Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a):Kolej na fotki z białostockiej wystawy, nie jest ich zbyt wiele a to dzięki "cudnej pogodzie":angryy:. Niestety oszczędzałam aparat i nie wystawiałam go zbytnio na deszcz - szkoda mi go było. Zdjęcia robiłam w lekkim pośpiechu, więc niektóre mogą być takie trochę nieteges :p ale zawsze jakieś tam są. ;) http://img366.imageshack.us/img366/5866/dsc07447ky0.jpg cdn cudak!!!!!:loveu: Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a):a kitki będą? Mało Ci kitek - zobacz na moich fotkach każdy psiak ją ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie kitek nie budziet bo nie zrobiłam ani jednej fotki japończakom :shake:. W tym samym czasie miałam amerykańce i na specjalne zamówienie baski. A jak potem mogłam im fotki porobić to większość pouciekała już do domu albo pochowała się w namiotach no i figa :roll: Pzdr Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tessa napisał(a):swietne zdjecia :razz: Witam nowego gościa i dzięki :lol: Pzdr Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wpadlam Ci powiedziec, ze obiketywy Twoje i do mojego apartu pasowac beda... Pasuja ze starszyh modeli produkowanych jako Sony, a i pasuje tez stare Konica Minolta i Minolta ;) A tak w ogole- czemu tu mnie jeszcze nigdy nie bylo? :roll: Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Fajne ujęcie http://img179.imageshack.us/img179/2093/dsc07454fq0.jpg Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 lady_m napisał(a):Wpadlam Ci powiedziec, ze obiketywy Twoje i do mojego apartu pasowac beda... Pasuja ze starszyh modeli produkowanych jako Sony, a i pasuje tez stare Konica Minolta i Minolta ;) A tak w ogole- czemu tu mnie jeszcze nigdy nie bylo? :roll: No właśnie czemu? :cool3: Witam witam Bo ja u Ciebie bywam ale jako "niewidzialna ręka" :evil_lol: - to znaczy nic nie bazgrolę ale się gapię :lol: No właśnie ja z Minolty chciałam żeby mnie pasowały, ale już nie będę zmieniać na "nowszy model" ;) na razie. Jak dobrze pójdzie to i ten aparat u mnie przetrwa z 10 lat (tfu tfu i odpukać w niemalowane drzewo :p) zanim zostanę zmuszona do kupna nowego :lol: jak to było ostatnio. Czy Wam też dogo muli - bo ja już wymiękam przy tej szybkości ładowania stron? :roll: Pzdr Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Napewno wytrzyma lata cale- dobre aparaciszka to sa :evil_lol: Ja dopiero co go nabylam i mecze sie na kitowym obiketywie :roll: Sledze sobie uzywane szkielka- cos chce w niedlugim czasie dokupic sobie... A mi Dogo muli z reguly wiec wlasnie dlatego sobie po forum tak nie skacze i okazyjnie cos skrobne... Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a): Czy Wam też dogo muli - bo ja już wymiękam przy tej szybkości ładowania stron? :roll: Pzdr muli muli.. długo sie ładuje, a nawet raz miałam informacje, że serwer jest przepełniony, co się od wielu miesięcy już nie zdarzało :roll: ps. to ile drogie panie kosztuje taka przyjemność aparatowa?? Quote
Frytela Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a): http://img366.imageshack.us/img366/5294/dsc07436iu0.jpg Łiii moje rude i czarne stworzenie zostało uchwycone :loveu::loveu: No i jeszcze nasza kolezanka, biegnie jako trzecia ;) Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a):muli muli.. długo sie ładuje, a nawet raz miałam informacje, że serwer jest przepełniony, co się od wielu miesięcy już nie zdarzało :roll: ps. to ile drogie panie kosztuje taka przyjemność aparatowa?? A już myślałam, że to u mnie tylko tak muli. A taka aparatowa przyjemność duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kosztuje :cool3::p Frytela napisał(a):Łiii moje rude i czarne stworzenie zostało uchwycone :loveu::loveu: No i jeszcze nasza kolezanka, biegnie jako trzecia ;-) Oooooo no proszę, a ja tą fotkę strzeliłam przez przypadek jak gadałam se przez telefon i niezłą gimnastykę miałam przy tym, bo w jednej ręce telefon a w drugiej aparat. Nie mogłam się jednak powstrzymać bo cała trójka tak fajnie równiutko zasuwała po bieżni :lol: Pzdr Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a):A już myślałam, że to u mnie tylko tak muli. A taka aparatowa przyjemność duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kosztuje :cool3::p Pzdr a tak konkretniej? albo chociaż jak ta przyjemność się nazywa to sobie sama znajde:evil_lol::eviltong: Quote
Frytela Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 bety napisał(a):A już myślałam, że to u mnie tylko tak muli. A taka aparatowa przyjemność duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kosztuje :cool3::p Oooooo no proszę, a ja tą fotkę strzeliłam przez przypadek jak gadałam se przez telefon i niezłą gimnastykę miałam przy tym, bo w jednej ręce telefon a w drugiej aparat. Nie mogłam się jednak powstrzymać bo cała trójka tak fajnie równiutko zasuwała po bieżni :lol: Pzdr ta trojeczka zasuwala tak do hali, bo miala dosc tego wrednego błocka :razz::razz: widac na fotach jakie brudasy, a pozniej kokosa przed wejsciem na ring szybko osuszlam i czyscilam z blocka :lol::lol: Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a): ps. to ile drogie panie kosztuje taka przyjemność aparatowa?? Samo body nie az tak strasznie drogo... Ale obiektywy i caly inny osprzet- fiu fiu :roll: Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 lady_m napisał(a):Samo body nie az tak strasznie drogo... Ale obiektywy i caly inny osprzet- fiu fiu :roll: No tak najdroższe z tego wszystkiego są obiektywy (ale ja tego nie musiałam dokupywać), za to co innego dodatkowego sobie wybrałam no i sumka się zebrała. Pzdr p.s. a Daria dalej nic sie nie dowiedziała :evil_lol::diabloti: Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Frytela napisał(a):ta trojeczka zasuwala tak do hali, bo miala dosc tego wrednego błocka :razz::razz: widac na fotach jakie brudasy, a pozniej kokosa przed wejsciem na ring szybko osuszlam i czyscilam z blocka :lol::lol: Inne psiaki tak samo wyglądały, no cóż pogoda w tym roku dała się we znaki :shake: wszystkim. Pzdr Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wy to jesteście:mad::mad::mad: no po prostu dwie żywe encyklopedie:mad: :evil_lol: Quote
bety Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a):Wy to jesteście:mad::mad::mad: no po prostu dwie żywe encyklopedie:mad: :evil_lol: Nie ma tak lekko, żeby zdobyć wiedzę trzeba pocierpieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
lady_m Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a): no po prostu dwie żywe encyklopedie:mad: :evil_lol: Ze grube i zakurzone? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts