Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

MagdaZ, Seaside mam pytanko, tzn sprawę

dostałam od Was pieniązki, bez opisu na kogo

MagdaZ 36.75 zł i wrzuciłam je na Semira
Seaside IzaK - 30 zł - wrzuciłam je na ogólne

może tak być czy te pieniążki były na coś innego przeznaczone???

Posted

Seaside napisał(a):
około 200 - 250 zł za 2 koty
to zależy od weterynarza

no niestety nie tanio, a ta babeczka nie wyłoży z własnej kieszenie ani grosza ...... a ja powiem szczerze mam już dość pomagania ludziom z mojego miasteczka, zaczynają mnie po prostu wykorzystywać i żerować na mojej wrażliwości.....oczywiście jak jest dramat to zawsze pomogę ale niektórzy ludzie to po prostu dziady.....trochę dokarmiam tu kilka zwierzaków, tzn podrzucam karmę, odrobaczam itp, poświęcam na to oczywiście własne pieniądze, na których niestety nie śpię a niektórzy potrafią bezszczelnie przyjśc do mnie i upominać się o nowe dostawy:angryy:, i jak mówię, że nie mam w tej chwili na to pieniędzy to obraza

Posted

idę na owczarki:evil_lol:
nasz bohater, roboczo Ramzes podbił swoim ogłoszeniem mnóstwo serc i biedna lolka ma urwanie głowy, a psiak zaadoptowany:loveu: wstawię tego chłopaka, który zajął budę betka i tę lalę co się tak boi wszystkiego, moze ktoś je zechce, skoro tam taki odzew. On będzie Napoleon, ona Misia, bo tak do niej mówiłam, zaraz przekleję tutaj foty, aby było wiadomo o kim mówię;)

Misia

Napoleon

Lolka a co z biszkoptem?

Posted

Magda super z Nelsonem!!!!!!!!! :)))))
I fajny sms dziś o prezesce :cool3: jestem spragniona szczegółów ale nie dzwonię, bo jestem na skraju telefonicznego bankructwa :flaming:

Posted

Seaside napisał(a):
Magda super z Nelsonem!!!!!!!!! :)))))
I fajny sms dziś o prezesce :cool3: jestem spragniona szczegółów ale nie dzwonię, bo jestem na skraju telefonicznego bankructwa :flaming:

nie Nelson, ale Ramzes, ale Nelson też wykorzystam przy następnym psie.;) Na gg szczegóły podam

Posted

[quote name='lolka']no niestety nie tanio, a ta babeczka nie wyłoży z własnej kieszenie ani grosza ...... a ja powiem szczerze mam już dość pomagania ludziom z mojego miasteczka, zaczynają mnie po prostu wykorzystywać i żerować na mojej wrażliwości.....oczywiście jak jest dramat to zawsze pomogę ale niektórzy ludzie to po prostu dziady.....trochę dokarmiam tu kilka zwierzaków, tzn podrzucam karmę, odrobaczam itp, poświęcam na to oczywiście własne pieniądze, na których niestety nie śpię a niektórzy potrafią bezszczelnie przyjśc do mnie i upominać się o nowe dostawy:angryy:, i jak mówię, że nie mam w tej chwili na to pieniędzy to obraza

Lolka, ja zaplace te 200-250 zl, ale ktos muszi wyłozyc. Nase towarzystwo tylko moze zaplacic, jak ma rachunek w rekach...

Ja i tak szukam TD dla kotow w polsce, my zaplacimi wstystkie rachunki od weterynarza...

Posted

[quote name='Shawnee']Lolka, ja zaplace te 200-250 zl, ale ktos muszi wyłozyc. Nase towarzystwo tylko moze zaplacic, jak ma rachunek w rekach...

Ja i tak szukam TD dla kotow w polsce, my zaplacimi wstystkie rachunki od weterynarza...

Joasia:loveu::loveu: jutro wgram ich fotki i pogadam z kobitką.......Asia a nie lepiej pomóc tym schroniskowym kociakom, one tam umierają

Posted

mamy w schronisku bardzo cięzki przypadek:placz::placz:....roczny pies w typie labradora, który był katowany przez swojego właściciela.......nie rusza się z miejsca, na widok człowieka wyje z przerażenia i robi pod siebie
jak juz sam kierownik prosił nas o pomoc to musi byc rzeczywiście dramat

jutro jedzie do marka...tylko on może mu pomóc.......jak będę miała jego fotki założe błyskawicznie watek i moze jakis grosz uda się bazarkowo uzbierać.......to naprawdę straszny przypadek psa katowanego

może dziewczyny zgodzą się z bethowena spadek na niego przekazać:oops:

Posted

nasze dzieci dostały od cioci Beaty 1oo zł :loveu::loveu:
wrzuciłam je na ogólną skarpetę , gdzie mamy teraz 157 zł
jutro sunia z przepukliną jedzie na operację, jednak do P.Piorta za 200 zł (nie dałam rady przypilotować operacji u innego weta a czas nagli) , nieoceniona ciocia Beata dopłaci jeszcze za jej sterylkę, więc cały zabieg bedzie kosztował 300 zł........jeszcze troche dociułamy i wpłace wetowi te 200 zł

musimy Ciotce Beacie która nas tu regularnie podgląda:cool3: pomnik wystawić:loveu::loveu::loveu:
ona dodatkowo opłaciła za pierwsze dwa tygodnie hotel tego przerazonego psiaka z dłuzyny
jak podołam to założe mu watek jeszcze dziś i może uda się jakoś dozbierać na resztę miesiąca, a moze z bethka spadek dostaniemy na tego bidula.....zobaczymy
ja mam cały czas te nieszczęsne zimowe opony do sprzedania a tu 15 stopni...cholercia pewnie jak się ochłodzi to ludziska się zreflektują .....jak je sprzedam to i na semira i na tego nowego starczy przynajmniej na poczatek

BETHOWEN MA 461.50 ZŁ
SEMIR MA 140.25 ZŁ
OGÓLNA 157 ZŁ
mam jeszcze 23 zł które miały iśc na Hebana, jak dostane jeszcze jedną wpłatę to muszę je przesłac na SOS

Posted

Aga jakbys mogła, to pamiętaj, aby ode mnie SOS przelać 1,50;)

Ja mam na razie z bazarków 56+48,40 i czekam na ostatnie 15 zł i przelewam całość. Te bazarki były na skarpetę ogólną, wiec rozdysponuj według potrzeb.