emilia2280 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sunia czeka na transport ale, czy jest zaklepana u tych panstwa ze já zabieramy, zeby jej nikomu nie wydawali? Quote
Tosia2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Chwila, moment, powoli.... Po pierwsze to tam nie działa coś takiego jak zaklepanie... Oni ją mają u sioebie do pierwszego chętnego.... Poza tym, ja nic nie wiem o żadnym domku, nawet nie wiem gdzie i co najważniejsze, z nikim nie rozmawiałam i nie umawiałam się, a pośredniczę tu z ramienia fundacji, która wyadoptowuje psa.... :) Aha... właśnie dziś dostałam nowe zgłoszenie jakbyście coś wiedzieli!!! Pies husky, podobno cudnej urody, wspaniały, z niebieskimi oczami jest prześladowany na działkach letniskowych. Był tez owczarek, ale ludzie skutecznie przepędzili go... Bardzo pilnie trzeba go gdzieś umieścić, chocbyna tymczas !!!!!! Quote
Tosia2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 SFORA... :) Z ogłoszenia zgłosiła się dzis sympatyczna rodzina z Warszawy... Skontaktowałam się z Państwem u których jest suczka i okazało sie, że zaczęli się do niej przywiązywać.... Jutro wieczorem ostatecznie zdecydują czy ma ona u nich zostać... Pewnie też nie byłoby to złe rozwiązanie, gdyż warunki mają odpowiednie... Moze trochę zaskoczona jestem... :roll: Generalnie fundacja ma zwrócić im koszta operacji suni, jak również opłacić wyjęcie śróby z łapy... Ciekawa jestem czy też będą sie tego domagać jeśli będzie miała u nich zostać........ Quote
demi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 o proszę bardzo, jak pieknie sie kończy:loveu: Pani Tosiu kochana, coś tu widzę luki w odczytywaniu wątku, bo dla szczeczki zaoferowałam dt;) ale najważniejsze, ze już ma jakąś hałupke, oby wspaniałą:loveu: Quote
Tosia2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Przepraszam najmocniej, ale ledwo ogarniam wszystkie sprawy... Musiałam coś przeoczyć.... :oops: Nie macie tymczasu dla cudownego i młodego husky z niebieskimi oczami?! Quote
demi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 a domu stałego nie wolisz:razz: masienka odemnie dostała ponad 10 namiarów na domki, jeszcze ich chyba nie sprawdziła, a kilka naprawde superaśnych! nie wiem czemu psiaki jeszcze nie pojechały... ani jeden... Quote
demi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 wszytsko jest do wybaczenia;) jak zarobiona dla zwierząt to nie ma o czym mówic;) Quote
Tosia2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Oj żebyś wiedziała że dla zwierząt... Kilkadziesiąt stworzeń mam do adopcji.... Częściowo zgłoszonych, 26 na miejscu.... Tylko doba za krótka... Quote
emilia2280 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No wlasnie, co u suczuni? Jest juz u Demi moze? Quote
demi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 tu jest ta opcja, że sunia już gdzieś poszła... i cisza... Quote
Tosia2 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jest sunia, jest... Państwo rozważali zostawienie jej u siebie, ale dziś miałam tel że jednak jest do adopcji, ale tylko na terenie Warszawy i okolic... Za 3 tyg operacja wyciągnięcia gwożdzia z nogi... Quote
Tosia2 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ponieważ chcą osobiście poznać osobę która weźmie psiaka... Optymalnie zawieść małą do nowego domku... A Ty Demi masz inne zwierzaki? Jak rozumiem jesteś suczką zainteresowana, tak? :) Quote
demi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 no zainteresowana to ja jestem, ale jej losem;) wcześniej zaoferowałam dt, bo zakochałam sie w boksikach, a szczek z moja bandą by sie dogadał:) aktualnie w domu mam 10 piesiów, z czego stan zdrowia dwóch daje wiele do życzenia :-( i inne maluchy. Wiec, spoko, spoko-starczy:roll: lepiej wiedzieć wiecej niz mniej:razz: bo tak to dziwnie zabrzmiało, ze sunia jest w ds, ale szuka domu. ale skoro PAństwo chcą robic za dt to chwała im za to;) Quote
Tosia2 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tak, ale na jutro jestem umówiona z małżeństwem z Białegostoku...Dopóki nie przyjadą to nie uwierzę bo wygląda na to że miałaby raj na ziemi.... ;) Quote
Recommended Posts