Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuziaM']Alez sie ucieszylam, ze te biedne CC moga wreszcie trafic do porzadnych domow ! Ale chyba dwa nie doczekaly, prawda :shake:......? ? ?
A co z tymi ludzmi, ktorzy sie nimi interesowali wczesniej ?
Cos pamietam, ze duzo odsob chcialo je adoptowac juz dawno temu :roll:..... Czy pan kierownik nie pamieta kto to byl ? Moze ma jakies namiary ???

A Karus ..... tak, lolka ...... ja tez tak mysle .....[/quote]

Był taki pan który a chyba z rok jeździł do suń...chciał je obie adoptować......ale się nie doczekał, wziął inne
było tez inne osoby ale to było prawie trzy lata temu, kupę czasu minęło

jest szansa na domek dla starszej.....czekamy na wieści od pani, jest z zakopanego

dwie rzeczywiście umarły, jedna na zawał

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jesooo no czuję się jak ścierka:evil_lol:, dawno nie dopadło mnie takie psakudztwo:roll:

dziewczyny Magda Semirkowa wpłaciła 310 zł na glizdusia:loveu:.....no to listopad opłacony a bazarków multum.....to ja może nowe bazarki porobię na sterylki, albo ogólne na sytuacje kryzysowe i jakieś niespodziewane przypadki

Posted

[B]ROZLICZANKO:

poprzedni stan 0 zł (post 1760 ostatnie rozliczenia)

+ 5 zł [COLOR=Red]Kasia&Rika:loveu:[/COLOR]
+ 310 zł [COLOR=Red]wpłata od Magdy na hotel Semira:loveu:[/COLOR]

--------------------
stan:
ogólne - 5 zł
Semir - 310 zł[/B]

ZuziaM jak tylko trafię do banku to wpłacę te Semirkowe pieniążki......z neta nie mogę bo zawieruszyłam gdzieś kody:roll:

Zawieruszyłam też swój tajknes zeszyt z rozliczeniami......muszę po wątku spisać wszystko od nowa.....ale fajnie

Posted

A moze nas odwiedzisz ????
Byloby fajnie :lol:.

I Magda Semirkowa :lol: przyslala do mnie kolejna paczke z cudnymi kocami dla psiakow :lol:.
Jestem swinia, bo nawet nie napisalam z podziekowaniami, ani nie zadzwonilam, ale naprawde nie mam ostatnio na nic zupelnie czasu. A jak juz chwile wygospodaruje, to juz cos mi do glowy przyjdzie, co musze zrobic.... i znow nie mam czasu na nic innego ... Kurcze, jutro do niej koniecznie zadzwonie !!!!! To naprawde wspaniala dziewczyna. I dzieki tej przygodzie z Semirem, schronisko w Krakowie ma naprawde wspaniala opiekunke wirtualna.... i nie tylko , bo i sporo darow zalatwia Magda dla psiakow z Krakowa.

Posted

dziewczyny po tej ostatniej zadymie z oszustwem na dogo trzeba któryś z pioerwszych postów wykorzystać na rozliczenia, aby wszystko było jasne, bo jak nam mod tutaj wpadnie to nie będzie ciekawie, tzn my sobie ufamy, ale musimy to zebrać w kupę i przedstawić na początku:roll:
Lolka trzymam kciuki za zdrowie, ja wczoraj na rozmowie z promotorem tez zabłysnęłam ogólnym zmęczeniem materiału, co zaowocuje chyba w końcu przeczytanie moich rozdziałów-od maja czekam:shake:
Ja na razie z bazarkami mam chwilowy przestój, ale pewnie za kilka dni mnie mama zarzuci, bo jej znajome to sie nakręcają w coraz większej liczbie na oddawanie mi ciuchów;)
Pozdrowienia wielkie dla wszystkich, zaraz biegnę w XVIII wiek:cool1:

Posted

to ja może w 12 poście(mój pierwszy tu wpis) wypisze te wszystkie rozliczenia......ale czy muszę od początku czyli od zeszłego roku??, ....dzisiaj i jutro się z tym uporam....mam duuuuuzo wolnego czasu, zapalenie płuc mnie dopadło i muszę przekoczować w domu dwa dni jak emerytka

