lolka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 MagdaZ, Seaside mam pytanko, tzn sprawę dostałam od Was pieniązki, bez opisu na kogo MagdaZ 36.75 zł i wrzuciłam je na Semira Seaside IzaK - 30 zł - wrzuciłam je na ogólne może tak być czy te pieniążki były na coś innego przeznaczone??? Quote
Seaside Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ja sie zgadzam - tak jak potrzebujecie :) Quote
Seaside Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Shawnee napisał(a):ile to by kostowalo dla 2 kotow? około 200 - 250 zł za 2 koty to zależy od weterynarza Quote
lolka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Seaside napisał(a):około 200 - 250 zł za 2 koty to zależy od weterynarza no niestety nie tanio, a ta babeczka nie wyłoży z własnej kieszenie ani grosza ...... a ja powiem szczerze mam już dość pomagania ludziom z mojego miasteczka, zaczynają mnie po prostu wykorzystywać i żerować na mojej wrażliwości.....oczywiście jak jest dramat to zawsze pomogę ale niektórzy ludzie to po prostu dziady.....trochę dokarmiam tu kilka zwierzaków, tzn podrzucam karmę, odrobaczam itp, poświęcam na to oczywiście własne pieniądze, na których niestety nie śpię a niektórzy potrafią bezszczelnie przyjśc do mnie i upominać się o nowe dostawy:angryy:, i jak mówię, że nie mam w tej chwili na to pieniędzy to obraza Quote
magda z. Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 idę na owczarki:evil_lol: nasz bohater, roboczo Ramzes podbił swoim ogłoszeniem mnóstwo serc i biedna lolka ma urwanie głowy, a psiak zaadoptowany:loveu: wstawię tego chłopaka, który zajął budę betka i tę lalę co się tak boi wszystkiego, moze ktoś je zechce, skoro tam taki odzew. On będzie Napoleon, ona Misia, bo tak do niej mówiłam, zaraz przekleję tutaj foty, aby było wiadomo o kim mówię;) Misia Napoleon Lolka a co z biszkoptem? Quote
Seaside Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Magda super z Nelsonem!!!!!!!!! :))))) I fajny sms dziś o prezesce :cool3: jestem spragniona szczegółów ale nie dzwonię, bo jestem na skraju telefonicznego bankructwa :flaming: Quote
magda z. Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Seaside napisał(a):Magda super z Nelsonem!!!!!!!!! :))))) I fajny sms dziś o prezesce :cool3: jestem spragniona szczegółów ale nie dzwonię, bo jestem na skraju telefonicznego bankructwa :flaming: nie Nelson, ale Ramzes, ale Nelson też wykorzystam przy następnym psie.;) Na gg szczegóły podam Quote
Seaside Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :oops::oops: mi juz naprawde mózg nie działa :oops::oops: Quote
Shawnee Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='lolka']no niestety nie tanio, a ta babeczka nie wyłoży z własnej kieszenie ani grosza ...... a ja powiem szczerze mam już dość pomagania ludziom z mojego miasteczka, zaczynają mnie po prostu wykorzystywać i żerować na mojej wrażliwości.....oczywiście jak jest dramat to zawsze pomogę ale niektórzy ludzie to po prostu dziady.....trochę dokarmiam tu kilka zwierzaków, tzn podrzucam karmę, odrobaczam itp, poświęcam na to oczywiście własne pieniądze, na których niestety nie śpię a niektórzy potrafią bezszczelnie przyjśc do mnie i upominać się o nowe dostawy:angryy:, i jak mówię, że nie mam w tej chwili na to pieniędzy to obraza Lolka, ja zaplace te 200-250 zl, ale ktos muszi wyłozyc. Nase towarzystwo tylko moze zaplacic, jak ma rachunek w rekach... Ja i tak szukam TD dla kotow w polsce, my zaplacimi wstystkie rachunki od weterynarza... Quote
lolka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Shawnee']Lolka, ja zaplace te 200-250 zl, ale ktos muszi wyłozyc. Nase towarzystwo tylko moze zaplacic, jak ma rachunek w rekach... Ja i tak szukam TD dla kotow w polsce, my zaplacimi wstystkie rachunki od weterynarza... Joasia:loveu::loveu: jutro wgram ich fotki i pogadam z kobitką.......Asia a nie lepiej pomóc tym schroniskowym kociakom, one tam umierają Quote
