oktawia6 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 natalia_aa napisał(a): Super bardzo się cieszę ;) A jak sunia po sterylce się czuje? Doszła jużdo siebie, na kiedy przewidywany odbiór suni przez nowa mamusie? w tym tygodniu!:lol: początek zawsze jest trudny po zabiegu-jeszcze w schronie, jednak czeka ją ciepełko domowe za moment-już w tym tygodniu:loveu: Quote
natalia_aa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Super :multi: Miałam tutaj nawet dzisiaj napisac, by spytać się co u suni, tylko dogo mi posluszeństwa odmówiło. Ps: Mam nadzieje, że jest szansa na fotki z nowego domku? :) Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 będzie fota będzie:evil_lol: a tak poza tym czemu wątek widnieje nadal na PSach w Potrzebie!:mad: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Dostałam informację od koleżnki-której to koleżanka właśnie adoptowała Kropcię że Kropcia została poddana eutanazji z powodu nowotworu. bardzo mi przykro:placz:przykro że tak krótko cieszyła się nowym domem, przykro że zmarł jej kochąjcy pan po 10 latach i przykro że rodzina oddała ją do schroniska. Quote
doddy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Krótko pocieszyła się domkiem ale dobre i to. [*] Quote
Agama Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 {*}BIEDNA ale jednak fanatyzm mnie przeraza:cool1: Quote
Recommended Posts