Posted

[quote name='lolka']to ja może w 12 poście(mój pierwszy tu wpis) wypisze te wszystkie rozliczenia......ale czy muszę od początku czyli od zeszłego roku??, ....dzisiaj i jutro się z tym uporam....mam duuuuuzo wolnego czasu, zapalenie płuc mnie dopadło i muszę przekoczować w domu dwa dni jak emerytka[/quote]
ja myślę, że najlepiej tak by było, ale może systematycznie od teraz jakoś powoli z tym ruszyć wstecz, jakbym miała czas to już bym to zrobiła, ale idę wsie przepisywać zaraz.
Musisz teraz w domu siedzieć i wyjść z tego choróbska szybko, zebyś gdzieś do szpitala nie trafiła czasem

edit-ja mam tam 2 posty na 1 stronie, jakbyś była tak miła i miałabyś czas to ja mogę przekopiowac i na 1 stronę wrzucić te dane do swoich postów

Posted

trzymajcie kciuki aby to malusieńkie kociątko przeżyło mi noc:placz::placz:

[IMG]http://images8.fotosik.pl/104/db588939bcfbcd25med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/545/ebc06bd0dba85661med.jpg[/IMG]

dzieci w zrywce chciały ta bidulę utopić:placz::placz:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']co to zrywka? i ile te "dzieci" (bachory) miały lat:angryy:

maleństwo:placz:[/quote]

w reklamówce zrywce ....a te bachory to chłopaki podrostki, niestety uciekli:angryy:
maleństwo mi pól nocy wymiotowało......rano bałam się do niej podejść , zrobił to TZ ........ dziewczynka żyje:multi: i nawet sobie pochodziła trochę...szukała mamy:-(, pojadła i póki co nie wymiotowała....wygląda przetragicznie, a jest taka malusieńka jak pięść....ma ze trzy tygodnie

Posted

[SIZE=3][COLOR=DarkRed][B]UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA[/B]......
[B]WRAŻLIWI - PROSZĘ NIE OGLĄDAĆ:shake:[/B][/COLOR][/SIZE]

dziewczyny pomóżcie mi szukać DT/DS dla schroniskowej koteczki......wczoraj miała operacje i amputacje nóżki, ma ok roku i jest przytulaską.......wszelkie leczenie w ramach schroniska w Zgorzelcu u dr. P.Pawełka........
ZA KILKA DNI WRACA DO SCHRONU:placz:

przed operacją

[IMG]http://images8.fotosik.pl/104/aa6a23fc0478acafmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images8.fotosik.pl/104/fe3f10b10acd46fbmed.jpg[/IMG]

w trakcie i po:placz:

[IMG]http://images8.fotosik.pl/104/e71ed8d294a66df4med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/545/d6df70206bf6dc31med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/545/115b786a4e03bef2med.jpg[/IMG]

Posted

Aga machnij szybko ogłoszenie na bolec.info
ona nie może wrócić do schroniska :placz::placz::placz::placz:
Ja teraz z pracy siedzę i nie dam rady poogłaszać. Jak wrócę to zrobię allegro na cito

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Shawnee']Lolka, a zo z mariola????
Jusz szukam mijesce...[/quote]

a nie wiem o co pytasz:cool3:

a kicia jest właśnie u Marioli ale ona ma na tymczasie chyba ze dwa małe chore kociaki i nie może ich razem trzymać

ja też mam chorą maleńka kicię i nie mogę zabrać tej białaski bo pewnie błyskawicznie się rozchoruje....już wystarczy że się o swoje martwię, szczególnie o ciapę Cypriana

Posted

[quote name='magda z.']wkleiłam na razie do mojego postu rozliczenia za sierpień i to ostatnie, na razie nie mam jak przegrzebać całego wątku, postaram się to zrobić systematycznie;)[/quote]

Magda dzisiaj już w miarę funkcjonuję tak, że znajdę ten zeszyt....przecież gdzieś musi być w tym moim burdeliku;)

ale widziałam na innych schroniskowych watkach, że dziewczyny rozliczają się podobnie jak my do tej pory, na bieżąco aktualizują w kolejnych postach....do od nich zgapiłam ta formę

Posted

[quote name='lolka']Magda dzisiaj już w miarę funkcjonuję tak, że znajdę ten zeszyt....przecież gdzieś musi być w tym moim burdeliku;)

ale widziałam na innych schroniskowych watkach, że dziewczyny rozliczają się podobnie jak my do tej pory, na bieżąco aktualizują w kolejnych postach....do od nich zgapiłam ta formę[/quote]
to dobrze, bo się o Ciebie martwiłam-ja jak byłam dzieckiem to trafiłam z zapaleniem płuc na 2 tygodnie do szpitala.
Na spokojnie przeklepię te rozliczenia, żeby nie było;) jak kiciory Twoje?