lolka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mamy w schronisku bardzo cięzki przypadek:placz::placz:....roczny pies w typie labradora, który był katowany przez swojego właściciela.......nie rusza się z miejsca, na widok człowieka wyje z przerażenia i robi pod siebie jak juz sam kierownik prosił nas o pomoc to musi byc rzeczywiście dramat jutro jedzie do marka...tylko on może mu pomóc.......jak będę miała jego fotki założe błyskawicznie watek i moze jakis grosz uda się bazarkowo uzbierać.......to naprawdę straszny przypadek psa katowanego może dziewczyny zgodzą się z bethowena spadek na niego przekazać:oops: Quote
zuziaM Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Kuzwa .... co sie dzieje z tym dogo ?????? !!!!!!! No beznadzieja jest teraz !!!!!!! Quote
zuziaM Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Po jaka cholere to wszystko zmieniali ???? Czy tamto bylo zle ????? Szlag mnie trafi !!!! Quote
dorota k. Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja cholewka nic nie mogę tutaj znaleźć! O Booże - z tym katowanym psiakiem - ja gościowi z chęcią to samo bym zrobiła!!! Quote
Shawnee Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Lolka, daj my twoj e-mail, bo tu nic nie idze.... Quote
lolka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Shawnee']Lolka, daj my twoj e-mail, bo tu nic nie idze.... [email protected] Quote
lolka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 nasze dzieci dostały od cioci Beaty 1oo zł :loveu::loveu: wrzuciłam je na ogólną skarpetę , gdzie mamy teraz 157 zł jutro sunia z przepukliną jedzie na operację, jednak do P.Piorta za 200 zł (nie dałam rady przypilotować operacji u innego weta a czas nagli) , nieoceniona ciocia Beata dopłaci jeszcze za jej sterylkę, więc cały zabieg bedzie kosztował 300 zł........jeszcze troche dociułamy i wpłace wetowi te 200 zł musimy Ciotce Beacie która nas tu regularnie podgląda:cool3: pomnik wystawić:loveu::loveu::loveu: ona dodatkowo opłaciła za pierwsze dwa tygodnie hotel tego przerazonego psiaka z dłuzyny jak podołam to założe mu watek jeszcze dziś i może uda się jakoś dozbierać na resztę miesiąca, a moze z bethka spadek dostaniemy na tego bidula.....zobaczymy ja mam cały czas te nieszczęsne zimowe opony do sprzedania a tu 15 stopni...cholercia pewnie jak się ochłodzi to ludziska się zreflektują .....jak je sprzedam to i na semira i na tego nowego starczy przynajmniej na poczatek BETHOWEN MA 461.50 ZŁ SEMIR MA 140.25 ZŁ OGÓLNA 157 ZŁ mam jeszcze 23 zł które miały iśc na Hebana, jak dostane jeszcze jedną wpłatę to muszę je przesłac na SOS Quote
magda z. Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Aga jakbys mogła, to pamiętaj, aby ode mnie SOS przelać 1,50;) Ja mam na razie z bazarków 56+48,40 i czekam na ostatnie 15 zł i przelewam całość. Te bazarki były na skarpetę ogólną, wiec rozdysponuj według potrzeb. Quote
dorota k. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jak suńka z przepukliną? Po operacji???? :) Quote
dorota k. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jak suńka z przepukliną? Po operacji? :) Quote
dorota k. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie wiem co się dzieje, albo nie mogę dodać nic, albo idzie dwa razy :( Quote
magda z. Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Lolka a co z biszkoptową pannicą, zaraz założę wątek tej suni z przepukliną, może porobimy ogłoszenia i ja wypchniemy do domu szybko. Quote
magda z. Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174064-Terrier-walijski-mix-mA-oda-sunia-szuka-domu?p=13540662#post13540662 zapraszam, lolka i Dorota proszę o swoje wypowiedzi na temat panny, charakter itp. Ja powinnam później jeszce foty dodać, chyba coś jeszce mam Quote
lolka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dziękuje Magducha za założenie jej watku, będę na bieżąco pisać tam informacje o niuni załozyłam watek LALCE http://www.dogomania.pl/threads/174073-LALKA-katowana-sunia-nieziemsko-przeraA-ona-walczymy-o-niAE-pomA-A-cie?p=13541361#post13541361 Quote
Recommended Posts