malicja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 i ja, i ja :jumpie: czy cos juz wiadomo? ciotki, blagam o wiesci! Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 malicja napisał(a):i ja, i ja :jumpie: czy cos juz wiadomo? ciotki, blagam o wiesci! ...łoj męczymy i męczymy...ale Lipuni już domciu by się przydał!Czupureczek niech ma swojego człowieka do miłości!:loveu: Dlatego pytanka o domek...czy to ten?:oops: Quote
lidka_park Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 cioteczki, już opisuje jak sprawa wyglada... jest to domek jednorodzinny z ogrodem, warunki super, ale jest jedno ALE... jest tam niepełnosprawany kotek. Niby Lipuni robilismy test na kota i nie wykazywała agresji, jednak nie ma 100% pewności. Mam nadzieję, ze jednak sunia nie będzie na tyle zainteresowana kotkiem, aby biedaka niepokoić... Trzymajcie kciuki, oby sie udało ;) Pani po Lipunie prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek Quote
zuzlikowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 lidka_park napisał(a):cioteczki, już opisuje jak sprawa wyglada... jest to domek jednorodzinny z ogrodem, warunki super, ale jest jedno ALE... jest tam niepełnosprawany kotek. Niby Lipuni robilismy test na kota i nie wykazywała agresji, jednak nie ma 100% pewności. Mam nadzieję, ze jednak sunia nie będzie na tyle zainteresowana kotkiem, aby biedaka niepokoić... Trzymajcie kciuki, oby sie udało ;) Pani po Lipunie prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek To może Lipunię powoli do koteczka przyzwyczajać? Nie chcę mądrować,tylko bardzo chcę,żeby Lipuni udało się znaleźć szczęśliwy domek!!!:loveu:...mocno trzymam kciuki! Quote
majuska Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wierzę, że będzie dobrze, po prostu musi być dobrze i koniec!!! Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 majuska napisał(a):Wierzę, że będzie dobrze, po prostu musi być dobrze i koniec!!! Tylko i wyłącznie tak!!!:loveu: Quote
lidka_park Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 cioteczki, mała zmiana planów... pani przyjedzie po Lipunie dopiero w sobote Quote
zachary Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Niech zmienia plany, byle przyjechała po Lipunię!!!! Quote
lidka_park Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lipunia pojechała dziś do domku :multi: oto wieści z nowego domku "Witam! Lipi jest już w domku, dobrze dogaduje się, że z pozostałymi zwierzakami. Byłyśmy już na spacerku w lesie. Jest naprawdę dobrze:) Lipi zaczyna się czuć bardzo dobrze w Wipsowie. Ma apetyt, merda ogonkiem, tuli się i jest naprawdę szczęśliwa. Wykąpaliśmy ją, delikatnie przystrzygliśmy - jest coraz lepiej. Naprawdę cieszymy się, że jesteśmy razem - Lipi w końcu ma dom, kochający dom. Ma ciepło, pyszne jedzonko, i dużżżżżo pieszczot i uczucia." Quote
zaneta Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gratulacje i serdeczne życzenia wielu chwil szczęścia dla całej nowej rodzinki Lipi :multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='lidka_park']Lipunia pojechała dziś do domku :multi: oto wieści z nowego domku "Witam! Lipi jest już w domku, dobrze dogaduje się, że z pozostałymi zwierzakami. Byłyśmy już na spacerku w lesie. Jest naprawdę dobrze:) Lipi zaczyna się czuć bardzo dobrze w Wipsowie. Ma apetyt, merda ogonkiem, tuli się i jest naprawdę szczęśliwa. Wykąpaliśmy ją, delikatnie przystrzygliśmy - jest coraz lepiej. Naprawdę cieszymy się, że jesteśmy razem - Lipi w końcu ma dom, kochający dom. Ma ciepło, pyszne jedzonko, i dużżżżżo pieszczot i uczucia." Czupurku...kochany maluszku! Tak bardzo się cieszę!!!:-(:-(:-(...zbeczałam się,ale niech tak bedzie...tak mogę! Bądź już tylko szczęśliwa!:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :laola::laola: Liputku kochany bądź szczęśliwa!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
malicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 strasznie sie ciesze :Cool!: Lipuniu, powodzenia!! Quote
zachary Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nareszcie:multi:.Aaaaa, ja też się ...rozmazałam ze szczęścia tej kochanej czupurki.Ona pewnie nie wierzy w to co się dzieje dookoła niej;):loveu: Quote
lidka_park Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 kolejne wieści "Noc minęła dobrze. Lipi jako jedyna ze zwierząt w moim domu cieszy się, jest radosna. Niestety dzisiaj nie jest już tak dobrze jak wczoraj - chodzi o moje zwierzaki. Pies chodzi smutny, kot na fochu:(. Lipi za to nadrabia, merda ogonkiem, tuli się, szaleje na dworzu, je z apetytem. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży...." Quote
lidka_park Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 i znowu wieści :p "Lipi uśmiecha się non stop:) Widać, że jest ogromnie szczęśliwa, że bardzo brakowało jej domu. Cudowne uczucie ptarzeć na radosne oczko, na merdanie ogonkiem. Cudowne uczucie móc pomagać. Buziaki przekazane. Lipi i ja dziękujemy za opiekę " Quote
majuska Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Super, no po prostu super!!! Strasznie się cieszę Czupurku!!!!:loveu: Quote
zachary Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wreszcie szczęsliwa Lipunia:multi:.Psinko, korzystaj z tej miłości ile wlezie:loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 zachary napisał(a):Wreszcie szczęsliwa Lipunia:multi:.Psinko, korzystaj z tej miłości ile wlezie:loveu: Posłuchaj tej rady maleńka!!! Korzystaj ile wlezie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
lika1771 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Lipuniu nalezalo Ci sie jestem szczesliwa ze masz domek :multi: Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A może są jakieś nowe wieści od Czupurka??? Quote
lidka_park Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Wieści z Lipinkowego domku: Lipi się zadomowiła na dobre. Zresztą chyba od początku czuła się bardzo dobrze. Mam wrażenie, że odzyskała dużo witalności - aportuje, szaleje. Ma dużo przestrzeni - jest bardzo bojowa, przegania wszystkie zwierzęta z posesji:) Uwielbia różne przysmaki - najbardziej Pedigree Rodeo (chociaż gryzie bokiem, przez wybite ząbki:( Aha i najważniejsze - Jak ona chrapie!!!:) Nie wiem, czy ktoś kiedyś słyszał to, ale jest bardzo, bardzo śmiesznie. Pozdrowienia przesyła Lipi i jej nowa dużżża rodzina Quote
Recommended Posts