bunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wczoraj całkiem niespodziewanie znalazłam w poczekalni takie coś :crazyeye: Mała ma ok.10 tygodni i będzie dość dużym pieskiem. Jest już odrobaczona[widziałam,że skutecznie] i zaszczepiona. Muszę zabierać ją po pracy do domu,a moje psy tak średnio akceptuję szczeniaka. Oczywiście poszukuję domku stałego dla malucha lub choćby tymczasu. Ogłoszenia dam na allegro i alegratce. Czy mogę poprosić o poogłaszanie suni w innych miejscach? Quote
Reno2001 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Śliczna jest :loveu:. Malutka w górę po domek!!! Quote
ewatonieja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 heheh kąsa większego typowe dla szczeniaków :diabloti: słodka kruszynka,chyba wyrośnie na dużego stwora Quote
Niewiasta_21 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bunia to ma farta...psy Ją tak kochaja ze same do niej przylatują. :-) Maluszek hop po domek!! Quote
Reno2001 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 malutka pokazuje się wszystkim. czy ona ma juz ogłoszenia???? Quote
Karilka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ahh te bociany... U mnie tez bocian zwariował..:shake: kociaki, szczeniaki... Dobrze, że dzieci na ulicy nie znajdujemy... Quote
beka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ma ogłoszenia na kupiepsa.pl, tresura.pl, ojej.pl 4lapy.pl Quote
jagienka42 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ha ha na tym pierwszym zdjeciu to ona wyglada jak mastif tybetanski jest piekna :lol: Quote
bunia Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Kurdupelek się przypomina i o domek upomina ;) Nowych zdjęć nie ma :oops: Wojuję z zębem :angryy: Quote
iiwcia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja jestem w małej zakochana jest cudowna :loveu: Gdyby nie pewien niegrzeczny;) tymczasowy psi pan porwałabym ją na tymczas aby choć przez chwile nacieszyć się tym małym uroczym szkrabem :) Quote
bea_m Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No ładnie. Następne cudou Buni. A inne domy psów nie mają :mad: Quote
rita60 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Przesliczna Malizna czeka na kochajacy domek:lol: Quote
Tuśka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Bunia szaleje z zębami a malutka u mnie! Jest słodka :multi: Dostała roboczo imię Lola Nie wiem czy się spodoba ale dla mnie już Lolą pozostanie. Aklimatyzuje się pięknie. Mam nadzieję że Bunia w sobotę ją odbierze... Bo to piąty czterołap u mnie... Aczkolwiek jest niesamowicie kochana. Postaramy się cyknąć nowe foty. Pozdrawiam Quote
bea_m Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Do soboty to pewnie dom już znajdzie. Śliczna jest :) Quote
bunia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dzwoniła bardzo fajna z Warszawy w sprawie suni. Poszukujemy osoby do kontroli przedadopcyjnej z Warszawy :multi::multi::multi: bea m chyba wykrakałaś Quote
rita60 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bunia napisał(a):Dzwoniła bardzo fajna z Warszawy w sprawie suni. Poszukujemy osoby do kontroli przedadopcyjnej z Warszawy :multi::multi::multi: bea m chyba wykrakałaś :multi::multi::multi:NASTEPNY DZIECIAK MA DOM:multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 bunia napisał(a):...bea m chyba wykrakałaś Beato, kracz dalej. Maluchów oczekujących na domki cała masa... Trzymam kciuki za wizytę! Quote
bunia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Tuśka napisał(a):Bunia szaleje z zębami a malutka u mnie! Jest słodka :multi: Dostała roboczo imię Lola Nie wiem czy się spodoba ale dla mnie już Lolą pozostanie. Aklimatyzuje się pięknie. Mam nadzieję że Bunia w sobotę ją odbierze... Bo to piąty czterołap u mnie... Aczkolwiek jest niesamowicie kochana. Postaramy się cyknąć nowe foty. Pozdrawiam Dzisiaj przeżyłam wizytę w MSW ;) Jak kontrola wypadnie pomyślnie,to szukać będę transportu. Właściciele pokryją koszt podróży :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 dostałam info o wizycie-dajcie mi namiary proszę osoby chętnej do adopcji szczeniaczka-ja mogę swoje tel. również dac na priv by było w 2 strony;). Dom sprawdzę-umowę adopcyjną podpisze osoba przekazująca pieska do adopcji bezpośrednio. Quote
bunia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 oktawia6 znalazła się osoba z Warszawy,która domek sprawdzi. Bardzo dziękuję za chęć pomocy :loveu::loveu::loveu: Quote
bunia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 To ja jeszcze zaległe zdjęcia wstawię :evil_lol: Moja ulubiona zabawka Teraz buzi... Profilaktycznie już ukryłam tą ulubioną zabawkę maleństwa przed jej powrotem do domu ;) Quote
Recommended Posts