oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Umiera właściciel, spał z Kropeczką 10 lat w łóżku i bardzo ją kochał, w chwili gdy był już w śmierci klinicznej Kropeczka trafia na Paluch-"zadbali" o to członkowie umierającego pana-on już się nigdy nie dowie co zrobili jego przyjaciółce. Bardzo proszę o pomoc dla niej::modla::modla::modla: ma na imię Kropka nr 1015/08 przebywa w pawilonie 10 blok M. Jeśli się odpowiednia osoba zaopiekuje nią-dostanie wyposażenie dla Kropeczki. zdjęcia na stronie 4:) Quote
oktawia6 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 dodam, że jest bardzo przyjacielska i przylepna do ludzi:-( Quote
zonia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Jestem wolontariuszką na Paluchu i w przyszłą sobotę zainteresuję się suczką;) Quote
oktawia6 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 zonia napisał(a): Jestem wolontariuszką na Paluchu i w przyszłą sobotę zainteresuję się suczką;) Dziękuję Ci!!!:placz: Quote
zonia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie ma sprawy;) Fotki jej porobię;) Tylko nie wiem czy będę ją mogła co sobotę wyprowadzać...bo mam 30 psiaków...a czasu mało...ale jak będę miała wolną chwilę to się nią zajmę;) Quote
oktawia6 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 kocha ludzi-jednak to psów nie jest tak towarzyska podobno Quote
oktawia6 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dziękuję że zaglądałyście do Kropki na wątku Quote
doddy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja jestem takim cichym właścicielem Kropki. Nie odzywam się bo nijak nie mogę pomóc. Czekam na lepsze fotki to dam ją do nas na stronę. Choć z doświadczenia wiem, że dom się pewnie nie znajdzie przez stronę dla staruszka. Sami mamy 8 letniego amstaffa z papierami od 2 lat i nikt go nie chce bo stary... Znalezenie domu dla amstaffa powyżej 5 lat to już cud. Quote
oktawia6 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 doddy napisał(a): Ja jestem takim cichym właścicielem Kropki. Nie odzywam się bo nijak nie mogę pomóc. Czekam na lepsze fotki to dam ją do nas na stronę. Choć z doświadczenia wiem, że dom się pewnie nie znajdzie przez stronę dla staruszka. Sami mamy 8 letniego amstaffa z papierami od 2 lat i nikt go nie chce bo stary... Znalezenie domu dla amstaffa powyżej 5 lat to już cud. Dziękuję Doddy-zdjęcia będą-Kori obiecała zrobic je w sobotę:lol: wiem, że jest duży problem dla starszych:-(-trudno odpowiednią osobę znaleźc dla młodego Asta-co dopiero dla 10 letniej:placz:-ona spała w łóżku ze swoim panem, teraz spotkał ją taki los:shake: Quote
natalia_aa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 doddy napisał(a):Znalezenie domu dla amstaffa powyżej 5 lat to już cud. Ino dlaczemu tak jest? Czy ja jestem jakaś dziwna, insza czy co? Ja wolę takie staruszki, moja sucz 5 lat miała jak ją brałam ze schronu (starszych u nas nie mieliśmy, odpukać...) Żadnych szczylków, gdzie trzeba się w "pieluchy" bawić, tylko takie właśnie sobie babcie i dziadki, to jest to. Quote
oktawia6 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 natalia_aa napisał(a): Ino dlaczemu tak jest? Czy ja jestem jakaś dziwna, insza czy co? Ja wolę takie staruszki, moja sucz 5 lat miała jak ją brałam ze schronu (starszych u nas nie mieliśmy, odpukać...) Żadnych szczylków, gdzie trzeba się w "pieluchy" bawić, tylko takie właśnie sobie babcie i dziadki, to jest to. ja to wiem i też mam starszaki-tylko uwierz mi-jesteśmy w mniejszości i to w zdecydowanej Natalia:roll: Quote
natalia_aa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Eee... dziwne te ludzie jakieś. Nie nadąrzam za nimi. Quote
doddy Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak się pytam dzwoniących dlaczego nie chcą starszego psa bo łatwiejszy w chowaniu to nie odpowiadają, bo krócej będzie żyć, tylko... bo ma swoje nawyki... bo już się nic nie nauczy... bo to pies morderca i jak sie weźmie dorosłego to zrobili kilim w okolicy... Więc debili nie brakuje. Dla mnie wiek idealny to tak właśnie powyżej 10 lat. Wtedy się do domu bierze spokój. Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 doddy napisał(a): Jak się pytam dzwoniących dlaczego nie chcą starszego psa bo łatwiejszy w chowaniu to nie odpowiadają, bo krócej będzie żyć, tylko... bo ma swoje nawyki... bo już się nic nie nauczy... bo to pies morderca i jak sie weźmie dorosłego to zrobili kilim w okolicy... Więc debili nie brakuje. Dla mnie wiek idealny to tak właśnie powyżej 10 lat. Wtedy się do domu bierze spokój. otóż to!!! spokój! Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 doddy napisał(a): Oktawia, może o zdjęcia Kropki poproś Elę z palucha. Doddy Zonia obiecała je zrobic w tę sobotę:lol: Quote
doddy Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Oktawia, może o zdjęcia Kropki poproś Elę z palucha. Quote
Tengusia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 biedna suczyca :( ja mysle podobnie jak wy gdybym miala znow adoptowac psiaka to tylko powyzej 5 latek wlasnie ze wzgledu na to jak ciezko im znalezc domki :( Quote
Recommended Posts