Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malicja napisał(a):
i ja, i ja :jumpie:
czy cos juz wiadomo? ciotki, blagam o wiesci!

...łoj męczymy i męczymy...ale Lipuni już domciu by się przydał!Czupureczek niech ma swojego człowieka do miłości!:loveu:
Dlatego pytanka o domek...czy to ten?:oops:

Posted

cioteczki, już opisuje jak sprawa wyglada...
jest to domek jednorodzinny z ogrodem, warunki super, ale jest jedno ALE... jest tam niepełnosprawany kotek. Niby Lipuni robilismy test na kota i nie wykazywała agresji, jednak nie ma 100% pewności.
Mam nadzieję, ze jednak sunia nie będzie na tyle zainteresowana kotkiem, aby biedaka niepokoić...
Trzymajcie kciuki, oby sie udało ;)
Pani po Lipunie prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek

Posted

lidka_park napisał(a):
cioteczki, już opisuje jak sprawa wyglada...
jest to domek jednorodzinny z ogrodem, warunki super, ale jest jedno ALE... jest tam niepełnosprawany kotek. Niby Lipuni robilismy test na kota i nie wykazywała agresji, jednak nie ma 100% pewności.
Mam nadzieję, ze jednak sunia nie będzie na tyle zainteresowana kotkiem, aby biedaka niepokoić...
Trzymajcie kciuki, oby sie udało ;)
Pani po Lipunie prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek

To może Lipunię powoli do koteczka przyzwyczajać?
Nie chcę mądrować,tylko bardzo chcę,żeby Lipuni udało się znaleźć szczęśliwy domek!!!:loveu:...mocno trzymam kciuki!

Posted

Lipunia pojechała dziś do domku :multi:
oto wieści z nowego domku

"Witam!
Lipi jest już w domku, dobrze dogaduje się, że z pozostałymi zwierzakami. Byłyśmy już na spacerku w lesie. Jest naprawdę dobrze:) Lipi zaczyna się czuć bardzo dobrze w Wipsowie. Ma apetyt, merda ogonkiem, tuli się i jest naprawdę szczęśliwa. Wykąpaliśmy ją, delikatnie przystrzygliśmy - jest coraz lepiej. Naprawdę cieszymy się, że jesteśmy razem - Lipi w końcu ma dom, kochający dom. Ma ciepło, pyszne jedzonko, i dużżżżżo pieszczot i uczucia."

Posted

[quote name='lidka_park']Lipunia pojechała dziś do domku :multi:
oto wieści z nowego domku

"Witam!
Lipi jest już w domku, dobrze dogaduje się, że z pozostałymi zwierzakami. Byłyśmy już na spacerku w lesie. Jest naprawdę dobrze:) Lipi zaczyna się czuć bardzo dobrze w Wipsowie. Ma apetyt, merda ogonkiem, tuli się i jest naprawdę szczęśliwa. Wykąpaliśmy ją, delikatnie przystrzygliśmy - jest coraz lepiej. Naprawdę cieszymy się, że jesteśmy razem - Lipi w końcu ma dom, kochający dom. Ma ciepło, pyszne jedzonko, i dużżżżżo pieszczot i uczucia."

Czupurku...kochany maluszku! Tak bardzo się cieszę!!!:-(:-(:-(...zbeczałam się,ale niech tak bedzie...tak mogę! Bądź już tylko szczęśliwa!:loveu::loveu::loveu:

Posted

kolejne wieści
"Noc minęła dobrze. Lipi jako jedyna ze zwierząt w moim domu cieszy się, jest radosna. Niestety dzisiaj nie jest już tak dobrze jak wczoraj - chodzi o moje zwierzaki. Pies chodzi smutny, kot na fochu:(. Lipi za to nadrabia, merda ogonkiem, tuli się, szaleje na dworzu, je z apetytem. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży...."

Posted

i znowu wieści :p
"Lipi uśmiecha się non stop:) Widać, że jest ogromnie szczęśliwa, że bardzo brakowało jej domu. Cudowne uczucie ptarzeć na radosne oczko, na merdanie ogonkiem. Cudowne uczucie móc pomagać. Buziaki przekazane. Lipi i ja dziękujemy za opiekę "

• 3 weeks later...
Posted

Wieści z Lipinkowego domku:

Lipi się zadomowiła na dobre. Zresztą chyba od początku czuła się bardzo dobrze. Mam wrażenie, że odzyskała dużo witalności - aportuje, szaleje. Ma dużo przestrzeni - jest bardzo bojowa, przegania wszystkie zwierzęta z posesji:)
Uwielbia różne przysmaki - najbardziej Pedigree Rodeo (chociaż gryzie bokiem, przez wybite ząbki:(
Aha i najważniejsze - Jak ona chrapie!!!:) Nie wiem, czy ktoś kiedyś słyszał to, ale jest bardzo, bardzo śmiesznie.
Pozdrowienia przesyła Lipi i jej nowa dużżża rodzina