luka1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Alma ma obserwatora , ale ten jakoś nie spieszy sie z dzwonieniem Quote
fizia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Trzymam kciuki!! Przez 11 lat miałam cudowną sunię Almę... Almusiu malutka, obyś kiedyś była bardzo kochana! Quote
luka1 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 to wyjatkowo kochana psina i nie wychodzi z boksu bo nikt nie ma serca wciskać ja tam ponownie. Quote
luka1 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 ide chyba spać bo mi sie szczeka zwichnie Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 to wczorajsze zdjęcia. Alma wyrosła ale nadal szleje jak szczeniak. Preferuje facetów - to chyba przez Pana Rafała który przynoesi jej zabaweczki do boksu. Wczoraj wszystkie młode psiaki ganiały po schronisku z Karoliną - miłośniczką malców. Łażą za nią jak za mamą i jakoś sobie w niewyjaśniony sposób daje z nimi radę nawet za murami schroniska. Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 jeszcze nikt tu nie był i nie podziwiał pieska? Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 luka1 napisał(a):jeszcze nikt tu nie był i nie podziwiał pieska? Już jestem i jedyne co mogę napisać, to : ależ ONA urosła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
luka1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 przestaje być szczeniakiem - jej szanse maleją Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 luka1 napisał(a):przestaje być szczeniakiem - jej szanse maleją Wiem cholera...yhh :shake: Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(. No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też. Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić. Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 kosmata bida - nikt jej nie uczy jak ma się zachowywać pies domowy, traci najlepsze miesiące w boksie Quote
luka1 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Apacz wyskoczył z boksu jak torpeda a Alma za nim. Goniłam za nimi po schronisku jak wariatka. Apacz odjechał a Alma płakała - słychac ja było jeszcze kawał za schroniskiem. Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 luka1 napisał(a):Alma czeka na swój pierwszy i ostatni dom I się doczeka...ja wierzę w kosmitów, więc się doczeka :cool3: Quote
luka1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 a co kosmici coś wspominali - nic mi nie wiadomo :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 luka1 napisał(a):a co kosmici coś wspominali - nic mi nie wiadomo :evil_lol: Ja już widzę jak się rysują znaki na niebie :diabloti: Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 siedzi za tymi kratami jak za karę - ciągle z pyszczkiem między prętami i popiskuje :placz: Quote
Recommended Posts