Ziutka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 agata51 napisał(a): Fakt, jeśli bierze się psa ze schroniska, trzeba być przygotowanym na wszystko. Różnie bywa, nie zawsze tak jak by się chciało. . Tym bardziej, że Alma od urodzenia była w schronisku i swoje potrzeby załatwiała w boksie, tam gdzie jadła, spała itd. Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 od dawna nie mamy informacji co dzieje się z Almą !!!!! Ziutka ty miałaś jakieś kontakty z właścicielem - możesz do niego trutnąć? Pan brał pod uwagę odwiezienie Almy do schroniska, sytuacja była mało ciekawa. :crazyeye: Quote
Ziutka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 luka1 napisał(a): Ziutka ty miałaś jakieś kontakty z właścicielem - możesz do niego trutnąć? O mamo...pisał kiedyś do mnie maile...ale już nie mam tego adresu :shake: A czy Pan nie był tutaj zalogowany na dogo ? :roll: Quote
Ziutka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Odnalazłam adres e-mail do właściciela Almusi, napisałam i oto najnowsze wieści :multi: Witam! No tak. Dawno nie pisaliśmy do siebie. Alma została Almą, mimo że zastanawialiśmy się nad zmianą imienia. Po ok. dwóch miesiącach zaczęła dochodzić do siebie. Przechodziła kurację leczenia lęku( farmakologicznie-pod opieką lekarza w.). Już jest nieporównywalnie lepiej. Była z nami na feriach w górach( pojechaliśmy autem) -oj, tam to była szczęśliwa -śnieg, cisza, tylko kilka psów w okolicy przyjaźnie nastawionych... Almusia jest kochaną sunią, jest wyjątkowo inteligentna, myślimy że jeszcze wszystkiego nam nie pokazała na co (dobrego) ją stać. Jak już przyjdzie wiosna poddamy ją szkoleniu. Do tego czasu powinna uporać się z resztkami nadmiernego poczucia zagrożenia. Alma umie się bawić, okazuje radość, zna swoje miejsce w rodzinie i wie że może nam zaufać. Urosła. To nie jest mały piesek. Jak zgram zdjęcia z aparatu to podeślę Pani fotki. Pozdrawiam i dziękuję, w końcu to dzięki Pani mamy Almusię. Włodek Quote
luka1 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 NNNNNNNOOOOOOOOO. Wiedziałam że jesteś dzielne dzieciątko i znajdziesz adresik. Kamień spadł mi z serca -ŁUP. Wysyłałaś to do Pana Rafała???? Quote
Ziutka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 luka1 napisał(a):NNNNNNNOOOOOOOOO. Wiedziałam że jesteś dzielne dzieciątko i znajdziesz adresik. Kamień spadł mi z serca -ŁUP. Grzebała i grzebałam aż wygrzebałam :jumpie: luka1 napisał(a):Wysyłałaś to do Pana Rafała???? Nie, nie wysyłałam...poślij bo nie mam adresu do niego :evil_lol: Teraz czekamy na foteczki :loveu: Quote
Recommended Posts