bety Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 ufffffffffffffffffffffffffffffff koniec Pzdr Quote
Oscar Patric Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 zaś podziwiam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
phase Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Nie mam pojęcia które cytować, znaczy mam, wszystkie bym zacytowała!! Aż tak cieplutko się zrobiło patrząc na te zdjęcia :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Quote
bety Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Ja też Wam życzę lepszego, weselszego, szcześliwszego Nowego Roku Pzdr Quote
bety Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Hejka w nowym roku :) Ciąg dalszy zaległości, tym razem jesienny wypad na wieś. Pogoda była kiepska, głównie padało albo była mgła, więc zdjęć nie mam tak dużo. cdn Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 ale śliczny ten rudy kot :loveu: :loveu: :loveu: Quote
phase Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 ale duzo kotow! Alex jaki piekny. ach jak cieplutko sie zrobilo patrzac na fotki :)))) Quote
ulana Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Witam się. :) Zajrzałam, bo phase wspomniała, że u Ciebie dużo różnych zwierzaków i... chyba zostanę, jeśli pozwolisz. Piękne fotki. Znalazłam nawet mojego ulubionego tygrzyka. :) Sąsiedztwa pustułek zazdroszczę. Wciągają obserwacje, a przy tym korzyść dla wszystkich. I psy urocze. Tylko - ponieważ nie czytałam całości - nie bardzo wiem które twoje. Jedna panna tylko została? Quote
Recommended Posts