Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwila, moment, powoli....

Po pierwsze to tam nie działa coś takiego jak zaklepanie... Oni ją mają u sioebie do pierwszego chętnego....

Poza tym, ja nic nie wiem o żadnym domku, nawet nie wiem gdzie i co najważniejsze, z nikim nie rozmawiałam i nie umawiałam się, a pośredniczę tu z ramienia fundacji, która wyadoptowuje psa.... :)

Aha... właśnie dziś dostałam nowe zgłoszenie jakbyście coś wiedzieli!!!

Pies husky, podobno cudnej urody, wspaniały, z niebieskimi oczami jest prześladowany na działkach letniskowych. Był tez owczarek, ale ludzie skutecznie przepędzili go... Bardzo pilnie trzeba go gdzieś umieścić, chocbyna tymczas !!!!!!

Posted

SFORA... :)

Z ogłoszenia zgłosiła się dzis sympatyczna rodzina z Warszawy... Skontaktowałam się z Państwem u których jest suczka i okazało sie, że zaczęli się do niej przywiązywać.... Jutro wieczorem ostatecznie zdecydują czy ma ona u nich zostać... Pewnie też nie byłoby to złe rozwiązanie, gdyż warunki mają odpowiednie... Moze trochę zaskoczona jestem... :roll:

Generalnie fundacja ma zwrócić im koszta operacji suni, jak również opłacić wyjęcie śróby z łapy... Ciekawa jestem czy też będą sie tego domagać jeśli będzie miała u nich zostać........

Posted

o proszę bardzo, jak pieknie sie kończy:loveu:

Pani Tosiu kochana, coś tu widzę luki w odczytywaniu wątku, bo dla szczeczki zaoferowałam dt;) ale najważniejsze, ze już ma jakąś hałupke, oby wspaniałą:loveu:

Posted

Przepraszam najmocniej, ale ledwo ogarniam wszystkie sprawy... Musiałam coś przeoczyć.... :oops:

Nie macie tymczasu dla cudownego i młodego husky z niebieskimi oczami?!

Posted

a domu stałego nie wolisz:razz:

masienka odemnie dostała ponad 10 namiarów na domki, jeszcze ich chyba nie sprawdziła, a kilka naprawde superaśnych! nie wiem czemu psiaki jeszcze nie pojechały... ani jeden...

Posted

Oj żebyś wiedziała że dla zwierząt... Kilkadziesiąt stworzeń mam do adopcji.... Częściowo zgłoszonych, 26 na miejscu.... Tylko doba za krótka...

Posted

Jest sunia, jest... Państwo rozważali zostawienie jej u siebie, ale dziś miałam tel że jednak jest do adopcji, ale tylko na terenie Warszawy i okolic...

Za 3 tyg operacja wyciągnięcia gwożdzia z nogi...

Posted

Ponieważ chcą osobiście poznać osobę która weźmie psiaka... Optymalnie zawieść małą do nowego domku...

A Ty Demi masz inne zwierzaki? Jak rozumiem jesteś suczką zainteresowana, tak? :)

Posted

no zainteresowana to ja jestem, ale jej losem;)
wcześniej zaoferowałam dt, bo zakochałam sie w boksikach, a szczek z moja bandą by sie dogadał:)

aktualnie w domu mam 10 piesiów, z czego stan zdrowia dwóch daje wiele do życzenia :-( i inne maluchy. Wiec, spoko, spoko-starczy:roll:

lepiej wiedzieć wiecej niz mniej:razz:

bo tak to dziwnie zabrzmiało, ze sunia jest w ds, ale szuka domu.
ale skoro PAństwo chcą robic za dt to chwała im za to;)

• 2 weeks later...
Posted

Tak, ale na jutro jestem umówiona z małżeństwem z Białegostoku...Dopóki nie przyjadą to nie uwierzę bo wygląda na to że miałaby raj na ziemi.... ;)