie jutro, wyjazd ok. 9, ale jak pracujesz to już sama nie wiem Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 No to tak: My z ruda76 chciałyśmy przy okazji zabrać maluchy do tej naszej Woli Rakowej wracajac ze schroniska o jakiejś 12 i już wszystko przygotować mniej więcej na 13, ale jeśli Reno2001 to nie pasi... to kombinuję inaczej. Reno2001 Wola Rakowa jest na trasie Łódź - Tomaszów właściwie, chyba, że wybrałabyś taką przez Kurowicę - wtedy ok. 5km musiałabyś sie cofnąć trasą "na Pabianice". Sama miejscowość Wola Rakowa jest charakterystyczna. No to tak: Reno2001 by musiała zabrać od nas szczeniaki (dzisiaj dowiem się dokładnie ile i które) i pojechać po te w Tomaszowie. Ktoś musiałby je dowieźć na dworzec o godzinie 8.30 - 9.00 (tutaj niech się Reno2001 wypowie) No i w trasę na Bytom... wandul 66 czy u Ciebie będzie ktoś w domu po tej 18? Może sie przypadkiem "wkradniemy" i zamkniemy szczeniaki w jakimś garażu czy cóś?:roll: Proszę o opinie i sugestie. Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Reno2001 uważam osobiście, że jeśli mogłabyś jechać w niedzielę - byłoby dla wszystkich lepiej;). Ale to od Ciebie zależy:lol: Quote
Reno2001 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No to czekamy na wandul66, bo może się okazac, że jej jutro nie pasuje. Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Reno2001 napisał(a):No to czekamy na wandul66, bo może się okazac, że jej jutro nie pasuje. wandul66 wolalaby niedzielę, rozmawiałam z nią przez tel. I jeszcze pytania zabrałabyś mamę maluch z Teofilowa? Do Katowic, to blisko już od Bytomia. Oczywiście czekam na 100% zgodę jaagi jeszcze Quote
Reno2001 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cholera, mnie niedziela nie bardzo pasuje. Muszę chwile pomyślec... Quote
wandul 66 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Reno2001 napisał(a):Cholera, mnie niedziela nie bardzo pasuje. Muszę chwile pomyślec...jakby co , niech bęzie sobota , ale o 18 00 wychodzę - w domu raczej nikogo nie bęzie , córka na ZIELONEJ SZKOLE , mąz jeszcze chyba będzie w trasie Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ciotki konkretne ustalenia, kiedy, gdzie i o której Marta ma przywieźć szczeniaki? Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Jestem załamana:placz::placz::placz: Wypada wszystko odwołać bo przecież dwóch szczeniaków łącznie taki kawał wieźć nie będziemy. To nie ma sensu:placz:. Sznaucerek zaraz trafi na łańcuch do jakiegoś sąsiedniego podwórka... Dzisiaj wydali na łańcuch jednego szczeniaka dwa chcą zostawić ,,bo dzieci nie oddadzą. Co ja na to poradze? Ja bym oddała ale dzieci nie chcą oddać" dla sprostowania: dzieci mają 3; 4 i 6 lat Cóż za bezmyślna, tępa rodzina!:angryy::angryy::angryy: :placz::placz::placz:Dopóki małe - dzieci sie pobawią, pobawią i za jakiś czas zaraz każdy będzie miał własną budę i własny łańcuch:placz::placz::placz: Niestety trzeba wyprawę do Bytomia odwołać:-(. Drodzy dogomaniacy! Edukujmy prymitywów! Trzeba edukować, edukować i jeszcze raz edukować! "Szczeniak fajny - potem do budy lub do lasu" Trzeba chociaż młodym pokoleniom wpoić, że Zwierzę to nie zabawka i nalezy traktować je jak człowieka! Quote
ocelot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Co Ty piszesz? Nawt dla dwóch szczeniaków warto psiaki zawieźć Quote
Karilka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 ocelot no ale w sumie tego jednego mogłaby ewentualnie Bazyliah wziać i jeden by wylądował na łańcuchu albo jakoś tak... :shake: Nie wiem. Może mam chwile załamania jakieś czy co... W sumie to masz racje. Jedno życie to jest BARDZO dużo... Quote
Reno2001 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A ja poproszę o adres wandul66, bo na razie wiem tylko jakie szczeniaki wiozę i że do Bytomia. Potzrebuję nieco dokładniejszych danych. Quote
Tuśka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Reno piszę do Ciebie na gg... Jesteś? Wysłałam Ci cały plan drogi... Quote
ocelot Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ciotki, ale kiedy jedzie Reno, bo ja nie wiem kiedy trzeba zawieźć i gdzie brązowego szczyla. Czy dzisiajczy jutro? I o której? Quote
Reno2001 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja jade dzisiaj. Jestem umówiona w Tomaszowie na 10.30 i potem pedzimy do Bytomia. A ten brązowy maluch jedzie do Wandul?? Quote
ocelot Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Reno ja to się pogubiłam. Brązowy miał jechać do Karliki, ale na czym stanęło to już nie wiem. Marta wie, że o 10.30 w Tomaszowie? Quote
Karilka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 ocelot wszystko jest załatwione - nie martw się. Pesymistko:evil_lol:. Reno2001 jest w trasie;). Właśnie wróciłyśmy ze schroniska z ruda76. Wszystko jest jak najbardziej ok. Quote
Tuśka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Słuchajcie jak to poszło wszystko? Czy idzie zgodnie z planem? Karlika dała mi cynk wczoraj że są dwa miejsca i ,,moje'' brzdące Reno zabrała raniutko. Wandul bardzo Ci dziękuję. Karliko Tobie oczywiście też. Reno dostała ode mnie 30 zł na paliwo, więcej niestety nie mam :oops: Przykro mi że tych maluchów się nie udało wyciągnąć ale bardzo się cieszę że choć te dwa z mojego wątku mogły pojechać. To wątek szczynioczków z Łodzi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109748 Pojechały te dwa maluszki: Łatka: Oraz Czarnuszek: Zostały jeszcze dwa szczeniaczki. Wszystkie były u alkoholików z mojej ulicy. W domu bez wody i prądu... Będziemy też sterylizować suńkę. Bardzo Wam dziękuję bo dzięki Waszemu zaangażowaniu one też znalazły bezpieczną przystań. Wandul chyba jeszcze nawet nie wiesz że te kruszynki dostaniesz :evil_lol: Ale bardzo Ci dziękuję. Przy mojej czwórce psów nie dałam rady przygarnąć ich sama :oops: Jeszcze raz dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts